9

Анонимен

преди 4 години

Като нема кой да бачка.

8

Анонимен

преди 4 години

Защо загуби? Да не са си загубили ескласите и джипарите?

7

кой сте вие ?

преди 4 години

Министерството на Земеделието????От вас нищо не става , за това трябва да бъдете уволнени всички още днес !!!

6

до Веселина Йорданов

преди 4 години

Четете и не забравяйте !!!Единствения виновник за чумата по Българските земи е "ПРАВИТЕЛСТВОТО"Мерки срещу епидемиятя не са организирани и причината е простащината и бездействието на Българското правителство.!!Защо убивате животновъдството в България??Защо още крадете от Българския народ ? Единствената причина за разпространяването на "свинската чума" сте вие , вие сте неграмотни управляващи 2020година ... Последна година на вашето управление !!

5

Анонимен

преди 4 години

дрън, дрън, яринав държавата само партиите не изгоряхавсичко останало е прах.

4

Анонимен

преди 4 години

Тоя на снимката няма вид на закъсал.

3

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът няма да закъса. Нали увеличават работния ден на 9 часа, ще се работи повече, ще се плаща по- малко. Земеделците взеха земите на хората под аренда и подхвърлят жалки сумички на собствениците, уж ренти. Прибират субсидиите, надуват цените на продукцията...

2

Енгелс

преди 4 години

Така е при капитализма, производителите ще търпят загуби. А който се уреди със субсидия ще кара лимузина, без значение какво е произвел!

1

Анонимен

преди 4 години

Добре са земеделците, много са добре. Карат си ЕС класите, от време на време си организират конференции, на които канят Глория да им пее..Добре са, не ги мислете..