146

Анонимен

преди 4 години

Жалки сте! Горанов ще плати парите за американските ковчези и руския олук с парите от акцизите на домашната ракия на хората и домашния суджук!Жалки сте!

145

Решение

преди 4 години

В колета на всеки 2 суджука слагате един с надпис 'за Бойко'. Ако се опитат да конфискуват нещо заплашвате че ще информирате Бойко че му пипат суджуците и ще стане лошо.

144

Пешо

преди 4 години

Моят дилър ми ги носи на място!!! ДГД!!!

143

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли в комунизма, щото в соца нямаше такива действия. А пазарното стопанство е било пълна свобода!*** не 80% ами 100%!

142

геерберска закони

преди 4 години

За гърбери може, за народа не можеза кучето и котки можеза прасета не можеЗа Бойко можеза бай Иван не може

141

Анонимен

преди 4 години

нпак се удрят обикновените хора и техните малки и истински радости и продукти,вкараха ни парите в банките,взимат такси за всяко едно придвижване тяхно,сега не можем да си произвеждаме и транспортираме продукти,всичко трябва да купим,нищо да си направим.Яко скубане и на малкото пари на хората и насилствено налагане на храна и питиета произведени по техни критерии и съставки,тотален контрол над независимостта на човека,следващата стъпка е да забранят физическите пари,защото се трупат извън банките

140

11

преди 4 години

До Боли ме суджукаТи кат нямаш суджук не мога да разбера кво та боли.

139

11

преди 4 години

До бай Вълчо от ХисаряБай Вълчо, толкова е просто - кат пращаш всяка бутилка с домашна ракийка, трябва да сложиш копие от документа, който са ти дали от казана с акцизен номер, градуси, срок на годност, колко точно и какъв плод си сложил, дата на варене, количество при 20 градуса, имената на дъщерята на казанджията, колко фира е имало и т.н. И тва е за твойта ракийка. Ако пък сложиш ракийка от баджанака - лошо, нямаш документа. Толкова е просто ... Баси идиотската държава...

138

Боли ме суджука

преди 4 години

Кога не са проверявали колети за Щатите и кой е луд да праща суджук и ракия с колет?Вие явно не сте в час и не знаете колко струва килограм пратка до САЩ и че храни са абсолютно забранени до там.А езици да си чешем миже,да!

137

сакмайдик

преди 4 години

Нали Ви написах вече, Носите облепен опакован колет за изпращане из страната по Еконт, АКО питат кво е вътре, казвате детски играчки и дрехи.АКО искат да го отворят, казвате НЕ и пробвате друг пункт.Просто и лесно като фасул.Дай сега други проблеми да оправяме сега

136

Анонимен

преди 4 години

Искате да пратите домашен суджук с колет?"Живко ООД" е на ваше разположение!

135

ИДИОТСКО решение

преди 4 години

ще конфискуфат и глобяват хора, които с пот и труд са изкарали за дом употреба минимални количества качеатвен алкохол и ще забраняват да го изпрашат на близки и роднини, за да се насърчава употребата на ментетата, законно произведени във фабриките на далавераджиите!!! Същото беще и с прасетата, избиха ги и сега ядем на тройна цена размразен внос и месо с антибиотици от далавераджии!!!

134

Анонимен

преди 4 години

Отново тъпанаристан кърти мивки по идиотизъм. Тия минджи разлика правят ли между домашно и такова за търговия? Да не говорим колко още безумия има в тая просташка държава с това идиотизирано население. Например, за да си изтегля пари от сметката да кажем 20лв банката ме таксува процент, но не по малко от 2 лв?!?! Всяка една сметка има такса обслужване без значение дали я ползваш или не?!?! Какво ми обслужвате бе ненормалници, няколко лелички търкат дирници по цял ден кълвейки клавиатурата....

133

бай Вълчо от Хисаря

преди 4 години

Я да видим каква е целта?Целта е да бъдат предотвратени опити за заобикаляне на закона като например пренасяне на домашна ракия без платен акциз или пък на домашен алкохол в бутилки от уиски с бандерол./ без коментар.Значи, ако искам да изпратя 1бут.ракия на внучето в София, ще трябва да си купя един скоч ,да го изпия или източа в канала и после да я напълня с домошарка и я изпратя.Гениялно! Направо ми иде да хвана гората.Винаги съм твърдял,че тези от НАП са просто едни айдуци от сой.Т

132

на кочомадете

преди 4 години

ще ги изпратя до Банкя с етикет,с данни за производител, срок на годност и съставките в продукта....

131

ГЕРБ forever

преди 4 години

Не бива да мрънкаме,а честно да работим и да си плащаме навреме сметките и данъците за да вървим напред и да се наречем образцов член на ЕС!

130

сакмайдик

преди 4 години

носите опакован колет за изпращане из страната, пипат кво е вътре, казвате детски играчки и дрехи.АКО искат да го отворят, казвате НЕ и пробвате друг пункт.

129

Анонимен

преди 4 години

До M.Да верно е , и белото и зеленото няма да го спрат по известни причини , ама домашната луканка и домашното вино могат, те не носят приходи на некои хора.

128

M.

преди 4 години

Хората бело и зелено си пращат по куриери, те домашно пиене щели да ловят :D

127

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 130Хубава идея. Правиш любов с жена си и да се води като услуга от ЕТ с ДДС. :))