19

Анонимен

преди 4 години

Пътят до монумент "Факлите"(подножието на Бузлуджа, 2500м преди паметника - пътя се разконява към паметника и към Шипка) е общински и се поддържа от община Казанлък. Чисти се и се опесъчава. Хората се подвеждат и продължават след него. Панорамния път Шипка-Бузлуджа вече е част от националната пътна мрежа. Незнано защо АПИ нито го чисти, нито го опесачъва.И какво се получава - движите се 28км по чист, обработен път. Стигате до разклона - нито към Шипка е чистено(8км), нито към Бузлуджа(2.5км).

18

Анонимен

преди 4 години

Още в началото с големи букви колко кратуните им пише. Прохода е затворен за цялата зима. Кое не им е било ясно. А може би немогат да четат на български щото тази която я дадоха по ТВ беше с Турско име..

17

Анонимен

преди 4 години

Преди малко ги даваха по НОВИНИТЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,пак турчеещи се!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Единственото което трябва да се направи е тези хора да заплатят спасителната акция.След като не са спазили забраната това е най-нормалното.

15

бат Ицо

преди 4 години

Хората са от Добрич и не знаели, че прохода е затворен през зимата

14

бай ганю

преди 4 години

важното е че автомобилите бедстват а не празно.главите им казанлъшки водачи

13

Анонимен

преди 4 години

Ами нека сега си вдигат адреналина на спокойствие

12

Анонимен

преди 4 години

Според мен работата е друга.Повечето хора от Стара Загора сняг не виждат затова често се качват до Бузлуджа за да се пързалят със шейни с децата си.Не мисля че са там да дрифтятАко идете събота и неделя ще видите десетки семейства със шейни за по ден там

11

Да не спорим

преди 4 години

И това не са ""младежи"" - семейства с децата си са .......не видяли ,моля ви се ,табелите??!!!!! И айде сега - 112. спасете ни ! ! ! Веселяци бе - без "малус" към Гражданската.....

10

x

преди 4 години

До АнонименИ какво общо имат комунистите с безмозъчните *** родени от демокрацията?

9

Наблюдател

преди 4 години

Щом ги кефи , нека да бедстват. Нали затова са отишли!?

8

Анонимен

преди 4 години

Как бедстват неодушевени предмети?! Бедстващи автомобили, бедстващи камиони, а могат ли да бедстват спирките за градския транспорт!? ЖурналисчИтУ, бедстват ХОРАТА! Бедстват животните! Тенекиите НЕ бедстват...

7

Анонимен

преди 4 години

Проверихте ли дали са чужденци. Масова практика е чужденци да отидат и да видят с очите си как е възможно да има такава тъпотия като Чинията.

6

Анонимен

преди 4 години

Слушай сега поели са си риска да се оправят те затова отиват да се кефят и да изпробва колата си аз ако имах трактор щях да застана на Бузлуджа и да чакам Такива изтегляне срещу 1000лв

5

Калоян

преди 4 години

За това трябва да си платят голяма глоба. Като искат да правят това, да се запасят с храна,гориво и дрехи, да имат по 3-4 лопати, вериги и тн .. Така може да си почистят и да се върнат когато закъсат.

4

mery

преди 4 години

При положение че са закъсали на забранен участък при затворен път е редно да си платят спасителната акция! Щом карат автомобили значи са пълнолетни и имат пари!

3

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе пътя не се почиствал ами като падне сняг да затворят държавата та до пролетта така няма да има ни закъсали, ни катастрофи.

2

Анонимен

преди 4 години

Нека са спокойни.. Април, ще си продължат по пътя..

1

Дачо

преди 4 години

Еми да си бедстват..нали са мъже ..."Те на мен тия ще кажат дал ида мианвам или не".Сега хората вместо да празнуват...трябва да ги спасяват тия безмозъчни индивиди..