518

Анонимен

преди 4 години

Главният аятолах заповяда да се трепят американци навсякъде по света.

517

Анонимен

преди 4 години

Колко е силна армията на Иран и може ли да победи САЩ?Само по Нетфликс

516

Анонимен

преди 4 години

Много специа(я)лист(е) с правописни дефицити!

515

Анонимен

преди 4 години

Точно така се реагира. Щом видиш висш терорист като Сюлеймани и ракетата трябва да го удари по тиквата. Свърши се със спокойното разкарване на терористи по света и пъченето им колко са велики.

514

Анонимен

преди 4 години

Добре де, все пак вие как преценявате този ювелирен шамар - 10 *** накуп, единият от които иранския говнокомандващ? А и предишният ювелирен шамар - склад с ракети и 25 *** завдно с шефа им? Дали е акт на слабост от страна на краварите? Търпяха, търпяха и накрая с два шамара ги оставиха да вият и да кълнат над купчина кайма и ламарини. Отдавна не бях гледал такава хубава комедия.

513

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън ярина

512

Анонимен

преди 4 години

До Да не си персиецСамо най-глупавите държави като Русия воюват за територии, на Америка не и трябват територии така че за какви партизански войни бълнуваш? Или просто така си живееш 30-40 год в миналото. Иранците раздразниха звяра и сега ще му ядат хурката, това е целия конфликт. Ако Тръмп беше реагирал по-рано, когато Иран нападаше танкери в Персийския залив или когато обстрелваха с допотопни руски ракети саудитските рафинерии нямаше да ескалират нещата до убийството на терориста Сюлеймани.

511

рашка говняшка

преди 4 години

Жужо трепери в Кремъл, защото ако стане нещо, той ще трябва да вземе отношение. И колко пропаганда ще пропадне в канала просто не ми се мисли.

510

Да не си персиец

преди 4 години

До АнонименТи да не си персиец та да знаещ какво мислят персийците. Те така американците мислеха и за Корея,и за Виетнам,Камбоджа,Лаос. Пък и партизанската война в Ирак се точи вече 20 години,нищо,че тия са араби ,а не арийци.

509

Анонимен

преди 4 години

Убийството на главнокомандващият на иранската армия, щото на практика ислямската гвардия е истинската иранска армия за мен е нова военна тактика. Военните технологии вече са на такова ниво че преди да е почнала същинската война можеш да обезглавиш армията на противника. Представете си че това беше възможно през ВСВ и бяха унищожени двамата и подпалвачи Сталин и Хитлер тогава най-вероятно нямаше да има ВСВ, та и сега няма да има война просто иранците ще клекнат и ще приключи всичко.

508

Анонимен

преди 4 години

тия няма да капитулират като сърбите само от въздушна война------ Защо да не капитулират, щото ти си казал ли? Това, че няколко платени от руснаците провокатора реват по митингите за отмъщение и джихад, не е масовото настроение. Хората навсякъде искат мир и спокойствие и работа и благоденствие, а не утопик и партизански войни. В момента, в който разсипят армията, ще останат само шепа фанатици да стрелят в гръб на хората.

507

Глупости

преди 4 години

ВОЙНА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!СТИГА СТЕ СЕ ПЛЮНЧИЛИ ПО ФОРУМИТЕ , С ГЛУПОСТИ!

506

Мошехидин

преди 4 години

Мо.ше иска да запали поредната война. Още като си гръмна автобуса на Сарафово Моше гракна, че трябвало да се нападне Иран. За Моше войната е най сладкия бизнес, нищо не му носи толкова финикиийчета колкото войната, а що нефт ще гепи.

505

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимен 556Трябва да четеш повечко а не да слушаш опорните точки на ***. Никой нормален няма да влича в Иран. Просто ще сринат стратегическите им обекти и инфраструктурата от въздуха. Америка разполага със необходимите технологии за да ги върне във пещерното общество. можеш да бъдеш сигурен и че Израел няма да пропусне да доубие Иран. така, че само да пръднат срещу САЩ и са мъртавци.

504

Ключът за палатката

преди 4 години

Иран разбира се не може да победи САЩ,но също толкова е невъзможно Иран да бъде окупиран от САЩ. САЩ могат да сринат инфраструктурата на Иран,но тия няма да капитулират като сърбите само от въздушна война.Колко жертви може да понесе Иран? Виетнам понесе загуби от 3млн. и 100-200 000 цивилни и военни, а САЩ 58 000....,но накрая САЩ загубиха.Критичният праг за САЩ е няколко десетки хиляди,а за Иран ....неустановено число милиони. Там е ключът за палатката.

503

Анонимен

преди 4 години

Шансовете на Иран са много малки, САЩ отдавна се научиха да воюват, най-голям бюджет за отбрана, най-добрите оръжия и най-добре подготвените офицери.

502

Анонимен

преди 4 години

Навремето Садам води война с Иран, но накрая загуби, после направи нова лудост като нахлу в Кувейт, така че има голяма разлика между него и Иран. Той си беше луд диктатор. Американците, за да спечелят война с Иран трябва да мобилизират и прехвърлят в Близкия изток един милион войници. За това трябва подготовка от една година и луди пари. Най-лошото, обаче е, че половината от тия войници ще се върнат в Америка в ковчези. Иначе и аятоласите не са ми много лика-прилика, но те изглеждат далеч по-умерени от джихадистите и саудитите.

501

дядомраз

преди 4 години

Какви армии бе хора,какви ракети ви гонят? Говорим за джихат,за постоянни атаки с миномети,РПГ-та ,камикадзета ,мини по пътя и самоделни дронове с лимонки и прочие. Това е ад за всеки агресор. Партизанска война като Афганистан и Виетнам.

500

тумбалалай

преди 4 години

Бе не знам кой е по-силен,ама знам че краварите дават за оръжие повече пари от следващите 10 държави заедно!А иранците да не се репчат на САЩ,ами да ударят рижия хамстер дето най-боли-по джоба!И никой копче не може да им каже!

499

хахо

преди 4 години

ако македония застане зад иран на америкаснците им е спукана работата . ако ли не на иранците им е спукана работата .там в този раион имаше един перко които се мислеше за много велик. казваше се садам.сега го няма. когато иранците разберат къде се бутат ще бъде много много късно .иранците са неверници и затова ще бъдат наказани