49

Анонимен

преди 4 години

Е вижда му се краят вече, слава богу. Каквото има да стане ще стане.- добро ли, лошо ли - каквото такова. Изобщо не ми се коментира повече. И се радвам че вече идва и краят на лайнарските коментари. А англичаните няма да пропуснат да се направят на палячовци на 31. 01. но това няма да ме учуди - като виждам що за министър - председател имат. Благородството и аристократизмът отдавна вече не са приоритет на британските острови. Дойде властта на простолюдието - да видим докога.

48

Един

преди 4 години

От години се говори за някакъв англосаксонски съюз между Сащ,Канада и Великобритания ,може би брекзит е крачка към него.

47

Анонимен

преди 4 години

Айде да им върви по вода от тук на сетне.Да живеят по 1000 години и да имат милиони $ в банка. Това ги чака англичаните, като си тръгнаха от ЕС.

46

Анонимен

преди 4 години

До Тук е безводие, 46а в Англия ще ги наводни така яко, че островът почти целият ще бъде залят. Преди това ще има безредици и бунтове. До 2025 всички да се връщат. лека полека се започва!!!Не си ли вече голям за да се изпускаш насън?

45

Тук е безводие,

преди 4 години

а в Англия ще ги наводни така яко, че островът почти целият ще бъде залят. Преди това ще има безредици и бунтове. До 2025 всички да се връщат. лека полека се започва!!!

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Това ,,Брекзит'' ми звъчи малко като ,,Буксир'',все едно ще дърпат аварирал камион напред,с блокирана скоростна кутия на задна скорост.....А водния режим и българското здравеопазване на какво ти пприлича бре лайнаристанецо?

43

Анонимен

преди 4 години

Това ,,Брекзит'' ми звъчи малко като ,,Буксир'',все едно ще дърпат аварирал камион напред,с блокирана скоростна кутия на задна скорост.

42

Анонимен

преди 4 години

Април месец минималната ставка става 8.72 на час

41

Анонимен

преди 4 години

Още сте на воден режим но Англия щяла да "види", трътльовци български!

40

Таню

преди 4 години

Още от заглавието умрех да се смея... :D :D :D

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Да се махат по-бързо, преди да им е секнал ентусиазма от случващото се.....И ще се махнат ама българския лайнарист пак ще си остане такъв! Фекалоядци до век!

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Добре е, че британците сами ще се уверят как са се оакали......Ама фактитесочат друго, че лайнаристите от *** са се оакали до уши та няма бърсане! Българският редове сральо няма здарвна нито надежна система че да критикува англичаните, които имат истинска държава от векове, а не изкуствено създадена Лайнаристания като плиткоумните балкански субекти и човешки лоспи!

37

Анонимен

преди 4 години

Да се махат по-бързо, преди да им е секнал ентусиазма от случващото се.

36

Анонимен

преди 4 години

"...прогнозира малък или нулев растеж за британската икономика през 2020 г...."---Те до тук беше - прогноза за 2020, "водещи" икономисти, мантри...Ако "водещите" икономисти не знаят за инерцията в икономиката, са егати водещите!Понеже рижия БД спечели в края на миналата година, икономиката на ОК спря, замръзна, даже даде малко назад....Икономисти, сър...

35

Анонимен

преди 4 години

Икономистите им казват какво ще стане, но те не искат и да чуят, понеже са заслепени от собствените си мечти за величие.А иначе аз лично видях как Путин плаща на англичаните да гласуват за брексит, понеже той имал най-много изгода от брексит.Нали така?

34

Стефанов

преди 4 години

Проблемите във Великобритания ще бъдат от друго естество - границата с Ирландия. Преди години имаше конфликт между католици и протестанти, после се спогодиха и ИРА узапти Шинфейн. Проблемът е малко националистически. Възможно е Северна Ирландия да се отцепи от Обединеното кралство. За Шотландия не знам.

33

ИВАН

преди 4 години

Швейцария съхранява парите на богоизбраните банкери и никога няма да влезе в създадената от тях яма за разорение на народите наречена ЕС. ЕС НАТО ООН ЮНЕСКО МВФ СвБанка -това са организации на Ротшилд Рокфелер и други илюминати които целят разруха на света чрез Нов Световен ред.

32

ИВАН

преди 4 години

ЕС е масонска банкерска мафия която ще доведе членките в нея до сигурна разруха щом създателите на тази пирамида на илюминатите се напуска от Великобритания значи края е близо.Истината ще излезе наяве вече.

31

сравнение

преди 4 години

Поругалия, Гърция, БГ са в ЕС спрямо Швейцария и Норвегия, които не са в ЕС.

30

малко данни

преди 4 години

УК изнася 40% и внася 60% от ЕС.Ужким няма производство, всичко било в Китай, ама има БВП за 2019 от $3 трилиона.Австралия, Канада и Нова Зеландия не е в ЕС, ама да не са умрели ??Поне десетина офшорни зони са под контрола на УК. Целия свят си пере парите в УК.Имаща 215 ядрени бойни глави.48% зелена енергияМинистрите на Вътр Работи и Финансите, плюс Кмета на Лондон са пакистанци.Ирелевантно е дали вътре или извън ЕС е добре.Важно е кой, коя партия управляват държавата и коя е държавата