6

началото на края

преди 4 години

Ааа, това нищо не е!От както Свети Бойко е на власт, на няколко пъти вдигаха стачки и патолозите!Обикновено лекарите се грижат за живите.Патолозите не ни интересуват, защото се грижат за мъртвите.Обаче не се замисляме, че ако не достигат патолози всеки който поиска може да убие човек безнаказано - няма кой да докаже вина!А най-страшно ще стане, когато изчезнат и гробарите: Като по време на чyмнитe епидемии в средните векове!

5

Беселина

преди 4 години

Направо в черквата да ги карат... 30 години възход, банани по магазините, да живей!

4

до WWW

преди 4 години

Пишеш пълни глупости. Трябва районните болници да бъдат добре оборудвани откъм апаратутра и лекари. Иначе цялото здравеопазване отива по дяволите. Не само в София живеят хора. В Япония държавата поддържа Гара и влаков превоз за един човек, а тук десетки хиляди да ходят в София като се разболеят.

3

zeus

преди 4 години

До wwwАко получиш инфаркт никъде няма да тичаш, а дали ще те спасят е въпрос на минути.

2

www

преди 4 години

Ясно е, че под статията ще завали от критични коментари. Бих искал да попитам коментиращите, ако имаше такова отделение, и те получат инфаркт, дали биха приели да ги лекуват там или ще тичат в София, защото живота им е по-ценен от популизма. Нека за тежките случаи, каквито са неврологичните да има осигурени оборудвани линейки и веднага във водищи Софийски клиники, с оборудване и лекари, за да се запази живота.

1

zeus

преди 4 години

Да пращат хората в правителствена болница, ако може с хеликоптер.