40

Анонимен

преди 4 години

Колониите отвръщат на удара!

39

Чебурашка

преди 4 години

Истината е, че в Русия днес мюсюлманите са над 20% от населението с тенденция през 2050 да станат 40%.Само в Москва изповядващите исляма са между 3.5 и 4 милиона.

38

Кокал

преди 4 години

Е СЕГА като излязат от ЕС И БЪЛГАРИ ,РУМЪЦИ,ПОЛЯЦИ,УНГАРЦИ,ЧЕХИ И ДР. ЕВРОПЕЙЦИ СЕ МАХНАТ ОТ ГАДНАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО....БРИТАНИЯ МЮСЮЛМАНИТЕ ЩЕ ИЗБИЯТ ГАДОВЕТЕ

37

Анонимен

преди 4 години

Чудесна новина.Колкото повече,толкова по-добре.Мъгливият Албион е обречен на потъване.

36

Митьо

преди 4 години

Га грабиха всичко наред не реваха. Да се спасяват сега

35

До Анонимен 35

преди 4 години

Нацията им е изключително издръжлива и борбена. За Полша се казва, че е "в менгеме между Германия и Русия". Не са се поддали на асимилация през вековете и продължават борбено да отстояват своето. Спомни си и какъв отпор успяват да дадат на татарите.Освен това, християнската традиция при тях е много по-жилава, отколкото при нас. Дори по времето на социализма правеха тържествени религиозни шествия. Раждаемостта им също е по-добра, защото са католици.Земеделието им не е в упадък, земя се търси.

34

Анонимен

преди 4 години

Не съм убеден, че поляците са точно пичове...

33

До ... /№29/

преди 4 години

Откога ви казвам, решение има.След като геополитици изчисляват, че след около един век поляците щели да достигнат Дунава след техен "натиск на юг", защо още сега да не поканим 1-2 милиона от тях, които искат да се занимават с фермерство, да се настанят по нашите обезлюдяващи се села? У нас условията за земеделие и животновъдство са по-добри.Поляците са бели, християни са, говорят език, сходен с нашия, пичове са и биткаджии.Много "обичат" мюслитата, още от времето на татарските набези.

32

Милош Земан

преди 4 години

отправи най-разумното, достойно, кратко и ясно послание към "бежанците", нахлуващи в Европа. Той се разграничи от Меркел, без дори да споменава името й:"Не сме ви канили. След като сте дошли, ще живеете според нашите правила. Комуто нашите правила не харесват, е свободен да си върви!"Великобритания да вземе пример от М. Земан ако не иска след 20-30 години да се види на нашето дередже по отношение на проблемите ни с едно определено малцинство.

31

?!

преди 4 години

Защо търпят тези закачулени бабароци?Да се увиеш така и да закриеш лицето си е израз на обида спрямо околните. Все едно, че казваш в очите на мъжете, че са неморални и затова се криеш от тях, и все едно, че заявяваш на незабулените жени, че считаш себе си за нещо по-висше от тях.Такава нагла грандомания заслужава само едно - засилване в посока към границата с ритници малко по-долу от гърба и пожизнена забрана да стъпват на Острова и в Европа.

30

Анонимен

преди 4 години

В корана пише Исус ще слезне на земята, придружаван от два Ангела ,ще счупи кръста и ще убие прасето . Ще каже на народа защо обожествявате мен и майка ми, немили предупредих да обожествявате Отеца (Аллах) колко е достоверно незнам .

29

Анонимен

преди 4 години

Войната между исляма и християнството никога не е спирала - още от кръстоносните походи ! Сега предстои главната , последната битка !

28

До23

преди 4 години

Нашите мюсюлмани нямат нищо общо с мюсюлманите от Анадола Ирак Сирия Афганистан които са основния контингент в Западна Европа.Те са радикални,нетолерантни и ненавиждат Европейския начин на живот Нашите тук живеят от столетия мирно и са добре интегрирани

27

Анонимен

преди 4 години

О-хооооооооо, даже ми издялкаха коментара неоосманисти от сайта,...Ислямската зараза е навсякъде и задушава всичко.

26

...

преди 4 години

Бре не знам *** знам, че Великобритания в най-скоро време може вече да не е баш великобритания! Като се отцепят сега Шотландия и Ирландия и ше видим кон боб яде ли! Като цяло инак тия там не са баш великобританци! Има толкоз много индиици цветнокожи и ***, че ум да ти зайде! Отдавна великобритания не е онова дето го гледаме по телевизията а именно белички орица със синички очета! Та така!

25

Анонимен

преди 4 години

това е нищо в сравнение с това каква мюсюлманска инвазия чака балканите и по-специално българия по чисто географски принцип-тотално претопяване и изчезване на местните народи.гърция я започнаха,следващата е нашата мила родина...вие за какво си мислите,че обезлюдиха странджа.вие англия не я грижете!

24

Каменов

преди 4 години

Ако беше само там - добре, но това важи с пълна сила за почти цяла Европа! Ислямизацията на стария континетне факт и статистиките ясно и недвусмислено го потвърждават!

23

неприятно

преди 4 години

И все пак България остава държавата в ЕС с най-висок % мюсюлмани.

22

Анонимен

преди 4 години

Феновете на мохамед и там се развъждат като мишки. Това е стратегията им навсякъде, задушават по изкуствен начин местните жители, размножавайки се в промишлени количества.На това казвам аз истинска ислямска подлост. Впрочем нищо чудно, те ислямците са си родени подли плъxoве, живеят като такива цял живот и умират такива, а лошото е, че още ги търпим, вместо да направим с тях каквото трябва.

21

Пакет шоп

преди 4 години

Само по една панделка им липсва и са готови (ходещи пакети)!