158

Бунгар

преди 4 години

Саниране и газифициране на битовите потребители.Това е решението и за по евтино отопление и чист въздух. Говорим непрекъснато за газ,цени на газта,хъбове и т.н ,а имаме газифициране на битови потребители едва около 3%. Доста сме изостанали....Това е истинското решение на доста проблеми.

157

Георги

преди 4 години

За разлика от тук, в Турция не са се вързали на думите му.А ето какво бил казал. "Премьер-министр Бойко Борисов поспешил заверить: работы идут полным ходом, по пять километров в день, и к концу 2020-го газопровод будет готов.", - стройтелството върви с 5 км на ден. А чуждите експерти са разделени на два лагера. Едните казват, че той лъже, а другите казват че е зле с математиката, защото при такава норма на изпълнение газопровода ще е готов за 95 дни?!?!

156

Борисофф

преди 4 години

Казах на Путин че самолетите ф-16 още не са пристигнали и да не се притеснява ама като пристигнат да се притеснява

155

баба мара

преди 4 години

борисов се излага щял да му показва снимки на строежа ами гн путин от бюротоси вижда до къде е стигнал строежа

154

Waffen SS

преди 4 години

"Борисов увери Путин: Реализацията на Балкански поток напредва!"А Путин взе,че му повярва.В Русия има някакаъв вариант на приказката за лъжливото овчарче.

153

Хух

преди 4 години

Борисов увери Путин: Реализацията на Балкански поток напредва! ! Маккейн нали пукна ?

152

Щяхме ...

преди 4 години

Щяхме да станем Швейцария на Балканите с този проект !33 милярда кубични метра газ годишно . по 1 евро на кубик да взимахме това са 33 милярда евро ( не пенсии 1000 евро ... ами и всички българи от чужбина щяхада се върнат в България ... )

151

Анонимен

преди 4 години

Боко обяснява нещо на Путин???Ха-ха ха!!!

150

Бай ви Ганя

преди 4 години

Тука големи разбирачи - анализатори обсъждат анонимно връзките на обувките на нашият Премиер. Това само подсилва ефекта от правилните му действия.

149

Анонимен

преди 4 години

До 123Този човек не знае какво е срам. Изобщо не му пука какво мислим ние за наго,или Путин,Ердоган,и западните му съюзници защото предпологам,че сме на едно мнение.

148

men

преди 4 години

а бе тиквата може и да го е искал тръбопровода, шото щеше да падне още по голяма кльопачка за него. американците са му скръцнали със зъби. швейварските компании дето строят северен поток 2 също клекнаха. а нашия не е нужно и да го заплащват - миналото му го знае всеки и кой знае с какви доказателства го държат.

147

Чичето

преди 4 години

Гледах *** по телевизията и умрях от срам. Подтичваше зад Путин и ако се опитваше да му каже - но Путин явно не разбира шопския му диалект и даже не се усмихна, а го гледаше като досадна муха. Поредната излагация на международния шут!

146

123

преди 4 години

Дали ББ изпитва срам на това събитие? Дали разбира какво извърши срещу своята държава, подарявайки на Турция този газопровод? Това тържество можеше да бъде на наша територия, ние можехме да бъдем европейски енергиен фактор. Можехме, ако имахме държавници начело на изпълнителната власт.

145

До чибурашката

преди 4 години

Гледам пак си се правил на умен:) Сталин, че е сатрап сатрап е ама той спаси България от загуба на земи като страна загубила всв, виж претенциите на Гърция и Сърбия, те казват и че е антисемит, но той спечели войната и спаси евреите, либерастите от запада му плаща ха да води войната вместо тях, за такава война се иска мъж не либераст, чибурашке:))

144

Анонимен

преди 4 години

ко каза ко

143

Анонимен

преди 4 години

ко каза ако

142

Анонимен

преди 4 години

Прави се на шут нашия. Шут на Путин и Ердоган които се канят да смъмрят САЩ. Излагация в пълна степен.

141

хохолите капут!

преди 4 години

До Чебурашкаот къде знаеш?

140

До чибурашката

преди 4 години

Я чибурашката и като каже путлераст ха, ха, ами по добре от либераст:) като се има предвид примерно Макрон с 2те брачни халки на ръцете, женен за баба си за парлама, ха, ха другата халка е за мъж му:))знаме на либерастите:) по добре като тези на снимката до Путин и те ли са путлерасти, чебурашке:))

139

Чебурашка

преди 4 години

До до анонименЗащо лъжеш бе путлераст? Ройтерс никога те е предавал за 80 американски жертви. Фалшива новина е от иранска телевизия, но на руските роби толкова ви хареса, че я приете за чиста истина. Ако имаше 80 убити американци досега камък върху камък нямаше да остане от Иран.