181

Анонимен

преди 4 години

Ние искаме да се върне UBER.След това таксистата да правят каквото си искат.

180

наглеене

преди 4 години

Какво е това наглеене, ще ми искат и бус лента да окупират??? Абе ти автобус със 100 пътника ли си бе??? Кара 1 човек, заема място на пътя само и прави задръстване, че ще иска и автобусите да прецаква. Не били заети лентите, отиди и виж на цариградско какво е. Бус лентите са направени за да е бърз градския транспорт и има смисъл от тях, ако пуснат и таксита там ще се задръстят тия ленти и няма да има ефект от тях.

179

Анонимен

преди 4 години

Бакшишите са отражение на обществото , ако возиш възпитани , весели и позитивни хора и ти ще си такъв *** уви.

178

до 184

преди 4 години

Ти май не разбра сарказма

177

Хм

преди 4 години

За бус лентите твърдо за. Такситата облекчават проблемите с паркирането. Но левче на километър ми се струва преминаване на някаква психологическа бариера и по-скоро ще им намали клиентелата

176

Анонимен

преди 4 години

До 182: Разходите винаги изпълват всяка нова печалба. Хората все ще намерят къде да си похарчат парите и да ги въртят през държавата, вместо да ги дават на таксиджиите. Ефектът ще си е същият.

175

Дойде моментът

преди 4 години

Дойде моментът, в който бакшишите няма само да мрънкат как е съсипана държавата, ами и ще я оправят. Вдигат цените, вземат повече пари, оправят си къщите, майсторите правят пари, пият повече, магазините правят пари, парите в държавата се въртят и на всяка врътка им слагаме по 20% такси и ето - оправиха държавата. Хвала бакшиши!

174

Шишо

преди 4 години

До така трябва..иСкаралиТи ли говориш за образование и втори клас:)))

173

някой

преди 4 години

Сбирщина п*расти! Що в Румъния те возят и на 500 метра? А нашите да духат супата! *** и мангаляк с мерак за 1000. % печалба

172

Сурикат

преди 4 години

За мен бакшишите не са тарикати а сурикати. Който е гледал animal planet ги знае, как се оглеждат.

171

Гошо

преди 4 години

Ама стига сте говорили против таксишите, те не са виновни че са такива, наистина природата е жестока - никой не може да си избира родителите!

170

Така трябва

преди 4 години

В момента много таксиметраджии висящи по стоянките и отказващи кратки маршрути в момента четат, и виждат настроението на хората как е против тях, тук-там някои пише коментар, но по правописните грешки им личи образованието - 2-ри клас, знаем че по документи са със средно, но знаем как са си го искарали :)

169

Преса

преди 4 години

Таксиметраджиите ги мачкам навсякъде по пътя - по устав, наказвам ги яко, газ пикат. Доставя ми голямо удоволствие да ги наказвам. В седмицата един ден си пускам отпуск и си карам из града, само за да им показвам правилата по пътищата. Природата понякога е много жестока, отнела им е много, но такъв е живота.

168

Мухахахахах

преди 4 години

Бухахахахахаххахахмного як вицсамо че то това е реалноста

167

Гошо

преди 4 години

Този виц казва всичко за таксиметраджиите:Едно дете се качило в такси и започнало да говори без да млъква -- Ако майка ми беше кобила, а баща ми кон , аз щях да сам конче. Ако майка ми беше лъвица а баща ми лъв, аз щях да съм лъчве. Ако майка ми беше крава, а баща ми бик, аз щях да съм теленце...Писнало му на шофьора по едно време и казал на детето:- А ако баща ти беше травестит, а *** прос*итутка ти какво щеше да си- Таксиметров шофьор!

166

От прованса

преди 4 години

При нас е добре, от единия край на града до другия бакшишите земат мах. 2.50лв.Провинцията има и предимства.

165

Анонимен

преди 4 години

Ми те и са го правят, така, че се няма нужда от излишен закон

164

Анонимен

преди 4 години

Бакшиш къща не храни, само се пречка на пътя.

163

Анонимен

преди 4 години

Аз съм ок ако ме возят в с класа ,поне 2016.....Той кайенът ми харчи по малко

162

Анонимен

преди 4 години

Говорим предимно за Софийските италианци.... Дето половината книжки нямат, превозват наркотици и са полу сутеньори?