22

Анонимен

преди 4 години

Под никовете "Истина", "Пиянде", "Форд завод" пише един и същи ***.

21

Да допълня...

преди 4 години

До Истина 15 То и Сергей Антонов беше абсолютно невинен.

20

Съвет

преди 4 години

Червеняшка да публикува банкова сметка , че либийците се чудят къде да изпратят парите.

19

Анонимен

преди 4 години

До Истина (15)Не те е срам!

18

Форд завод

преди 4 години

как па няма и една снимка на тия сестри със следи от изтезания?! на всички кадри които бяха разпространени, бяха гримирани, начервени и охранени! че са нарушавали закона и са правили далавери е ясно, само не е ясно колко ни струваше връщането им в България.

17

Пиянде

преди 4 години

Простете, нашите търгуваха ли с алкохол в Либия? А с медицински продукти? Е, не съм нихилист ама от племето на канибалите е законно да си изядеш съседа. И ако канибала е студент в русенския университет, но не знае за нашите закони, да не го съдим ли?!

16

Топлофикация до 12

преди 4 години

"първо никой не ги знае живи ли са и къде са и второ те със сигурност не са уведомени че се води такова дело" .... Ъъъ, точно както действаме ние. И ако случайно набараме някой жив, тотално му разказваме игрите. Е, напоследък ни хванаха цаката. Уговарят се да ги осигуряват на минимална заплата, ЧСИ-то не може да бутне нищо и след 5 години всичко отпада.

15

Истина

преди 4 години

Нашите медици бяха виновни!*** народе!

14

дедо Ташунко

преди 4 години

Анонимен, номер 12, е казал всичко. Предлагам на г-жа Червеняшка да се оплаче и на арменския поп. Може да изпрати и просба до неврокопския протосингел. Успех!

13

по иранския пример

преди 4 години

Его! Сумата да се закръгли на един милион, която да бъде изплатена на българката, а за всичките страдания, които либийците са и причинили - смърт на Либия! Отмъщение! Дано всичките либийски деца да се разболеят и дяа умрат от СПИН, ненавършили и 12 години! Смърт на либийските деца! Отмъщение за нашите медици!

12

Анонимен

преди 4 години

смешна история. Либия практически не съществува като държава. Страна е разделена на няколко части и се води кръвопролитна гражданска война. Спорно е даже кой представлява вече официалното правителство. Тези либийски офицери , първо никой не ги знае живи ли са и къде са и второ те със сигурност не са уведомени че се води такова дело. Та се питам защо изобщо тая жена води такъв процес? Явно има излишни пари , за да плати държавната такса и тази на адвоката, и то за пари, които няма да види никога

11

Константин

преди 4 години

Нашият велик съд вижте как отсъжда. Много е справедлив. Иначе на колегата с въпрос за московски ще отговоря, че него го оправдаха и скриха на добре платена службичка. Пак тази съдебна система смешна.

10

Анонимен

преди 4 години

да им пратят съдия изпълнител, ако до 30 дни не платят отнемаме държавата в наша полза.

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Да си търсят обезщетението от ЦРУ и МОСАД.От либийците ще получат един гол ...Не, че вече не го получавали, докато бяха там де ...

8

Анонимен

преди 4 години

да приготвя чувала за парите и да отива там да си ги вземе

7

Гашо

преди 4 години

Българското правораздаване постави на колене либийската държава. Там виновните треперят. Апропо, докъде стигна правораздаването със случката със шейната на министър Московски. Нещо май няма журналисти с топки да зададат този въпрос?

6

Верно ли

преди 4 години

имало и такива шегички в нашата процъфтяла съдебна система? Колко от "ответниците" са живи след оксемгодишната касапница в Либия и кой ще им връчи съдебното решение - наемници от "Академи" на Ерик Принс или ЧВК "Вагнер"? За техните услуги обаче и 500 000 лева няма да стигнат.

5

Зависи от подхода

преди 4 години

Да платят и на останалите заради тормоза, а също така да ги съди и България, защото злепоставяха страната ни, третирайки наши граждани като престъпници-детеубийци!Ако държавата се заеме, може да притисне Либия да заплати за всичко, а после либийските власти нека да търсят сметка на виновните си граждани.

4

x

преди 4 години

И как български съд ще принуди либийски гражданин в Либия да плати? Извън ЕС, подивяла държава, раздирана от беззаконие и безредици след убийството на Кадафи, ще си мръднат пръста друг път.

3

House M.D.

преди 4 години

1. Българският съд няма юрисдикция над либийските офицери.2. Няма данни либийските офицери да са опрели пистолет в слепоочника на Валето, с цел да я принудят насила да ходи в Триполитания, Киренайка или където и да било другаде.