8

До 4

преди 4 години

Как би могла да избяга 13-14-годишна ромка, която нито знае чужд език, нито има представа къде се намира, защото не е ходила на училище или ако е ходила, в часоветепо география си е мечтала как ще стане булка на богаташ?Как да избяга момиче, ако го държат под ключ в квартира в някое от гетата, където полиция не влиза?Успяват да се измъкнат след години, когато сутеньорите вече не ги надзирават толкова строго, защото са вече амортизирани и от тях вече не се печели много.

7

До Берач на души

преди 4 години

Те бягат, но след като вече са успели да се ориентират, събрали са кураж и са съставили план как да се измъкнат.Но в повечето случаи става въпрос за момиченца, продадени от собствените си родители за "булки". От беднотия и лакомия за лесни пари ги дават на кандидат-женихи, които плащат с евро и после им губят следите.Случва се и на лековерни наши тийнейджърки, които на своя глава тръгват след някой батко, който е успял да ги подлъже с красиви обещания, после по телефона "Олеле мамо, спасявай!"

6

Анонимен

преди 4 години

Видиш ли българин в чужбина - БЕГАЙ!

5

ИВАНОВ

преди 4 години

Ако жричката е над 18, е там на своя воля.Дори да я издирят по сигнал на родителя ,ако тя каже,че е там защото иска...всичко приключва . А това с търговията на плът беше едно време...когато имаше милиция.

4

681

преди 4 години

Ето защо всички .... трябва да бъдат изселени извън пределите на България - в ЕС да точат социал или Турция, Индия (кой където пожелае). Тези същества нямат място в свещената българска земя.

3

Берач на души

преди 4 години

Аз не знам една жена как може насила да се кара да ходи да проституира! Ако иска все ще намери начин да избяга!

2

Дерибей

преди 4 години

Брей, то откога МВнР стана като импулсен телефон, та с него да се търсят жрици?Мани-мани - болшинството от тея кифли напускат по собствено желание, че пак е по-добре отколкото ще прокопсат у нас. *** нали тате и мама не щат да си признаят, че сами са ги малтретирали, затова се правят на морални.

1

Анонимен

преди 4 години

Все пак по-добре за жрици отколкото за проституттки. По-престижно е някакси.