54

Да допълня...

преди 4 години

Явно Иран разбра от къде ще им дойде.

53

терор

преди 4 години

световните терористи от америка сериозно згафиха положението а всяка атака на иран ще клати стола на тръмп

52

До 51

преди 4 години

Те са само производители на уран, суровината точно заради това ограничението да не бъдат ядрена сила става само с договор. Защото не могат да им ограничат доставките на уран, както се прави при други държави които не трябва да бъдат ядрени сили.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Защото Иран е единствената страна, която казва, че в момента в който се сдобие ще изтрие Израел от земята."Фалшива новина.

50

179

преди 4 години

Ако пуснат Ядрена бомба над Иран ще си вкарат автогол защото след това всички Нефтени кладенци в Саудитска арабия ще бъдат унищожени. Сащ знаят това затова не действат. Саудитска Арабия няма въздушен щит Кувеит също, Нито пък Катар. Тези 3 държави дават нефт на американците, затова горивото в US е жълти стотинки. Американеца не е свикнал на мизерия , ще изпискат ако им увеличат нещо. Докато Иранците са мазохисти то си им личи. Война няма да има. Само приказки кой е по силен.

49

д

преди 4 години

Иран няма атомна бомба. Всичката им държава плува в лъжи.

48

Калеко Алеко

преди 4 години

Браво ... имаме си още един Ким Чен Ун, само че докато Кимчо се е изтипосъл с бомбе, новият му побратим е с чал.*** ... !!!

47

Анонимен

преди 4 години

Срещу Корея обаче само приказват, но не смеят да предприемат нищо, щото ответния удар ще бъде достатъчно болезнен за САЩ. Това е смисъла на ядреното оръжие, пази те със силата на заплахата от ответен удар. Това разбират иранците, наясно са, че империята на злото може да ги опази само разработването на собствена атомна бомба.

46

Анонимен

преди 4 години

САЩ демонстрираха, че в момента в международните отношения действа правото на по-силния. Това е урок, че ако нямаш досатъчно ресурс да се защитиш, Щатите ще действат срещу теб по този начин - или си послушен или убиват и бомбардират. При такава ситуация, всеки който има възможност да разработи ядрено оръжие и не иска да бъде американски васал, задължително трябва да го разработи. Очаквам следващия, който ще има ядрена програма да е Турция.

45

Анонимен

преди 4 години

Тези само се туткат. Колко години ще минат докато направят ядрена бомба! Всички ще ги разберат по тестовете. Жалко, а можеше да стане хубава ядрена война.

44

Анонимен

преди 4 години

Логично е Иран да разработи ядрено оръжие. Ако не го направи, кой ще го защити от подобни убийства. Ако Иран беше ядрена държава, щяха ли да убият втория човек в държавата и да продължават да заплашват с допълнителни удари при евентуален отговор. В този свят силните мачкат слабите.

43

БАБА МЕРКЕЛ

преди 4 години

забравила ревматизма спешно отлита за МОСКВА за разговор с ПУТИН относно Близкия изток. А защо не в САЩ, нали там е ОЛИМП - почти са хванали бога за шлифера....Или на ТРЪМП са му дълги ръцете, но умът му е къс

42

Анонимен

преди 4 години

Вече такива международни отношения ли ще има. Като не харесваш някого от друга държава, го убиваш? И после очакваш, че отсрещната страна няма да направи същото.

41

Анонимен

преди 4 години

Не Иран се отказа от сделката. Направиха го Щатите. Това от което Иран се отказва, е да спазва едностранно задълженията по договор, който е нарушен от другата страна, което е съвсем логично. Ако имате сделка да ви купят къщата и откажат да ви платят, вие ще изпълните ли своята част от договора да дадете имота, без да получите плащането?

40

Анонимен

преди 4 години

Никой не е видял от война добро освен тези дето дават заеми и ресурси на воюващите! Така че задавайте си въпроси, чия е сметката за тези прояви на военни подстрекателства и демонстрации!А за последствията историята на Европа е показател!

39

Анонимен

преди 4 години

39, не дрънкай глyпoтeвини. Утре сутринта ще видиш как с вощеница в ръка Государят е посрещал Рождество Христово в някой скромен храм в Русия, а на 08.01.2020 г. официално ще открие "Турски поток" в Турция.

38

Анонимен

преди 4 години

Само руски *** и наивник може да си мисли, че САЩ и Израел ще позволят на Иран да има ядрено оръжие.

37

Анонимен

преди 4 години

Нещо много се кефеха руските роби и ислямистите как Иран се подигравал със САЩ, ама ката им думнаха фанатика се умълчаха и започнаха да говорят за права, а дребния диктатор от кремлин не могат да го извадят от тоалетната.

36

Анонимен

преди 4 години

Ирак поиска всички чужди войски и най-главно тези на САЩ да напуснат страната.Но бай Дончо се запъна като костилка на *** и каза "За да напусна плащайте".

35

By the way

преди 4 години

Комшията Ердоган също обяви, че Турция скоро щяла да става ядрена държава.