113

Путин го поръча

преди 4 години

ПРИЧИНАТА 12 сентября 2019: Израиль не готов мириться с военной угрозой со стороны Ирана с территории Сирии. Об этом заявил Нетаньяху в ходе встречи с Путиным в Сочи.ПОРЪЧКАТА 30 декабря 2019: Путин поговорил по телефону с президентом США Д. Трампом, и поблагодарил его за переданную по линии спецслужбПОВОДА 31 декабря 2019: В Багдаде протестующие пытались штурмовать посольство США. Некоторым из них удалось сломать ворота дипмиссииИЗПЪЛНЕНИЕТО 3 января 2020: Сулеймани убит при ударе ВВС США

112

Анонимен

преди 4 години

САЩ няма да оставят нещата така, те искат война, от войната се правят много пари. Даже Иран нищо да не направят, САЩ ще си намерят друг повод да ударят нещо тяхно отново. Единствения начин да няма война е европейските държави да покажат малко гръбнак и да спрат щатите.

111

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войвода въздиша, че има само един *** за даване. Голям, но за жалост: само един.

110

Анонимен

преди 4 години

Вече е пределно ясно, че ИДИЛ са организация създадена и поддържана от САЩ.

109

Ще подсмърчаме

преди 4 години

Несъмнено Ислямска държава ще се възроди,но САЩ и Израел нямат нищо напротив сунити и шиити да се трепят. А може да се случи и обратното - покрай патакламата окло Иран Асад да си възвърне териториите контролирана от уж Демократичната опозиция,всъщност Ислямска държава. Путин не случайно е в Сирия. Започне ли патаклмата цената на нефта и газа ще скочи тройно,петорно......,а от това най-много ще спечели Русия. Ние заради шашавелството на Тръмпецот ще подсмърчаме.

108

Анонимен

преди 4 години

До 133 АнонименПрегледай се при психиатър.Хич не си добре.До края на 90-те оцелявахме само с буркани от село. Хич не миго хвали онзи правешки селянин, защото цялото разграбване си е план на БКП/БСП как да превърнат власта си от политическа в икономическа.

107

истината

преди 4 години

И дали ви харесва или не , социализма почина.Да сведем глави.

106

До 142

преди 4 години

Не разграбихте ли точно вие *** държавата?

105

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакто казват хората от БСП,това което бай Тошо построи за 30 години не можете само да го боядисате,разграбихте го и още грабите от създаденото по бай Тошово време,90% от жилищата също са от времето на бай Тошо,улици,язовири,селско стопанство,модерна индустрия,добър стандарт на живот на населенито и почти нулева престъпност,без никакви наркотици и групировки убиващи се помежду си,бай Тошо ни завеща една райска държава,на 25 място в света по развитите,забележи -В СВЕТА,а не само в ЕС

104

hexz

преди 4 години

До АнонименТо по-голям терорист от Америка има ли? Те предизвикаха всичкото зло на света и продължават да ровят в л..........та а после говорят че били пазители на мира :)

103

Анонимен

преди 4 години

Голямо реване за един терорист. Чудо голямо станало. Нека това да сполети всеки който подкрепя тероризма.

102

Ти да видиш..

преди 4 години

До Някой 146 Ти изби рибата с нескопосния си коментар.Печатали хартийки без стойност и никой не ги искал...За американците икономическите закони не важат , а ?Мале , мале..! И си тръгнал да даваш мнение.Пфу !

101

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 144 Браво , натри им мутрите.Много логично и вярно.Отличен 6 !

100

Така е ..

преди 4 години

Каква Ислямска държава ? Путин я унищожи 4-5 пъти.Така ли е ? Така е.

99

Анонимен

преди 4 години

Веселото е, че след удара с дрона се покриха и Путин и Ердоган, явно осъзнаха, че вече САЩ са толкова технологично напред, че дето се перят с това ц-400 могат само да си го мушнат отзад.

98

Waffen SS

преди 4 години

"САЩ и Иран се карат, а печели... "Ислямска държава"Ами какво да се прави.САЩ трябва да спасяват любимото си творение,все пак то е основна предпоставка да оправдаят нахлуването си в различни държави

97

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Стотици хиляди на погребението на един стойностен човек и доблестен воин.Ако се спомине Тиквата или Шкембе войвода у нас колко ще излязат да ги изпратят ?

96

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво са сложили в ковчега, щото от великия генерал терорист е останала само лявата длан заедно с пръстена на средния пръст.

95

Някой

преди 4 години

До анонимен Те не водят политика те разграбват където могат

94

муспи

преди 4 години

Бойко Борисоф е потънал в размисъл, - по доставена му информация от Цецо, Синедриона разглежда възможността за убийството на самия Трамп от хора на българското ДС, с цел да се развържат ръцете на САЩ да разбомбят пясъците около изсраел. Но ББ мисли - защо с наше ДС? - Че питай Ердоган бе бос? - Защото, - му казал султана, - тези мекерета искат да правят в Дунавските вилаети Ню Изсраил. - Ами аз?! - Ти и Цецо ще сте мюфтии в Автономен Кюрдистан. - А парите ми?! - В Турски Национални Банки.