33

Русофил

преди 4 години

Придобихме, т.е. платихме 20% от ненужната никому газова платформа в Гърция. Следващият натиск ще бъде да планираме и заявим какви количества скъп втечнен газ ще ползваме. Възможно е да трябва и да ги предплатим. Ех, а някога Т. Живков беше договорил безплатни доставки на нефт и газ с Л. Брежнев и това прдължи с години, докато българофобът Горбачов не ги спря, завиждайки, че БГ може да стане наистина Швейцария на Балканите. Но това изглеждаше възможно преди 30 год ни, не и сега....

32

сова

преди 4 години

Сега разбирам защо партията на Слави Трифонов се казва: Няма такава държава.

31

Активист на БКП

преди 4 години

Диалог няма !!! Ума указания от ,, Козяк,, към ,,Дондуков ,, !!!

30

Иванчо от втори Б

преди 4 години

"България и САЩ са съюзници, приятели и стратегически партньори, свързани от споделени интерес за свобода, демокрация и икономически възможности."Значи врагове не ни трябват.

29

Анонимен

преди 4 години

"България и САЩ са съюзници, приятели и стратегически партньори, свързани от споделени интерес за свобода, демокрация и икономически възможности." Ха-ха-ха! Партньори и приятели! Икономически възможности!!!!! Ха-ха-ха!!!!

28

баба мара

преди 4 години

преди 75 години застанахме на грешната страна сега пак никаква поука занищо сащ нямат приятели имат само интереси моят интерес е мир на балканитеи черно море но не с ам бази и втечнен газ не желая да ставам мишена на коитои да е

27

Анонимен

преди 4 години

Ало поливача на Магнолии що не ни вземеш запас и да ни пратиш за Пушечно Месо при Краварите в Ирак. Хем некой милион допълнително ще сложиш в офшорката хем ще се оттървеш от плащане на пенсии.

26

Чебурашка

преди 4 години

До НинаНиночка единствено за руските роби е доказано, че получават пари за русолюбието си.

25

Az

преди 4 години

"САЩ и България продължават да смятат, че корупцията подкопава демократичните институции" - това НЕ е вярно. Смятат го само САЩ. Боко Тиквата си трае щото точно той е диригента на корупцията у нас, Капо ди тути капи.

24

На масата

преди 4 години

Уж отмина модата на комунизма а си е още по зле. Само с голямо въображение можем да си представим че сме независима страна. Особено с перчем-търбух министър.

23

Нина

преди 4 години

До ЧебурашкаСтига ,за днес си заслужи тролската си надница .

22

ФАКТИ

преди 4 години

България и САЩ са съюзници/ в НАТО заради евреина Соломон Паси/, приятели/с такива приятели врагове не ти трябват/ и стратегически партньори, свързани от споделени интерес за свобода/американци без визи в България , българи с визи в САЩ/, демокрация /за НПО-тата в България/ и икономически възможности/разбира се предимно за САЩ/. Двете страни обсъдиха редица глобални въпроси, включително Иран, Турция и Сирия, Русия, Китай и Западните Балкани/тук САЩ нарежда а България слуша и си води бележки/.

21

Анонимен

преди 4 години

Диалог е силна дума. Твърде претенциозно е да наречем Диалог нашите нечленоразделни опити за произнасяне на свързани по смисъл думи.

20

Анонимен

преди 4 години

на куково лятокато гледах как хората си пуснаха потока на човек да заплаче ако имахме български ръководители това щеше да стане още преди 3 години в българия30 милиарда кубика от тях само 3 за българиятранзит 27 милиарда кубика- от 700 до 800 милиона чиста пара и газа за нас по евтини като прибавим и двата непостроени блока на козлудуи - няма такава държава това си е трита национална катастрофа и виновниците се разхождат на ссвободаликуй народе има банани всеки ден

19

Анонимен

преди 4 години

сега Тръмп ще се обади на тиквата и ще каже или без турски поток или там как си го е нарекъл тиквоний или няма самолете и какво кат сте ги платили да не сте

18

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен...... Отново сме на грешната страна...... Русофилите винаги сте били на грешната страна, срещу България и българските национални интереси.

17

Анонимен

преди 4 години

Подхванаха и 5G-то, ще ни извият ръцете да купуваме от тях, макар още да са далеч зад Китай.За справка - Съединените щати правят последния си опит да повлияят на Великобритания преди финалното решение на страната дали да обнови телекомуникационната си мрежа с оборудване на Huawei.

16

Анонимен

преди 4 години

Отново сме на грешната страна. Българските политици са невероятни.Ако някъде се обзалагат кой ще загуби даден конфликт, трябва само да види българското правителство на чия страна е

15

Комуноид

преди 4 години

Шсъ гръмна.

14

Анонимен

преди 4 години

Да ти казват кога може да си бъркаш в носът и кога не, не е диалог