42

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 4 години

Алхамдулиля братя! Обещавам да изпепеля тази изкуствена държава Израел, ала едновременно и косъм няма да падне от ебрейските бакенбарди!

41

Додо

преди 4 години

"САЩ нямат по-добър приятел от Израел, заяви Нетаняху"====Мдаа, затова Израел шпионира САЩ повече от всяка друга държава, посредством внедрените си агенти във всички нива на американската власт, затова Израел изби матросите от USS Liberty на 8 юни, 1967г., опитвайки се да го припише на арабите, с цел вкарването на САЩ в чужда война за кой ли път, и затова от 2003г. насам хиляди американски войници умряха във войните на Израел, който е готов да се бие до последна капка американска кръв!

40

Скептик

преди 4 години

Скрижали, пустини, разделяне на морета, тра-ла-ла. На Мойсей кайсиите. Всичко е крадено и преиначено и адаптирано за манията им за господство. Затова Исус ако е съществувал е РАЗГОНИЛ подлите, крадливи и завистливи фарисеи с търговците им от храма. За това са го разпънали. А той може да е бил Иранец, Българин или всякакъв друг.

39

Умрех от страх!

преди 4 години

Всеки път като чета за него си го представям как реже черни сутиени на две за да ги продава като шапчици!

38

някой

преди 4 години

До: номер 33Макар да не е точно както го представвш, ти си най-близо до истината от повечето коментари.Не бих го нарекъл "обикновен фашизъм", по-скоро е необикновен.В Израел има странна смесица от демократично управление, религиозен фанатизъм и военна диктатура. И да, с подправки внушаващи чувство за превъзходство над другите народи.Ама са непобедими, наистина!

37

Исти

преди 4 години

Израел е цивилизована държава, която е важно да съществува. България е на ваша страна, драги евреи - и ние отвсякъде граничим с наши територии, както сте и вие, затова е хубаво да си помагаме кой с каквото може!

36

До Чета коментарите

преди 4 години

А САЩ кой ги иска, че нещо не се сещам????

35

Ти да видиш

преди 4 години

ПАСИТО с пушка на рамо - вместо да брои паричките в банковата сметка. Направо тръпки ме побиват от страх от такива евреи, дето са готови тук да сложат американски ядрени ракети, та ние да станем следващата цел при нов световен конфликт. Почвам да се чудя дали пък англосаксонските евреи не са били истинските подпалвачи на 2 Световна война и са дърпали на нацистите конците отзад

34

radioslave

преди 4 години

Този нали щяха да го съдят за корупция?

33

Грегор Клегейн

преди 4 години

До Чета коментарите. Израел е незаконна държава първо на първо.Евреите са престъпници, крадци и терористи. Проблема им е, че имат комплекс за превъзходство. Мислят се за по- добри от останалите. Без милиардите които получават от САЩ не могат да оцелеят и 24 часа

32

АЯТОЛАСИТЕ В ИРАН

преди 4 години

са същите като онези с мазните масури - ционистите в ИЗРАЕЛ. Само дето последните са източник на безкрайни войни в Близкия Изток. Животът в гетата на Ивицата Газа и Палестинските окупирани от ИЗРАЕЛ територии много малко се различава от еврейските гета в ПОЛША по време на немската окупация

31

Ти да видиш..

преди 4 години

Евреите са доказали че са перфектни бойци, и никой не маже да се ..ва с тях.Който не вярва , да опита.

30

ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ

преди 4 години

е на власт в ИЗРАЕЛ. Те са най-големите последователи на Хитлер. По какво се различават "богоизбраните" от "арийците"?

29

Анонимен

преди 4 години

Евреите никои неги иска, то било православни християни, католици ,мюсюлмани сюнити ,мюсюлмани шиити ,много летет в небесата ,но един ден господ ще им отрежи крилата.

28

Чета коментарите

преди 4 години

и се чудя на акъла на някои хора!Първо - не Израел ,а иранските аятоласи заплашиха ,че ще изтрият Израел като територия!Второ - в Израел живеят вече близо 2000000 рускоговорящи ,нулите са верни два милиона ,така ,че намесата на Русия срещу Израел е невъзможна!Трето - Аман от проаятаоласки коментари!Преди две години бях в Иран!И там голяма част от хората не ги искат!

27

Грегор Клегейн

преди 4 години

С ракети

26

Анонимен

преди 4 години

До Грегор КлегейнИ как по-точно ще стане това?

25

Грегор Клегейн

преди 4 години

Недей да лаеш много много. Иран ако поиска ще ти издуха жалката незаконна държавичка за няколко часа без сухопътна операция.

24

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко години брадатия беше казал, че ако САЩ нападнат Иран ще изтрият Израел от картата този за това плаче

23

до 7

преди 4 години

Е не съм чувал да са анексирали.