173

Анонимен

преди 4 години

Моме, вземи направи нещо с което сама да станеш известна поне колкото Грета

172

горкото дете

преди 4 години

Не е достатъяно да си взимал скъпи уроци. Опитва се да ги изиграе,но не и се отдава много театъра.

171

ответен удар

преди 4 години

И що в "тубе"-то е тоя апел.....Да не би на Грета да са и спрели мейла,вайбъра и месинджъра????? Или по наш обичай __един бие тъпана - друг събира парсата!!!__ Ама карай да е весело........И честито Рождество Христово на всички!

170

тфа момиченце

преди 4 години

свръхамбициозната му майка се опитва да го пробута за кариера в Холивуд. Толкова отрепетирано и преиграно, че ми стана неудобно да го догледам.

169

Да

преди 4 години

Грета, после Изабел( пак шведка от ирански произход), после наша Филипа...Тия 16-годишни много ангажирани,бе.Влече ги славата.От климат, от политика, от икономика, от всичко разбират.

168

Анонимен

преди 4 години

Тази девойка спазва българската традиция да се подмазва на силните на деня, с май и се иска да стане известна , като Грета, на която завижда

167

Анонимен

преди 4 години

Грета си мие главата с шампоан,къпе се с душ-гел и си мие зъбите с паста за зъби,ползва дрехи а не палмови листа и се топли и свети с електричество.Така,че по-кротко с екото.Без химия ,няма физика!

166

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам(или се правя на неразбрал)какъв е мотива освен една пошла в истиността си самореклама целяща да пропагандира на Тунберг славата своята"версия"за известност.Като имаш идея и искаш да я споделиш защо тук и зачекваш друг проблем но не и въпросният?Моралното мото за единност в бъдеще е единственото на което се надява момичето без да се надява и на"друго".....НАЛИ ФИЛИПА?

165

Forever

преди 4 години

Някой много хитро се възползва от наивността на тези две деца.Много трябва да четат и учат докато стигнат до истини и решения.

164

Гост

преди 4 години

Това на Качакова щерка ли е ? Ако е така , нека първо да попита майка си , какво направи за страната си , когато се намърда в НДСВ , защо се отказа толкова бързо и това ли и беше целта - да стане аташе в Щатите ??!!! Дъщерята , ако иска да се прави на интервсна , да зададе въпроси на БГ-управниците за екологията в Родината и !!!!!!!!!!

163

Анонимен

преди 4 години

Чичко Били, ще и подари безплатни ваксинки противогрипна и HPV, /за рекламата/

162

язе

преди 4 години

На Наща мър-а само един въпрос ще и задам;за да има един милиардер, колко хиляди души требе да умрат преждевремено и колко милиона требе да страдат, за да стане милиардер. Та после обяснявай научния и технически прогрес, че са го направили богаташите.

161

Любка от LA

преди 4 години

13-годишната Анна-Мария направи там изложба, със сестра си Филипа изкараха актьорската школа на Клуни и ПфайфърТе са млади, красиви, възпитани и невероятно артистични. Едната вече пробива в света на изкуството с картините си, а другата е бъдеща актриса.

160

Анонимен

преди 4 години

Не знам, ама при Тунберг няма лиготии и превземки.

159

Явяяяяя

преди 4 години

И нашенска пръчка иска евтин гювеч рийш ли...лосанжелиска яка пръчка Начи ги хи хи

158

факт

преди 4 години

Българка ама американска... иначе е същото лайспражнение като шведката

157

Българче

преди 4 години

Тунберг поне не е избягала от родината си мило девойче, гледайте първо дали имате необходимите морални точки за критика

156

Анонимен

преди 4 години

Всички био- и екотерористи мога ли да ги попитам ползват ли телефони, таблети, интернет??99,99% от тях предполагам със сигурност! Много е лесно и готино да си био и еко и да ползваш всички блага на напредналата цивилизация. Само че драги ми смехурковци напредък и развитие се постига чрез индустрия. А индустрията за съжаление е мръсно нещо. Еко и био са дивите племена из горите на Амазонка но там няма интернет и фейсбук и на никой не му се живее така нали??

155

Анонимен

преди 4 години

До 123И майката Качакова заявява, че Г-н Бакърджиев трябвал да бъде съден, че бил взривил на г.димитров мавзолея. В домът си същата в България има руска баня известна на сякаде в чужбина като финландска сауна само в Русия и техните *** е руска баня. Но живее в ЛА.Поредната червена *** която се изнесе в лошия САЩ.

154

123

преди 4 години

Лигаво си е нашето.Майката е търговско аташе в Лос Анджелис,работила е в правителствата на НДСВ и Станишев.