68

Aircrash

преди 4 години

Големи филмари тук...свален бил нарочно. xDxDxDИ това, че не предават кутиите на Боинг не значи, че крият нещо...как да ги предадат на държава, с която са във война?!?!?!Накрая ще излезне, че е просто техническа авария в двигателя, съчетана най-вероятно с пилотска грешка или неправилна реакция - ето ви катастрофа.

67

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Нали ако ги предаде ще се разбере какво е станало

66

Анонимен

преди 4 години

Като не ги давате, ще дойдем да си ги вземем. Бой по камиларските спарени чутури!

65

Анонимен

преди 4 години

това не е терористичен акт на Иран а акт на безотговорност от страна на Украйна и непрофесинализъм от страна на производителя на летящите ковчези Боинг!Тези машини трябва да бъдат незабавно спрени от полети и забранени във всички цивилизовани държави преди да причинят още жертви!

64

До55

преди 4 години

Ха сега де изпокрили се били, празнуват днес нато и Русия откриха проект за европа:), а Тръмп успява да направи чудеса за Русия, остави проектите с Европа и Ердоган, ами и Русия стана фактор в близкия изток какъвто никога не е била:)

63

Анонимен

преди 4 години

Е па много ясно, че няма да ги предаде на тая закъсала краварска компания, нали оранжевия веднага ще пусне поредната опашата лъжа без грам доказателство, което както винаги е поверително, ама трябва да верваме, че го има.

62

:):)

преди 4 години

Пиша заради тролчетата отдолу.Историята учи че ако не си пазиш доказателствата прои себе си, после упорито твърдят че си камила и че си виновен!Същотот като боинга дето го свали Улрайна и после "цивилизования" запад обра всички кутии забрани информацията и почна със заявления стил "хайли лайкли".Иранците вече имат пример защо не се дават на запада носителите на документи!Копия може!

61

Анонимен

преди 4 години

Ако не друго, поне украинците НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯТ!Никога!

60

Анонимен

преди 4 години

Хем го свалиха (самолета), хем крадат черната кутия, за да не излезе истината наяве!

59

Пинг-понггггг.....

преди 4 години

44. Сега пък намесваш Б. Борисов в тази трагедия. Големи глупости си надраскал.Май всеки ден сънуваш т.....на Бацето.

58

Анонимен

преди 4 години

Не ги дават защото ще се разбере че са го свалили по погрешка със своите ракети , жалко !

57

Тъпото заглавие

преди 4 години

Между другото има скорошен пример - като предадеш кутиите , просто данните им се игнорират...Питайте руснаците

56

анонимен - М

преди 4 години

Гледали ли сте на живо по телевизията - майдана по български мегдана на Киев,или Одеса където запалиха и изгориха живи хората и гуайдо от каракас В.Всяко нещо е от световният палач - както казваше Олбрайт - щом видим ,че не се изпълнява нашета демокрация ние сме в правото си нападнем да възстановим демокрацията ,разбирана по американски. 70 Г. имаше два полигона Никарагоа и Виетнам,90 г когато на този дето му тече кръв от главата 11 регеон. конфликта години по късно 44 а сега света гори.

55

Анонимен

преди 4 години

Както винаги провокативно заглавие с цел манипулация. Като прочетеш статията става ясно, че Иран напълно се придържат към международните разпоредби при такива ситуации.

54

lol

преди 4 години

ахаххаха къде се покриха русофилите с потурите? Няма загинал или ранен американец или иракчанин след атаките. Половината ракети са изпопадали в пустинята. Невероятната атака, на невероятната армия хахахаха смех, всичките им приятели на руснаците са такива - голям го вадят, ама мек хахахаха

53

Bad Company

преди 4 години

Никой няма изгода от свалянето на този самолет. Просто иранците го взеха за американска ракета и сега се чудят каква версия да измислят.

52

Анонимен

преди 4 години

Драмата е по-силна, ако самолетът не е американски.Твърде очевадно е, ако откажат да дадат кутията на паднал американски самолет.А с украинците могат да се е бават как си искат.

51

Сата НАТО

преди 4 години

Иран е инфилтриран с руски "съюзници" и лошо им се пише.Ще ги водят за носа, докато ги унищожат тотално и нищо чудно Просията да окупира Каспийското крайбрежие и Техеран.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако путин иска драма ще свали американски самолет не украински от какъв зор точно украински, едва ли ще му е трудно. Свалиха холандците от 10 000 метра

49

бай Иван

преди 4 години

Не знам дали е официално прието или е някакво неписано правило, но при подобни катастрофи разследването се прави от държавата на чиято територия е станал инцидента, държавата под чииито флаг е региистриран самолета и държавата производител на самолета.Ако има много загинали от 4-та страна може да поканят и нея.