37

Служба КОС-МВР

преди 4 години

Зима му се лиценза за оръжие правото да носи и купува всякобойно оръжие в РБ доживот Влиза в картотека на отчет в Крим.полциия като углавен престъпник ще има редовни беседи с разходки до местното районно управление.Хубава работа успех.В бъдеще при извършване на друго съдът ще се съобрази с предходното му сегашно деяние като утежняващо вината Бащата на децата отделно ще го съди за материални щети за това ,което са претърпели прокуратурата ще му вдигне обвинение опит ьа убийство и ще лежи поне 2г.

36

sak

преди 4 години

намерих я новината,района е със тъмни социално слаби,шофьора е избягал,няма камери, изпочупени са, да не ги хващат.Та, така

35

Пореден

преди 4 години

Знам само, че надали ще хвърлят топки друг път...

34

Milton

преди 4 години

Милуоки е най-сегрегираното място в САЩ. Бялата общност не иска да има нищо общо с гетата.

33

Val

преди 4 години

Тоя си е за затваряне в психиатрия или в тюрмата. Да раниш две деца ( слава Богу само това) заради тъпата кола! Мислех, че само тук е изтрещял мат'риала.Да идва тук. Ако е от " нашите" ще мине като " неизбежна самоотбрана ". На всички инстанции.Гарантирано от . . . .

32

Анонимен

преди 4 години

Ако някой нервак слезе от автомобила си и тръгне да те бие, предложи му и той да те позамеря със снежни топки, та да станете приятели.Ти правиш ли разлика между ролите!Аз не съм казал децата да му предложат да играят на снежни топки. А казах, че ако съм на мястото на шофьора, ще играя (СЛЯЗА АЗ) снежни топки с тях. Калпав материал! Не мислите въобще и тези дето са ти нацвъкaли плюсове!Не съм и предполагал, че тези които се "драскат" за умни са толкова......

31

Анонимен

преди 4 години

Кви деца, това са синовете и дъщерите на наркопласьори, сводници и обирджии от маалата.

30

Анонимен

преди 4 години

кога ще наложим санкции на краварите,, веднага да се извика посланника им във външно да даде обяснение...преди СиЕнЕн да обвини Путин че е руска намеса

29

Анонимен

преди 4 години

И после иранците били лоши

28

Анонимен

преди 4 години

хамериканската мечта, бате!

27

Анонимен

преди 4 години

Да има хора които са със психологически проблеми, или както е описано горе не му издържали нервите, което е едно и също. Но когато се даде на такива хора оръжие стават такива работи. Не случайно в цивилизовани свят е забранено на такива хора да се дава оръжие.

26

Анонимен

преди 4 години

Нали е свободен пазар на оръжие защо не са дали оръжия на децата а се мъчат с снежни топки, и са попаднали в не равностойна война срещу истинско оръжие.Трябва да се дава оръжие на децата както казва тръмп ако имат оръжие могат да отговорят на стрелбата.

25

Един

преди 4 години

Ако беше безобидна игра, нямаше да се стигне до стрелба, нале? Ако си бяха седели на диpниците да прочетат някоя книжка, нямаше да има нужда да ги водят в болница да им ги кърпят. Човек трябва да е реалист за тези неща.

24

:)))

преди 4 години

До SichtpunktДобре, пич. Дай пример. Ако през тази зима все пак завали обилен сняг, предлагам ти да застанеш край пътя и да хвърляш по колите снежни топки. Ако някой нервак слезе от автомобила си и тръгне да те бие, предложи му и той да те позамеря със снежни топки, та да станете приятели. :))))))))

23

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt /21/Отделно разказах за случаите с мятане на буци лед от големи момчета, в дворовете на нашите училища. Става въпрос за нещо друго.Казах ти да погледнеш за другия израз, който те учудва - безобидни куршуми - той е употребен в текста.

22

Анонимен

преди 4 години

Тогава, малко преди спирка "Орион", шофьорът спря колата и излезе да крещи по ромчетата, които му се плезеха и кривяха на отсрещната страна на булеварда.Такова нещо ми се е случвало и в трамвай и то не къде да е, а в "Лозенец", близо до спирка "Вишнева". Тогава видях само гърбовете на бягащите деца и не можах да разбера от кои са. И там ватманката спря, за да крещи по тях.Но крясъците и ругатните явно не въздействат на един определен контингент.

21

Sichtpunkt

преди 4 години

от такова мятане на буци лед.Не в текста а в ЗАГЛАВИЕТО пише снежни топки!! Ти де ги видя тия буци лед? Моля ви, много добре знам, каква е вашата доктрина! Срещу снежни топки, пистолет!? Чудя се тоа (с пистолета) ли не е у ред или повече не са у ред тея дето го защитават!?

20

Паметлив

преди 4 години

До Имам два споменаИмаше някои,дето слагаха в снежните топки камъни,щото им се виждаха леки..

19

USA-глезотии

преди 4 години

Ядосал се от снежни топки!Тук децата мятат по движещи се превозни средства не снежни топки, а камъни!Вече сме писали по тази тема. Знае се, че още през соца човек, пътуващ с влак, беше убит на място от един такъв детски камък, метнат, докато влакът преминава през екзотичната махала западно от София.Аз познавам момиче, което остана с белег на лицето от камък, долетял през прозореца на влака от същата махала.Случи ми се да пътувам с автобус, "бомбардиран" с камъни недалеч от спирка "Орион".

18

Ха-ха

преди 4 години

Виж в БГ е пълна демокрация-влаковете биват замервани с камъне и дърве(и изпотрошавани) без всякакви последствия за "малките" палавници,познайте от коя боя...