52

Анонимен

преди 4 години

Иран е главен доставчик на нефт заКитай и Индия. За търговската войнамежду сащ и Китай сте чули, нали?

51

Съвет

преди 4 години

Чуков , напиши едно писмо до Тръмп, да го предупредиш.Ха , хаа!

50

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

БРАВО ЧУКОВ!КАЗА ЕДНА ИСТИНА - връзката на зетя на Тръмп със ИЗРАЕЛСКИТЕ СЛУЖБИ. Съветника на Тръмп по въпросите на близкия изток е зет му ДЖАРЕТ КАШНЕР , под чието ръководство е осъществена опарцията по ликвидирането на КАСИМ сУЛЕЙМАНИ. Къшнар осаществи преврата в С.Арабия откъдето бяха прибрани едни 800 милиарда долара от саудитските принциве.ДЖАРЕТ КЪШНАР /дясната ръка на НЕТАНЯХУ/ Е ИСТИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ. Не се съмнявам, че той ще е обекта на иранският ответен удар.

49

Знаещ

преди 4 години

Иранската армия е отлично въоръжена и някои нейни части имат боен опит. А Ал Кудс е страховита бойна единица. Произвеждат ракети, които могат да ни достигнат, но това е много стара информация. Предполагам, че за тези години ракетите им са станали много по-далекобойни. Противокорабните им ракети са в първата десетка на този вид оръжие в света. Ако ги нападне бърборкото с оранжевата коса, ще види голям зор - Иран е по-мощен от Северна Корея, а там видяхме, че го разиграват като панаирджийска ***!

48

Анонимен

преди 4 години

Чуков е като една Шехерезада, която разказва по телевизията багдатски приказки от 1001 нощ.Нищо от казаното не се случва. Приказки за ислямска държава, приказки за Иран, Ирак, Турция.

47

Анонимен

преди 4 години

Чуков е много информиран и мислещ човек. Доказвал го е много пъти. 49,ако е вярно това, че е завършил школата на КГБ в Москва, това е голяма атестация за него! Моите почитания! Тя фрау Меркел, преди да стане фрау е била в школата на КГБ в Днепропетровск - има я на снимка как тича голичка покрай Днепър, естествено със замазани някои части на тялото. И докъде стигна активистката от FDJ - гедерейския Комсомол!

46

Анонимен

преди 4 години

Тоя Чуков е един абсолютен дърт комунистически чук .Завършил е школата на КГБ в Москва.Голям анализатор няма що.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Напротив, САЩ имат ресурса"САЩ не могат даже афганските талибани да бият.

44

Слав Караславов

преди 4 години

Nr. 27. До тука ти си единственият, който сложи пръста на раната! Член 5. от Договора !! А г-жа Мустафа беше днес при Боко и говориха за стратегическото партньорство. Ще бъдем първите, които ще изпратят легионите си по стъпките на Александър Македонски на изток? Ще насочим част от флотата към Оманския залив? Съседи на Иран: Пакистан, Саудитска Арабия (невероятно но факт), Ирак, Турция няма да позволят от тяхна територия да се атакува Иран по въздух и суша. А нашите летища? В името на партньорст

43

Анонимен

преди 4 години

САЩ могат да съсипят Иран без да водят конвенционална война т.е. да пращат войски на тяхна територия. Цялата икономика на Иран се крепи на нефта, достатъчно е да им унищожат 3-те рафинерии и трите пристанища за товарене на танкери и Иран е до там. Това е големият русурс на Иран. Да не говорим за тиражираните глупости за супер ракети и атомни бомби. Иранците в момента са 80 год след цивилизования свят с толкова ги върнаха ислямистите дошли на власт преди 40 год, сроро ще се върнат 150 год назад.

42

Анонимен

преди 4 години

И тоя е голям разбирач, защото е бил на служба към разузнаването ни в Близкия изток. Знаем какви разузнавачи бяха, като прочетат нещо в арабските вестници или чуят някакъв разговор на случайни хора по улици и кафенета и пишеха обширни доклади до началниците в София а пък началниците ги преписваха и предаваха на Москва. Нито един анализ и нито една прогноза до сега не му са се сбъдвали, но човека упорито продължава да анализира и прогнозира.

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя Чуков е работил във весник Работническо Дело- специалист значи !

40

Victimized

преди 4 години

"Тоя "анализатор" с лекота преценява ресурсите на САЩ и Иран ,и е време ГРУ и другите разузнавания да бъдат разпуснати.Щом Чуков е рекъл,че американците нямат сили да се справят с Иран"19 години не могат да се справят с талибаните в Афганистан, за Виетнам няма да отваряме приказка, но е прав, в конвенционална война САЩ не могат да се справят с Иран. Могат да ги ударят с ядрено оръжие и да покажат на целия свят кой е световния терорист, за да може и малкото които са се съмнявали да се сетят.....

39

Анонимен

преди 4 години

Тоя "анализатор" с лекота преценява ресурсите на САЩ и Иран ,и е време ГРУ и другите разузнавания да бъдат разпуснати.Щом Чуков е рекъл,че американците нямат сили да се справят с Иран,значи знае с какво разполагат.КЛОУН.

38

Анонимен

преди 4 години

Доносникът Чуков пак приказва несвързани неща. САЩ ще разкостят военните и икономическите центрове на Иран и ще ги върнат там, където им е мястото-в Средновековието. А Русия и Китай крепят едни фанатизирани ислямисти. Срам....GOD BLESS AMERIKA FOREVER

37

Щерю

преди 4 години

- Както е казал народа - Който е с/у чичко Дончо го гърмят отгоре с дрончо...

36

Анонимен

преди 4 години

Добре,че е Боян Чуков да предупреждава американците,защото те нямат разузнаване и аналитични центрове,нито специалисти по тези въпроси.Това по-скоро ми звучи като опит за отрицателно отношение срещу американската атака в стил"сега ще видите какво ще ви се случи".

35

Аз

преди 4 години

Тоя Чуков какъв *** е!Не знам защо го канят навсякъде.Може би, защото плюе по БСП и хвали Борисов само?

34

САЩ И НАТО ДОКАЗАХА,

преди 4 години

ЧЕ СА В МОЗЪЧНА СМЪРТ.... ПРИ ТЯХ ПРОВАЛ СЛЕД ПРОВАЛ... НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ В СВЕТА - ПРИМЕРА С КЮРДИТЕ... С ТЯХ НА ПЪТ - НИКОЙ ПЪТ...

33

Грегор Клегейн

преди 4 години

"Излиза много скъпо и знаят, че на политиците няма да им се размине ако похарчат толкова много пари за война."20 трлн US долара са пръснати за 18 години в Афганистан. Резултат- никакъв