122

до щерю

преди 4 години

абе чук ти имаш ли на идея самелета с какво е поразен, хайде като си невеж чети само и се ограмотявай

121

Щерю

преди 4 години

Една от полетялите иракски ракети отива в украинския Боинг, но това са вече подробности...

120

Анонимен

преди 4 години

Ако базите са наред американската пропаганда щеше да излъчи телевизионни кадри от тях. След като не излъчват явно са на салата базите. Иран твърди че едната е сто процента унищожена. Досега никой не си е правил чак такава гавра с американска база.

119

НАТО

преди 4 години

Това не го разбирам ... да си снимаш простотиите .

118

А сега сериозно

преди 4 години

До 1Бе то и войната е бизнес. И много им се иска някои. И насъскват Тръмп и Иран за това. Особено чрез медиите си. Ама Тръмп им провали сметките. Да,- Тъмп война на САЩ с Иран няма да започва. Но ще ги друса с тоягата при всяка издънка и ще им показва морковче всеки път. През това време ония другите ще го импичват докато той не ги ипичне. Има един Джон Дърам, който ще свърши работата. Вече е на финалната права.

117

Анонимен

преди 4 години

До ZikoПооплел си се малко, братле! Много грешки в написаното! Японците са воювали изключително с тяхно оръжие - леко оръжие (Арисака, Намбу, картечници), самолети "зеро", кораби, подводници, самолетоносачи! На края на войната са направили прототипите на самолет, който е щял да бъде кошмарът на янките - скоростен, маневрен, патица, двигател отзад и бутащо витло с 6 перки.А атомните бомбардировки се престъпление, откъдето и да го погледнеш! Няма оправдание!

116

1

преди 4 години

До А сега сериозноРазберете, че всичко е бизнес! Никой няма да предизвика война!

115

А сега сериозно

преди 4 години

Не само САЩ казват че няма жертви, но и всички други държави с контигент в базите го потвърждават. Иранските изстреляни кьорфишеци са само за вътрешна употреба. И страх от САЩ, с надежда да не разлютят Тръмп. И е повече от ясно, че каквото и направи сега Тръмп, за медиите, ще е грешно. Ако бе отвърнал- защо е оттвърнал след като Иран нарочно избегна жертви? Ако не- тогава Тръмп е клекнал от страх пред мощта на Иран:) А Тръмп както винаги, взе най-правилното решение. А вий си четете медиите:)

114

До Анонимен 127

преди 4 години

Ти сериозно ли мислиш ,че 6те тежки бомбаРдировача Б-52/,/ които кацнаха на о.Диего Гарсия в Индийския океан ще долетят до Иран? Там ги чакат С-300 и няколко ескадрили ирански F-14 Tomcat, най-бързите изтребители американско производство. Най-много отдалеч да изстрелят Томахоук-и, но видяхме провала им в Сирия! Иран отдавна има руски средства за РЕБ. С такова нещо меко приземиха реактивния дрон RQ-170, стелт, инерционно насочване,връх на американската техника! Обама плака да му го върнат, но не!

113

1

преди 4 години

До АнонименКак да ви го кажа? Никой няма да гърми бомби! Инсценира се напрежение в райони в света, в които хората могат да се манипулират! Просто трябва да се произведат нови оръжия, които да подменят старите, а някои хора да понапълнят сметките си/ включвам Тръмп, Аятоласите, Путин И т.н./! За някои хора в Иран не е важно, че някой е убил генерал, а е важно, че трябва да се увеличи бюджета за военната промишленост

112

Анонимен

преди 4 години

До Антон ТодоровХер Химлер, Елена Йончева беше вече в Багдад и честно и смело си свърши работата. А ти - не! Защото ако беше случайно на нейно място, щеше да оставиш дебела мазна кафява диря! Не че и тук след теб не смърди!Въпрос: вярно ли е, че твоят създател е убил човек, него са го осъдили на смърт и оттогава си станал от привилегировано комунистическо синче върл антикомунист?Питам, защото го чух от"информиран източник", ама знам ли дали е такъв...

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Глупендер, досадно ми е да чета изделието ти! Цял свят знае къде са силозите на израелските ракети - мястото е по-малко от Софийското поле. Ако руснакът думне една 10-20 мегатонна бомба, ще ги взриви, това е точно на голям разлом и Червено море ще стигне до р.Йордан. Айде няма нужда нито от това, нито от Йелоустоун!

110

1

преди 4 години

Не зная сериозно ли си мислите, че САЩ, Русия, Китай, Иран и т.н. не са в играта?!Има една индустрия, която произвежда оръжие и трябва да го пласира! Представете си, че има МИР в света, как ще се пласира това оръжие? Просто се спретват едни войни, за да се оправдае финансирането на оръжейната индустрия! Защо си мислите, че не е договорено, как да се развият събитията?

109

Анонимен

преди 4 години

До 125Ти сериозно ли мислиш ,че 6те тежки бомбандировача Б-52 които кацнаха на о.Диего Гарсия в Индийския океан са само за сплашване на персите!Използването им няма да закъснее!

108

абв

преди 4 години

Тия ако ги подпукат американците за десет дни ще направят от Иран строителна площадка.

107

Бай Петко

преди 4 години

A кoлкo cтрaшeн бe вчeрa трaмпoнa. Унищoжaвaшe, зaличaвaшe. A днec дaвa нa зaднa.

106

Анонимен

преди 4 години

Абе хора, защо се заблуждавате? Русия е настраната на Иран и стои зад него. Така, че америка да не се заиграва с Русия!

105

Gogo

преди 4 години

Тези вместо само да се правят на велики защо не действат?! Защото не им стиска. Не ме защитавам Рижавия с постъпката му, но ако не можеш да направиш нищо срещу това поне не ставай смешен с празни приказки...

104

Анонимен

преди 4 години

До Zikoзащото японците са същите националисти като германците

103

Ziko

преди 4 години

------Оръжието с което са воювали японците е било закупено от американците,провери да видиш,надали дълго са щяли да издържат японците.Освен това,японците се бият на много голям фронт - Монголия,Китай,Русия,Индонезия,Англия,САЩ и други.Виж само Индонезия колко е голяма.А защо Хитлер сключва договор точно с Япония ми е мистерия-Това не оправдава хвърлянето на бомбите!