294

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, какво те топли теб кой колко коментира по медиите? Лично на теб това не ти носи нищо. Като драскаш нон стоп по форумите нищо не променяш, само показваш безсилие и безхаберие: вземи си гледай живота и ако коментираш вземи се дръж като възрастен човек, Излагаш се. Всичките ти приказки са неща от които не разбираш, а по-лошото е, че се пънеш да разясняваш кое какво е.

293

до 310

преди 4 години

Ракетите всъщност са били 20 ама 3 не са успели да запалят при изстрелването

292

Ал Донал Тръмпола

преди 4 години

Гледате на всичко като на видеоигра и риалити шоу и губите своята човечност.

291

Хахха

преди 4 години

Абе 80-те загинали са иранските оътници на съборения от Иран самолет, това имат в предвид Иранците...

290

Анонимен

преди 4 години

И кво от туй ДВЕ неща с сигурни 1 бсп няма да спечели каквито и да е избори 2 Dnеs.bg ще си осте канализационо тимаджуско сайче с най некадърните журналисти който можеш да си купиш с минимална надница

289

Ген. Ибн-Ел-Хафр

преди 4 години

ФАЩ направо бяха издухани. Унищожени са самолети, оръжия, радиоелектронно оборудване за стотици милиони. Пистите са неизползваеми. Загинали са над 100 каубоя. Ковчезите ще пристигнат много скоро. Алчният Тръмп нарочно крие жертвите за да се измъкне по търлици от втори Виетнам. Иранските балистични ракети се оказаха неуловими за ПВО-то на янките.

288

Анонимен

преди 4 години

:))) освен брадясалото шериятско генералче , други утепани няма !Тая статия е като комунистическата пропаганда за загниващия капитализъм и цъфтящия социализъм :)

287

Анонимен

преди 4 години

Боби, коментирай липсата на централна канализация в големите градове на рф.

286

Анонимен

преди 4 години

Не са 15 а са 17 ракети, като 2 от тя не се взривяват и няма никакви жертви.....това е истината.

285

Ути

преди 4 години

Бре Иран слаби ли са не знам но се опъват на ужким най силните.Труповете са хитри използвачи,ловки крадци и толкова

284

Споко

преди 4 години

Тръмп каза, че война няма да има, поне засега.

283

Анонимен

преди 4 години

Персите само да не организират митинг по повод ,,успешните" обстрели на американските бази,защото ще има поне 800стъпкани !

282

аз

преди 4 години

старчето Тромб, трябваше преди 30 мин да даде прес конференция, все още го чака половиния свят.Надявам се не е получил инфаркт, инсулт или др.

281

Реалноста

преди 4 години

По скоро 80 стъпкани перси на погребението на сюлеймани

280

Боби

преди 4 години

До до Боби"Целия петрол на СА и др. се изкупува от Американски компании и бива препродаван къде ли не по света.Самите държави производители са 9-та дупка на кавала"Именно колега - а защо е така? Защото има споразумението просто наречено "ПЕТРОДОЛАР" - САЩ гарантира на Сауди Семейството и респективно управляващите в другите съюзни страни от Близкия изток че ще останат на Власт(Историческа справка войната за Кувейт)А целия Близък изток(и не само) продава Петрол/Газ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ДОЛАРИ

279

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, "да или не" не е важно, важното е, че за теб драскането в полза на рашките и техните съюзници и срещу амитата и техните съюзници е въпрос на самочувствие."Ами умнико в нашите Велики медии има новини които да се коментират понякога 20 към 1 - РФ/САЩ(и изобщо западния свят)Кажи ми колко положителни новини за последния месец има за САЩ, Запада и РФ в нашите медии?(изключвам платените новини еди коя си компания изкарала "нов" продукт)Да коментирам че Б-737 падна пак и отново?

278

+++

преди 4 години

В нито една световна агенция няма данни за жертви, но репортерите на Днес бг направо от място черпят информация и броят трупове. Защо лъжете бе хора?? Бъдете по обективни, накрая никой няма да ви чете.. Цитирали иранската медия. Ми то Корейската, каза че Ким отишъл до слънцето за един ден направил си селфи и се върнал.. толкова ли сте зле?

277

Кой ще познае:

преди 4 години

Обявявам конкурс за правилен отговор на въпроса:Коя държава първа ще предложи пушечно месо на САЩ срещу Иран?За България гласувайте с +За Полша гласувайте с -Ще има награди!

276

Анонимен

преди 4 години

Загинали 80, не бе 180! Те от блъсканицата в Иран загинаха само 50! Утре пак ще се блъскат и ще загинат още 50, ами че защо американците да ги брулят с ракети???

275

до Боби

преди 4 години

Недорасло момченце. Само искам да ти кажа ,че САЩ не копат кой знае колко петрол НО техните фирми са най-големите търговци на петрол в света. Целия петрол на СА и др. се изкупува от Американски компании и бива препродаван къде ли не по света.Самите държави производители са 9-та дупка на кавала. Цената на петрола основно се определя от прекупвачите!!!! Така както е и в земеделието !!!