41

Анонимен

преди 4 години

До Сандо 40"Гришо плати участието на целият отбор" ?!?!?Ало , турнира е професионален и всички в основната схема НЕ ПЛАЩАТ нищо!!Напротив ВЗЕМАТ пари дори когато губят.

40

Сандо

преди 4 години

Гришо плати участието на целият отбор на турнира и даде всичко от себе си. освен да хейтите друго не знаете нали

39

ФЕН

преди 4 години

Ех Гришо, Гришо! Пак игра на приливи и отливи! По Гришовски! Как ми се искаше да бият Белгия, и по този начин това щеше да стимулира младите, да им даде самочуствие, което е необходимо за тяхното бъдеще в световния тенис! Но, не би...!

38

Анонимен

преди 4 години

Никой не е очаквал друго.Важното е че асковското поскача в басейна, направи си сеУфи и т.н.Така е.Преди турнира "ИХУуу" а после "ТИХО".Ганюва му рабУтЪ.П.П. Другите народи много са постигнали а ниЙЙ НИЩу ама от тукА по-'убаво нЕма.

37

Анонимен

преди 4 години

Сбогом Гришо...чакат те на другия турнир.

36

Анонимен

преди 4 години

Проскубаното от Асково пак се издъни.А иначе, само си представете каква химя е вземал та на 28 да му окапе косата.УЖАСт !!!

35

Анонимен

преди 4 години

Навел се сгодно с тайната мисъл някой да го жулне отзад

34

Анонимен

преди 4 години

Е ?!И сега кво?!?!Мришу е ДришУ....ХА-ХАПровали и националния отбор.Тоя до каквото се докосне всичко се рути....***

33

смях

преди 4 години

орлин станойчев. Кога Григор е бил Федерер като "маче у дирек". Напомням ти че това бе пет сетова драма. В която Федерер, на два пъти поведе. Аман от хора, които като хванат ракета и казват ама тя много лека. Просто те си мисля че трябва да е като лопатат с която ринат на строежа.

32

Орлин Станойчев 3

преди 4 години

..... Гришо печели примерно осминафинал или четвъртфинал срещу някоя "супер звезда" и стигне ли до полуфинал ........ Психиката му просто НЕ издържа и губи ! ... Биеш Мъри насред Великобритания , после на полуфинала губиш от Ноле и НЕ защото си по - слаб технически ... По - слаб си ПСИХИЧЕСКИ ! По същия начин дойде и загубата от Надал на полуфинала в Мелбърн... Миналата година ПАК - Биеш Роджер като "маче у дирек" и после загуба от Медведев! Същото стана и днес срещу Гофин , който му беше абонат

31

Гофен

преди 4 години

Гришо пак зацапа свещи,пак нещо релето му заби.Днес Григор игра за България като двоен агент

30

Орлин Станойчев 2

преди 4 години

... Дано догодина отново получим покана за участие! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , че всичко това е благодарение ранкинга на Григор Димитров , колко на доста хейтъри това никак да не им харесва ! ... Момчето е страхотен тенисист с качества точно за ТОП 10 ! ... И ако оправи психологическата си устойчивост и я "бетонира" ... Като да кажем едни Надал или Ноле ... На 1000 процента ще се завърне и ще се задържи доста време в първата десетица !!!!! ... Просто НЕ може да печели супер решаващи срещи ... Това е ! :(..

29

Прост

преди 4 години

До АнонименПише се ТЕНИСист, неграмотен злобарю! Дори и да не става, както е според теб, коментирай факта, че другите момчета благодарение на неговото предно класиране в световната ранглиста получиха шанс за изява в Австралия и да спечелят точки от АТР турнир. Отговори на това или се пръсни от злобата си!!!

28

Орлин Станойчев

преди 4 години

Изключително достойно представяне на България на първия такъв турнир !!! Браво на всичките ни момчета там !!!!! Особено на Мико Кузманов , който направи две победи и взе сет на играч с близо 400 места над него в Световната Ранглиста !!! .... Лично за мен - този турнир е много вероятно да замести купа "ДЕЙВИС" ... Регламента е по - добър , но ще е още по - добре да увеличат участващите Нации и домакин да не е само Австралия .... А примерно по формулата на "DAVIS CUP" , но с тоя регламент !!! ....

27

манутд

преди 4 години

Имайте уважение.България е на този турнир благодарение на класирането на Григор.

26

Анонимен

преди 4 години

До Както е застаналИ не само шута.....

25

Както е застанал

преди 4 години

Доста хора биха си изпробвали шута.

24

смях

преди 4 години

Жалко. Имаше реална възможност, а и след ранния пробив във втория сет, всичко изглеждаше така възможно и ....

23

Толкова си може

преди 4 години

Поне защити цветовете на Бълтария, за разлика от друг път - все пак има някакъв напредък в морално-етичен план.

22

Цецо

преди 4 години

Браво на момчетата, достойно се представиха!!!