23

...except me...

преди 4 години

Детенцето изглежда бая замаяно, аз също изглеждах така на една бира, когато пиех 2 пъти в годината. Наистина е недопустимо да даваш толкова алкохол на малко дете. Мен на неговите години ме караха да си топя пръста във виното, но абсолютно винаги са ме държали на равна нога с другите. Поотраснах ли, винаги е имало една глътка вино в чашата ми, колкото и да молех да няма. Това ме накра да намразя алкохола, защото ми беше горчив. Затова и нямам тийн и студентски напивания. Оцених го чак на 25.

22

Край

преди 4 години

Евтиния и безпроблемен достъп до алкохол е едно от проклятията на българите и ромите.Найлонови бири от по 2 литра се надигат само пред блоковете и в парковете в България.Разпад и поквара.

21

Сапун

преди 4 години

Това не е бира, бре, това е урната на пра-дядо му Хасан-жертва на нацистите.

20

Анонимен

преди 4 години

Абе направо развалиха празника на "хората" ,таман бяха получили социалните помощи и хоп-арест.

19

Станислав

преди 4 години

Само едно питане имам. Има ли ***, който да не е криминално проявен, с видящи дела, лежал, с условни присъди, изпитателни срокове и т.н. ???

18

Lan

преди 4 години

Полицаите много добре знаят какво се случва в гетата и има правова уредба, която може да въведе доста добър ред там...НО това са защитените видове! От това страдат децата им, те самите и цялото общество. В 21 век отглежаме хора в резервати...като маймуни. Историята ще ни съди за това бездействие и сервилничене пред чужди интереси.

17

БХК

преди 4 години

Няма проблеми, БХК ще им прати един щатен адвокат, той ще ги научи да свидетелстват, че в бутилката е имало вода и до там. Даже може да съдят държавата за задържането.

16

Е, не са прави!

преди 4 години

Сега е моментО да наливат малкото с бира, после и с по-силни напитки.Иначе как да развие някакъв синдром, за да му дадат висок процент инвалидност? Как иначе да се издържат родителите му? Нали затова са го създали, "да се подсигурят" /този израз използват, когато сватосват подрастващите момичета и ги поощряват да родят колкото е възможно по-рано/.ТЕЛК-ът трябва да се набави още преди да е дошло време да ходи на училище.Но не ни информират дали гордият крими-татко има и други деца? Колко?

15

Прост 80%-ник

преди 4 години

Даже 20 години са малко за бащата!Дручко си е 5-6 доживотни, ей така за колорит и секи случай...

14

Анонимен

преди 4 години

Като няма друго за крадене от интернет посрвате старите Новини

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Сега да осъдят бащата на 20-години затвор!!Нинова окраде "Техноимекс" и медал да и дадът!

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Е те се оляххааа! Детето се въртеше в кръг и да е отпило един два пъти. Навремето дядо като ни даваше цуйка греяна?? Само че на никой не се е хвалил. Прекалиха, има толкова неща с които да се захванат...

11

абе

преди 4 години

По *** заглавие на статията разбрах, че Цветанова я е писала.

10

Баце

преди 4 години

На пук на материалното благополучие, което Ви сервирам, българите оскотявате от тъпотия и алкохол. Що така?

9

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Жалко подобие на държава - когато ромите подофилстват с 10-12 годишни няма в ареста, а ще ги пращат за една бира. Е смешници никой не ви вярва ни най-малко даже...

8

Баце

преди 4 години

това не се ли брои за етнически особености ?

7

Социални

преди 4 години

Вчера четох новина в която социалните описваха какви мерки ще предприемат- щели да проведат беседа с родителите на тема колко вреден е алкохола за децата и с цел да ги образоват. До наказание нямало да се стигне защото от клипове било видно, че за детето се полагат грижи (майка му го облякла с яке да не настине) ... поредната пародия на институции...

6

Божият син

преди 4 години

Няма ли организации за защита на животните ??? Да се намесят незабавно .!.

5

Анонимен

преди 4 години

Веднага да се намеси БХК, правата на детето да пие бира са нарушени, нарушени са правата и на бащата да дава бира на детето си, как така ще го арестуват???

4

От БАН

преди 4 години

Точно това правят социалните. Те са същите въшки като братята... Затова са и едни такива навъсени, сланинести, чакащи само да направят мръсно на някой етнически българин.