50

Анонимен

преди 4 години

Тоя близкия Изток трябва да бъде заличен целия, барабар с разните там Дубаи, Катари и не знам си още какви. И без това е сборище за ***, наркотици и мутри.

49

ИЗНЕНАДА

преди 4 години

Току що подразделение на БНА нахлув територията на бивша Югославия!?

48

Анонимен

преди 4 години

Календара на маите свършва в 2020г а не в 2012

47

Кой заяви удара?

преди 4 години

ПРИЧИНАТА 12 сентября 2019: Израиль не готов мириться с военной угрозой со стороны Ирана с территории Сирии. Об этом заявил Нетаньяху в ходе встречи с Путиным в Сочи.ПОРЪЧКАТА 30 декабря 2019: Путин поговорил по телефону с президентом США Д. Трампом, и поблагодарил его за переданную по линии спецслужбПОВОДА 31 декабря 2019: В Багдаде протестующие пытались штурмовать посольство США. Некоторым из них удалось сломать ворота дипмиссииИЗПЪЛНЕНИЕТО 3 января 2020: Сулеймани убит при ударе ВВС США

46

пепи

преди 4 години

И Иран каква армия има.

45

Прокси

преди 4 години

Светът вече няма да е същият. Започва нещо голямо след нападението на Иран над американските бази в Ирак. Коалицията НАТО се изтегли от Ирак преди нападението на Иран. Владимир Путин преди малко пристигна в Истанбул. Турция влезна в Либия. САЩ мислят да отговарят с огън срещу нападенията на Иран в Ирак. Честита Трета световна война.

44

Анонимен

преди 4 години

Иран е ударил две американски бази с балистични ракети.

43

yfffff

преди 4 години

уффф,всяка втора статия е иран какво щял да прави,какво щял да отмъщава,и ако и сащ започнат всеки ден да говорят как ще отговорят.. и така до безкрай.Ама мен ме чакат сметките за ток, вода, парно и е студ в стаите и тротоарите изпотрошени та не знам до работата ли ще стигна или до пирогов,ама не пишете за тези теми нали че не ви отърва ами ми пълните главата с иранските закани, дреме им на американците, ще има някой убит, някоя сграда съборена и още по-тежък отговор и какво ще смени това бре, и война да има кой ще оцелее, какво ще реши тя. Защото радикалния ислям остава, вижте на какво превър

42

пепи

преди 4 години

По снн говорят за между 70 до 110 американски военни загинали

41

Анонимен

преди 4 години

По СНН казаха, че иранците са започнали "втора вълна" ракетни удари

40

Анонимен

преди 4 години

Има ракетен удар по воената база на американците Ейн-ал-Асад в Ирак! - агенция Ройтерс.Иранците са поели отговорноста!Ако е вярно... не знам!Мислех, че иранците няма да направят подобна глупост!FOX NEWS потвърдиха!А, Днес.Бг спи!

39

Анонимен

преди 4 години

Че Щатите не са учистили някого не означава че не могат а че не са решили.

38

Анонимен

преди 4 години

Ахахахаха.Тия чриличат на дървенето на Кадафи Садам Бин Ладен и тн.

37

Анонимен

преди 4 години

Сублимирай, бе човек! Фройд ти казва, че за да постигнеш някакво ниво на разумно Аз, хайде за Супер Аз при теб не може да се говори, част от нагона трябва да го сублимираш към общественополезна дейност.Ако не можеш сам, има институции, които ще ти407 помогнат.

36

Анонимен

преди 4 години

Офф, къде са тръгнали тези камилари? Не им ли е ясно, че за 30 минути могат да изчезнат от лицето на земята?

35

Грегор Клегейн

преди 4 години

Аре бееее 2 седмици само заплахи. Айде най- после нещо да се случи. Искам война, искам сеир. Аман от тез иранци. Само лаят без да хапят

34

Sichtpunkt

преди 4 години

Иран освен, че са чaлмоcaни фанатици, са и много rлупави. Сега се заканили на Израел, че ако САЩ ги нападне, щели да сравнят със земята Тел Авив.

33

Анонимен

преди 4 години

До 47:За какво трябва да му дреме на човек?Златен да си от главата до петите, пак си смъртен. Няколко европейски поколения живеят с илюзията за безвремие и безсмъртие, но след 30 годино ще са остарели и с ненужни умения и познания.Идеята на научното образование не са славата и парите, а предаване на познанието от предишните поколения.2 поколения "мър-ди" са достатъчни за да прекъснат нишката на цивилизацията и да станем като ислямските религиозни фанатици и това се е случвало многократно.

32

Стамат

преди 4 години

сатаната достигна до последната си цел Иран. За съжаление... Последния ден не е далеч!

31

Анонимен

преди 4 години

И 1300 сценария нямя дя помогнат на Иран а се спаси от капана в който го натикаха *** *** Сюлеймани и Хаменей.