53

Т.Шак

преди 4 години

Отмъщението вече се случи - Иран изстреля ракети по две американски бази в Ирак, но не ги улучи.

52

Анонимен

преди 4 години

В момента България не е държава. Тя не си спазва ангажимента за членство в Евросъюза и е протекторат на САЩ. Управлява се от компрадорския режим на ГРОБ. Всичките им политици начело с ръководните са зависими с компромати за странното им минало и слушкат и Вашингтон и Москва. и Анкара. Ако това продължава скоро евросъюзът ще изхвърли България. Народът живее в инфлация, изпреворваща ръста на доходите.

51

Анонимен

преди 4 години

След окупацията на Ирак икономиката на САЩ не се развива добре, имаше и световна криза. Как да окупират сега и Иран, те ще фалират. Като свалиха Кадафи, та окупираха ли Либия - не либийците ликвидираха амириканския посланник и съсипаха посолството им. Абе наближава времето Сърбия да си върне Косово лекинко с една мълниеносна война

50

Анонимен

преди 4 години

Центаджиите са активирани тук да лъжат че САЩ са прави. Не може без обявяване на война да убиваш генерал на някоя държава. Това е необявена война, последно с такива приьоми се е служел Хитлер. Паднаха много ниско.

49

Supata

преди 4 години

Чак пък превъзхожда многократно е евтина реклама, САЩ превъзхождат само във въздуха. Но Иран може да унищожи американските бази в близкия изток. САЩ и Израел от 70 години заплашват Иран но не смеят да хвърлят и един патрон над Иран , винаги американците и еврейте нападат само арабските страни защото са разделени и не са единни

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74САЩ не свалят правителства и убиват лидери в БИ за да облекчат човешкото страдание. Те самите причиняват най-много страдание. Ти или нещо не казваш истината, или не виждаш и не разбираш нещата. Така или иначе, разговорът с теб е неприятен заради просташкия ти език. Нямаш какво да ми кажеш.........Тогава вдигай гаши и да те няма! :))))))))

47

Анонимен

преди 4 години

"Там където има човешко страдание помощ няма как да не дойде - Божествен закон! Някога Русия помогна на България!"САЩ не свалят правителства и убиват лидери в БИ за да облекчат човешкото страдание. Те самите причиняват най-много страдание. Ти или нещо не казваш истината, или не виждаш и не разбираш нещата. Така или иначе, разговорът с теб е неприятен заради просташкия ти език. Нямаш какво да ми кажешА случаят с освобождението на България от Русия е съвсем друг

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70И ние също щяхме да сме по-добре без заповедите на САЩ.........Ние никога няма да сме добре защото в повечето сме селияндуристанци с изключително скапан и лицемерен манталитет! И с Русия и със САЩ сме си лайнаристи до яма, това е печалната истина! Щом сами създадохме концентрационни лагери в коит избивахме сънародниците си значи въобще не сме стока и затова Бог няма да е на наша страна, знамения колкото искаш!

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 70Какво става ВЪТРЕ в държавата е отделен въпрос, който се решава ОТВЪТРЕ. САЩ не са в правото си да решават как да живеят други народи и да слагат удобни за тях управления. И ние също щяхме да сме по-добре без заповедите на САЩ.........Типична българска лайнаристка позиция подтикната от национално и генетично българско шубе! Там където има човешко страдание помощ няма как да не дойде - Божествен закон! Някога Русия помогна на България!

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Измислените истории не минават. Един имал 5 къщи друг 30 пъти се женил за иранки и афганистанки, трети имал бизнес пък не знае какво е данъчна фактура, четвърти имал тесла. Такива с лопати да ги ринеш тук..............и БКП-та лайнаристи:)))))))))

43

Анонимен

преди 4 години

"От български лайнарист акъл не търся! Съпругата на сина ми е иранка избягала от "свободата"! На всеки по-мъдър индивид е певделно ясно каква е свободата на "родолюбци" и тази от САЩ!"Тя език като твоя ли използва? :) Тогава мога да разбере защо е избягала! :)))Какво става ВЪТРЕ в държавата е отделен въпрос, който се решава ОТВЪТРЕ. САЩ не са в правото си да решават как да живеят други народи и да слагат удобни за тях управления. И ние също щяхме да сме по-добре без заповедите на САЩ

42

Анонимен

преди 4 години

Измислените истории не минават. Един имал 5 къщи друг 30 пъти се женил за иранки и афганистанки, трети имал бизнес пък не знае какво е данъчна фактура, четвърти имал тесла. Такива с лопати да ги ринеш тук.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Вече са изстреляли ракети към две американски бази..............Ракетите са произведени в България по лиценз "Елин-Пелин"!

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63След като си изпиеш успокоителните, прочети, интернет е пред теб, и (може би) ще разбереш, че става дума за свобода от американците. Американците са поробители, в една или друга форма, в този, и в други райони на света.......От български лайнарист акъл не търся! Съпругата на сина ми е иранка избягала от "свободата"! На всеки по-мъдър индивид е певделно ясно каква е свободата на "родолюбци" и тази от САЩ!

39

Анонимен

преди 4 години

Вече са изстреляли ракети към две американски бази

38

Анонимен

преди 4 години

Какво ще е отмъщението на Иран за Солеймани според експертите?Пъчене, дъвчене и наркая - мекичък кренвирш!

37

Анонимен

преди 4 години

Това ще да са експерти по отмъщенията :)

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Иран е правата страна, борят се за държавата и свободата си...............Каква свобода търсиш в Иран бре кестен?"След като си изпиеш успокоителните, прочети, интернет е пред теб, и (може би) ще разбереш, че става дума за свобода от американците. Американците са поробители, в една или друга форма, в този, и в други райони на света

35

Анонимен

преди 4 години

Ако този е експерт, то аз съм Бил Гейтс

34

Анонимен

преди 4 години

Иран е правата страна, борят се за държавата и свободата си...............Каква свобода търсиш в Иран бре кестен? Бесят 16 годишни по трафопостове и с трактор-бесило за това че някой наклевети другия че казал нещо лошо за "пророка"! Мъже, жени и деца са избивани на воля от този "велик" генерал но Кармата го е настигнала!