12

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

" ГЕРБ ---ТОП НЕ ГИ КЛАТИ , ДУГАРИИИИИИИ...СКОРО , НЕМА ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ , КОЛКОТО И ДА ИСКАТЕ ДА РАЗКЛАТИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО !НАЙ-МНОГО , БОКО И НОВИЯ ГЛ. ПРОКУРОР , ДА ИЗКЛАТЯТ НЕКОЙ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ПОЗИТАНЕЦ , ОТ СЕЛО...БАВНО , НО СИГУРНО , ЩЕ ИЗЧИСТИМ ТАЯ РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКА КИР И КАЛ ОТ ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ!НЕМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ !

11

Демагог

преди 4 години

Дори и празноглавците не могат да накарат да им вярват .Опозиционери дайте решения на проблемите!!!???!!! Не обяснявайте на простият беден народ кой е виновен за несгодите му.Че хората съвсем изгубили надежда всякаква знаят ,че Вие сте по некадърни и неадекватни от сегашните силни на деня.Тумора на българското общество се крие в това ,че никой не иска да носи отговорност от чистачката до директора обаче все някъде нещо се прави във вреда на народа ,все някой го краде,лъже... те пък му и е длъжн

10

Justice Defense

преди 4 години

Това правителство не само заслужава вот на недоверие, но и незабавни оставки уволнения и присъди от Конституционния и международен съд преди всичко за социалната противозаконна анти-християнска политика - анти-българска, про-ислямска,нечовешка измамна и дори геноцидна, каквато само неморални, корумпирани и продажни на чужди интереси -турски, руски, европейски политици могат да вършат! Дори и законите на нечестиwите управници са противозаконни ограбващи бг народ в полза на свързана с тях мафия

9

Анонимен

преди 4 години

А "групата английски учени"казаха ли нещо по въпроса?

8

Кармен Младенова

преди 4 години

Ама разбира се че вота на недоверие няма да разклати "кабинета на наглите"

7

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА КАБИНЕТА ЗАЩОТО АКО ПАДНАТ И ИМА НОВИ ИЗБОРИ ПОЛОВИНАТА ОТ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СА АУТ- НАВЪН БЕЗ ГЮВЕЧ И ТЕ СИ ЗНАЯТ.

6

Анонимен

преди 4 години

От вотът незнам, но нека напече и се вдигнат температурите, тогава от винкело ще се разклати. Еле, пък, ако тръгнат и зарази, тогава съвсем ще я втасат.

5

fact

преди 4 години

АНИТО, АСТЯВКЯТЯ СЛЕД ГАФ ВИНАГИ РЕШАВА ЕДИН ПРОБЛЕМ!Наследникяа на поста ше се стреми да не греши фатално, щото си заминава с подаване на оставка и той. Ако, както нено димов, докараш хора да гняв и отчаяние от некадърнос, а ОСТАВКА НЕМА: КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ПАК ШЕ НАГЛЕЕ И ШЕ СЕ ЧУСТВА БЕЗНАКАЗАН!

4

Анонимен

преди 4 години

Това е втора новина само за днеска, където видни философи и политолози обясняват, че кабинетът е стабилен. Ама то нямаше нужда да го обясняват, зад бронирани автомобили и апартаменти с телени мрежи няма как да не е стабилен кабинетът.

3

fact

преди 4 години

НАГЛА ЛЪЖА!Политиците в България живеят изключително луксозен, изключително лесен и безметежен живот.Какъвто и гаф да направят - понеже са от наште - не им се търси сметка, не ги уволняват и не ги налагат с цепеници по главите.СЛОЖНИЯ ЖИВОТ Е ЗА ВЛАСТНЯМАЩИТЕ ТУКА! СТИГА С ТЕЗ ЛЪЖИ И ПР! ОТВРАЩАВАМСЕБЕ.

2

Анонимен

преди 4 години

Герб +ДПС и разединените патреоте = лапане от баницата до край , а бг народът нали са мазохисти или поне 80 % та пак ще си ги изберат същите

1

Анонимен

преди 4 години

Оставки задължително трябва да има даже начело с Винету проблема е, че и от червените нищо не става за това и гербавите са толкова дълго на власт.