42

четох други неща

преди 4 години

Утрепаните Укри и Канадци били правачи на атомни бомби нещо?!Интернационални ***-терористи!

41

А сега сериозно

преди 4 години

Черните кутии отдавна са открити, но иранците не искат да споделят информацията в тях за случилото се с Боинг, каквито са условията при такива случаи, или пък америкаци или който и да е друг. "We will not give the black box to the manufacturer or America," Пилотите са били високо квалифицирани а самолета е бил сравнително нов и модел без никакви регистрирани проблеми. Не е модел МАХ.Които тук не са руски рубашки и камилари, знаят какво става дума. Всичко което лети са сваляли тогава от шубе

40

Тео

преди 4 години

Мир на праха на загиналите. Дано близките им намерят сили да се оправят. Нещо много странно става в последните 24 часа. От една страна Иран открито бомбардират американски бази, и всичките им 80 ракети попадат извън целта, Тръмп определя иранския народ като приятели и е готов за мир с всеки, който поиска, а пътнически самолет пада миг след като излита от Техеран. Отделно няма нападки от страна на САЩ, което не е в техен стил, ако смятат да наклепат някого.Много нелогично изглежда.На пръв поглед.

39

захариев

преди 4 години

Днес сутринта, в 07:00 когато е писана статията имаше подробна информация за броя и националността на пътниците - не са 180, а са 176. Боряна Павлова, която работи в компания от групата на България Ер, би следвало или да е по-компетентна, или да се допитва до многобройните източници около себе си, ако не е и да не излага медията.

38

Анонимен

преди 4 години

Ахахахха. Тези тъпкачи на камили сами си свали пасажерския самолет :))Иран Номер 1 !!!!С техника от Втората Световна Войка :)))))))))))Сега ще викат случайна повреда било.Не стига, че нито един американец на убиха, ами затриха 150+ от своите.Пародията е пълна.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Да не бъде! Да не бъде! Да не бъде!

36

Анонимен

преди 4 години

Боже ....

35

Анонимен

преди 4 години

Борянке ***, всички са и не са "пътнии". Поне като преписвате го правете съвестно.

34

Анонимен

преди 4 години

Фактически внезапно в и около Иран започнаха земетресения, катастрофи и други. Очаквайте до края на седмицата самовзривяващи се ядрени електроцентрали, центрофуги и прочие. САЩ отвръщат на удара.

33

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега, това е ТРЕТАТА КАТАСТРОФА с Боинг 737 за последните 12 месеца. Затова десетки самолети стоят пред заводите на Боинг за техническа проверка, а продажба на нови временно е спряна.

32

Анонимен

преди 4 години

Иран ЩЕ БЪДЕ УДАРЕН ПЪРВИЧНО С EMP ОТ МАЛЪК ПО МАЩАБ ЯДРЕН ЗАРЯД ДЕТОНИРАН НАД 34 КМ В СТРАТОСФЕРАТА , КОЙТО ЩЕ ИЗКАРА ОТ СТРОЯ ВСЕКИ ТЕЛЕФОН КОМУНИКАЦИОННО УСТРОЙСТВО ДРОН САМОЛЕТ ИЛИ ЕЛЕКТРОНИКА БАЗИРАНА НА ТРАНЗИСТОРИ .ОТТАМ НАТАТЪК СТАВА НЕРАВНОСТОЙНА БИТКАТА ЗАЩОТО ИДВАТ СТЕЛТОВЕТЕ ПРЕЦИЗНИТЕ БОМБИ И ЧАСТНИТЕ АРМИИ.ВСЕ ЕДНО ИЗВЪНЗЕМНИ С/У ПАТКАНИ.НЕЧЕ ПЪРВОТО Е ЛЪЖА.САЩ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТДАВНА ОТ СИВИТЕ ЗЛОНАМЕРЕНИ КЪМ ПЛАНЕТАТА НИ ИЗВЪНЗЕМНИ.

31

аз

преди 4 години

Толкова сериозна техн неизправност , че да не могат да се катапултират за 1 мин ?Както летеже, ненапуснал даже Багдат, се възпламени.

30

Анонимен

преди 4 години

Иранците са гръмнали самолета защото е бил пълен с хора напускащи Иран. Те са искали да ги задържат в Иран и да ги използват като щит срещу евентуално американско нападение.

29

Анонимен

преди 4 години

Зщитавайте ги още тези нещастници с ***. Докато погребваха терориста изрепаха 80 души от своите. Докато стреляха по американците гръмнаха украински самоли, а щети и жертви от американците още няма въпреки истеричните заплахи. Наистина са 10 века назад след нормалното човечество.

28

цанко

преди 4 години

Пижо, доста си прст - проблмен и съответно приземен е 737-MAX а не 737-NG, който е в експлоатация от началото на 2000-те, целия Ryanair оперира с такива, а конкретно този е бил и доста нов, на по малко от 5 години. Свалили са го, няма как да е съвпадение, точно сега и в Иран, прекалено малко вероятно да не е свързано със събитията ..

27

Анонимен

преди 4 години

До ПижоИ как по-точно Раян еър оперира 90 % с такива самолети (Боинг 737-800) над цяла Европа, ако ЕС ги е забранил? Явно не си летял скоро...

26

Анонимен

преди 4 години

Като напишете Боинг 737, това не е изчерпателна информация. Напишете, че е бил Боинг 737-800, т.е. доста нов модел и самолет, за да стане ясно, че нещо наистина не е наред с тези Боинги, което е доста обезпокоително...

25

Анонимен

преди 4 години

Руските терористи свалиха още едни украински самолет.

24

нарочно е

преди 4 години

Напротив! Иранците избиват мирни пътници-християни. Иранската злоба се стовари върху обикновени пасажери! Как пък така самолетната катастрофа съвпадна с иранското отмъщение за ци ганския им генерал Сюлеймани? Иран е черна държава. Държава на злото и мрака!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Дано не съм прав, но първата мисъл, че пътува от Иран до бандеровския куев и гражданите са били от "коалицията" на краварите ме навежда на мисълта че тези "граждани" е много възможно да са от ония, с черните знамена!!! Краварите до неотдавна поголовно спасяваха тия бан-дит-чета, но сега явно ще им се стъжни ситуацията! А пък не е невъзможно и да е ПАК ПРОВОКАЦИЯ, КАТО ОНАЗИ В ДОНБАС!!!! Тия укропски неофашистчета са способни на това, вече го изпробваха!