31

степан

преди 4 години

Само където тук е вече дълбока резерва ,друго си беше да си център.

30

новина!

преди 4 години

Патока е отишъл да види потока.

29

Анонимен

преди 4 години

От целия цирк и инвестиции за миларди, газа на бг пазара ще поевтинее с 1,5% :DИнвестираните милиарди на гърба на данъкоплатеца ще ги изплащаме около 100000000 години. Да ти е честита робе поредната кражба, както и рушветчетата в политическите джобчета!

28

Ром'с

преди 4 години

Нашите дупедавци обърнаха палачинката, ама тя изгоря от едната страна....

27

Анонимен

преди 4 години

И какво точно печелим от това в цифри? Тайна? Някой печели, но кой?

26

Анонимен

преди 4 години

Сакън! Не го наричате турски поток, че ще развали те рахата на Тиквата! Той го е кръстил "балкански поток", макар че и в Сърбия го наричат "турски поток" Явно при нас са решили, че така ще замажат резила, че спряхме "Южен поток" и вместо Турция да купува газта от Булгария, сега става обратното

25

Анонимен

преди 4 години

Фак Фак ще се давим в газ от Турция купувайте фесове и чебурашки!

24

Анонимен

преди 4 години

След като Тиквата и Плю вналиев ни изкараха - сега ни връщат трохите...

23

Анонимен

преди 4 години

Експерде, експерде, не "Турски поток" връща България на газовата карта на Европа, а великодушният президент на Руската Федерация Владимир Владимирович Путин връща България на газовата карта на Европа. Неблагодарните предатели на него лично трябва да му целуват ръка, но вместо това те за пореден път са готови да го предадат, защото са слаби, ***, лицемерни и изключително алчни слуги и васали на началника си.

22

Няма такава държава

преди 4 години

Този "експерт" е обикновена мижитурка и послушник на тиквения генерал Боку!Мнението му струва колкото мнението на Теменужка ,Екатерина,Десислава, Николинка и т.н. пернати , от личния кокошарник на банкянския ***.

21

Анонимен

преди 4 години

Строим Руски паток за да захранваме Сърбия с газ с български пари! Гениално...

20

Инфо затъмнение

преди 4 години

Браво евала ашколсун , никой не пита българите за нищо , държава няма пари и хора ама всеки царвул с пари си прави каквото иска на балканското кръстовище , утре очаквам катарците да купят София кепитъл и да я подарят на палестинците с чист въздух , софиянци бездомни кучета ги яли , *** ти и дрънголника......

19

Анонимен

преди 4 години

чакайте първо да го видим тоя Балкански Поток, че и хъб, щото и за Южен Поток си точеха лигите, ама нещо не се получи. Та да не вземе да стане пак някоя обърквация и с Балканския Поток и да остане само у фантазиите на еднокнижника

18

Анонимен

преди 4 години

Алкашами стига сте жавкали срещу Борисов!Човека който ви даде мир, спокойствие и работа. Човека на когото дължите дори подвизаването в този сайт. Айде отивайте да пийте по една бира и Умната!

17

Анонимен

преди 4 години

Евала на Бойко машала Ердоган впериод Путин.

16

ПроСоТо

преди 4 години

До Професори от самолет си личи,че НЕ си "професор"!..Не си и "доцент"..Просто Тиквоагитатор....Едва ли имаш и завършено гимназиално образование...Но,чул си думата,тя те е омагьосала и хоп-дай сега да я използваш....А бакалъм!

15

Анонимен

преди 4 години

е ако беше южен поток щяхме да транзитираме още 30 млрда кубикаа тоя специалист дси бръкне с пръст в дъ-то и да си го оближе с чужд газ който са платили неможе да се търгува само може да се получи транзитна такса- пари за преносакаето щеше да е добре ако потока почваше от българия и турция щеше да плаща за транзита на тия 30 млрд- ***.отите отново ни обясняват как ще вкараме американски военни и ще ни помогнат за газа- руски войници след 45 година в българия никога не е имало

14

Анонимен

преди 4 години

Гледах в Тубата, турците как скачаха от радост и викаха от радост,когато им прекараха руската газ,Ердоган си има и негативи,не е идеален,но е факт,че реализира топ енергийни проекти с Русия и изключително полезни за цяла Турция,не се огъна пред заплахите и не спря търговията и туризма с Русия изгодни за самата Турция,може би и той(Ердоган) ни помогна и с турски поток,дай Боже и още една директна тръба да имаме с Русия,без посредници!

13

Анонимен

преди 4 години

да живееш на територията на българия ще става все по-скъпо!

12

Анонимен

преди 4 години

До Професор - 'генерала' да бе опънал шланга (нали от това разбира) и да пусне газта по него - без пари щеше да ни излезе!