8

Анонимен

преди 4 години

От едновремешната Стомана е останало да функционира един цех, за това и над половината Перничани всеки ден са в София на работа.Опитват се да оправдаят безхаберието на чиновници и министри години наред, а може би и прикриват другарските ВЕЦ-ове.

7

Анонимен

преди 4 години

Има дружество което стопанисва водният басейн, има отговорници, има инспекции и след като вече вода няма, не е ясно къде е отишла?Сещам се за едно изказване за кражбата на мазута от ТЕЦ Шумен цитирано по памет от кмета:- ами то таковата, има добра новина, откраднатият мазут бе купуван на скъпи цени, сега ще го купим по евтино.от балчик пък преди години целите силози със зърно се оказаха празни и никой не знаеше къде е житото.

6

АнонимеН

преди 4 години

СЪЩОТО Е КАТО С ХАКВАНЕТО НА НАП!!!СЕГА ЩЕ ПЛАТИМ МИЛИОНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ТАД ГРУП НО ВАЖНОТО Е БОРИСОВ ДА НЕ Е ВИНОВЕН, ЧЕ НЕ Е ДАЛ ЛЕВ ЗА КИБЕРСИГУРНОСТ НА НАП, НОЙ И АГЕНЦИЯТА ПО-ВПИСВАНИЯТА!!!СЕГА ОБВИНИХА ИЗЦЯЛО СТОМАНА , ЧЕ ТЯ Е ВИНОВНА ЗА ВОДНАТА КРИЗА А РЕАЛНО ВИНАТА И НЕ Е И 40% !! ЦЕЛТА Е САМО И САМО ГЕРБ И БОРИСОВ ДА НЕ СА ВИНОВНИ ОТНОВО!!СТОМАНА ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОВА ДЕЛО БЕЗ ПРОБЛЕМ! И ПАК НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ЩЕ ПЛАТИМ И ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ГЕРБ!

5

Анонимен

преди 4 години

НАГ-ЛОСТ!

4

Анонимен

преди 4 години

Цирк в кърваво червения Перник. Един крадец ,дава на съд друг крадец.

3

ИСТИНАТА

преди 4 години

Пак ще плащаме ПР-а на ГЕРБ чиновниците

2

Анонимен

преди 4 години

Абе България има ли въобще Главен прокурор?Ооо, забравих че той е назначен от Мафията.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво на Стомана.Покажете на цяла България какви лъжци и крадци са ГЕРБ и лакеите им.