20

Анонимен

преди 4 години

Те и без това са си в София.

19

Анонимен

преди 4 години

Абе, цял Перник направо в София!

18

Анонимен

преди 4 години

А Борисов да я даде,на подизпълнител Тръмп.Ама дано подизпълнителя да не иска да му построим град,или пристанище.

17

Активист на БКП

преди 4 години

Унищожават се не само гела и градове,а и традиции ! При ГЕРБ България изчезва !!!

16

Анонимен

преди 4 години

Предлагам пернишките кукери да отидат така маскирани пред парламента и там да си проведат фестивала с едни суровачки от винкел да се развъртят малко, че да извият гърбината на тия дето им източиха водата, за да крадат европейски пари.

15

До Радослав

преди 4 години

Не е немЪрливост, туршийчо! Вземи се ограмоти малко! Виж там и кога и къде се поставят препинателни знаци! Вземи поне задочно го завърши тоя пусти 8-ми клас!

14

Радослав

преди 4 години

го направили с позволението на държавата! Вариантите са два: Или престъпна немърливост на цялото министерство за което трябва всички да бъдат съдени за застрашаване на живота на цялото население на Перник защото не са изпълнявали задълженията си така както е записано в конституцията и не са контролирали язовира или вариант 2 да съдят цялото министерство за корупция и застрашаване на живота на гражданите на Перник! Това са опциите! Те да си изберат за кое от двете са виновни!

13

Факт

преди 4 години

Перничани ще чакат от умрял писмо. Че дори и са му го изпратили. Не разбрахте ли, че той си е подал оставката за пореден път, просто защото не става не само за министър председател, а дори и за *** за зеле !

12

Радослав

преди 4 години

Как един журналист не попита министерството простия въпрос: Каква е фунцията на един язовир? А отговора е ***, да складира вода за моменти на суша! Тоест сушата не е извинение за липсата на вода в язовира, той е създаден с цел да осигури вода точно в такива моменти! От там и втория въпрос, след като по конституция е задължение на държавата да стопанисва и контролира водоизточниците, тогава къде спахте? Дали ВЕЦ или Стомана или ВИК са източили язовира не е от такова значение, като това, че са

11

Софийска баница

преди 4 години

Този фестивал, да си го провеждат, където искат. Не мога да разбера, обаче, защо очакват някой друг да им го организира, а те само да ядат и пият наготово.

10

Пернишка трагедия

преди 4 години

Снощи гледах по новините кмета на Перник. Върти се като шугав. Оставя по-жалко впечатление и от пРезидента.Евтина вода, няма инвестиции. С две думи: "социалистическо управление".

9

До 6

преди 4 години

Хм, в едно изречение и Перник и култура...

8

Идеята е добра

преди 4 години

Тази година за Сурва вместо половината София да ходи до Перник, хората ще се разходят по Витошка.

7

О,

преди 4 години

Винкелите много кротки.Писма,молби.Могат само да си бият жените и да шофират като луди.За протести просто забравете.

6

Анонимен

преди 4 години

Преместят ли го в София, там ще си остане. По-добре да не го крадат шопите. Фестивала е от ключово значение за културата и развитието на Перник.

5

Анонимен

преди 4 години

Идеята е добра. Кметовете да си уредят въпросите за провеждането!

4

Разни

преди 4 години

езически обичаи искат в София да ги натресат

3

Анонимен

преди 4 години

Фестивалът Сурва е наследник на векован традиция и дърпа хиляди туристи. Събитието бива да се пропуска. Хората са се подготвили с месеци, има поканени групи от чужбина, очакват се посетители (туристи) от цял свят. Спектакълът си заслужава. Редно е да се проведе, дори и тази година да в София!

2

Анонимен

преди 4 години

AAAAA стойте си в Перник. Аман от селяци в София, не ви искаме тук.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако откажат, това означава, че проблемът с Перник е предтекст.