26

Анонимен 15

преди 4 години

До АнонименЗащо всяка държава не си обезврежда сама ***, защо ги прехвърля другаде?! Да не би защото им излиза по-евтино?! Ако ги обезвреждат на своя земя, ще се намали и ползването на вредни продукти и въобще на продукти!

25

Анонимен

преди 4 години

Абе колеги, колкото и да глобят, работата с отпадъците е зле в цял свят. Вижте къде отива всичко-в земята, вчера в шуменско-прасетата в земята, пластмаси, гуми..-горим, в океани и морета пълно с бутилки. Явно докато има свръхмного вещи, ще има и много ***. Тези тонери ако не бяха ги бутнали у нас, пак щяха да ги заровят някъде.

24

Анонимен

преди 4 години

На въпроса няма ли да порверят кой е разрешил вноса, отговорът е категорично не.Всичко това е една грандиозна далавера, организирана от суджуците и те си знаят, че е разрешено от свой човек, на когото отгоре му е разрешено.Затова раздават лицензи на 700 бр местни фирми, партньори на Ндрангетата.

23

Анонимен

преди 4 години

Този Нено Димов е за разстрел, но защо все още го държи на тази длъжност Тиквата?Тиквата се прави, че не знае, как полека лека ни направиха от туристически рай в бунището на Европа.А Ангелакова разтяга локуми за нашия туризъм... Кой ще ти идва в световното бунище????И защо един единсствен тикваджия решава тези неща?Трябва комисия, да се затрудни поемането на вина (пардон - пподкупи)

22

Анонимен

преди 4 години

вчера четох как щели 10 души да работят за рециклирането на касетите. Веднага си представих 10 човека с чукове и тесли блъскат да вадят пластмасата, а излишното го пускат в една печка "сиианска любов" и дим да го няма.

21

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха.... каква тъпотия!Изключително смешна и некомпетентна власт!Има глобете ги по 2 лв и да продължават да мъкнат *** от целия свят...

20

Анонимен

преди 4 години

а болничните отпадъци гледайте да са от Конго.там има ЕБОЛА.готови сме и за тях .само 7000лв глоба.

19

кой още не знае

преди 4 години

Лиценз за внос на *** от ЕС и страна извън ЕС се издава от МОСВ, Нено Димов.750 фирми имат такъв лиценз, внесени са 760 000 ТОНА за 2019.За ЕС, няма данни, няма и данни колко е влезнало.Милиони тонове са изгорени в ТЕЦовете и не само.Ковачки има лиценз и е внесъл законно 9 мил ТОНА за 2019За съхранение и преработка се искат други лицензи..Абе, заводи няма, колите - все по-нови, пък въздуха - леш

18

Анонимен

преди 4 години

Абе някой има ли на представа от кога и колко тона баклуци са вкарани в България?Явно количествата са огромни!

17

Русия

преди 4 години

Тия далавери без Глава Суджука с жичката ни стаат

16

Анонимен

преди 4 години

Народ който гори *** на друг народ не може да бъде унищожен.

15

Ооо

преди 4 години

Нали вече казах че са им наложили 7000 глоба, кво се правите на сензационни с тия 20...А тия тонери 50тона за които се говори се водят силно канцерогенен ***.

14

Анонимен

преди 4 години

Напълни се с *** в България! И буквално и преносно!

13

Анонимен

преди 4 години

Не искаме просто санкции,просто спрете вноса,достатъчно токсични отападъци сте внесли и тровите въздуха и природата,СТИГА, СПРЕТЕ ВНОСА!Искаме публичност - имена на фирми и собственици,отчет от митниците и вноса,дата , час,количество,всичко!

12

Анонимен

преди 4 години

Не глоба, а връщане откъдето са дошли! Или въпросния го пратете на мафията!

11

Анонимен

преди 4 години

В пожарникарския райх е така действа се на пожар и евентуално гори най-дребната риба.

10

шматка

преди 4 години

Глобата е до 20 бона.Тя не е ли съобразена с количеството отпадъци.Утре някой ще внесе 2000т пак ли 20бона ще е.Защо не е 20бона за тон.Наистина ни управляват само ***

9

магнитна пепел

преди 4 години

Това тонерът е най-токсичният ***, те чак щели да вадят желязото от касетата. Ще го палят директно, никой няма да си играе.

8

20 бона на тонер

преди 4 години

Такива са глобите на суджуците, 2 кюфтета за гарнитура.

7

Анонимен

преди 4 години

Е ако собственика е получил примерно по 1000 евро за тон ***,20 бона са нищо глоба за него,просто предвиден разход!