30

Анонимен

преди 4 години

До 19Селски какво общо има Грета в случая?

29

Анонимен

преди 4 години

Имам приятел живеещ там разправя работата си е... мааатаа

28

Анонимен

преди 4 години

Да ги съди света за замърсяване на планетата.

27

Анонимен

преди 4 години

До Един от Северозапада 25Нееееееее........когато горя Сибир се подиграваха, че руснаците с едни пожари не могат да се справят!!!Но нали знаеш приказката..........не рой яма другиму...........

26

fact

преди 4 години

ми то си е колония за престъпници.....квво кат гори?

25

Анонимен

преди 4 години

Ако не сте виждали издигната стена срещу животни,може да видите в Австралия,там зайците са се размножили до около 300 милиона през 1991 г. и продължават да се множатhttps://youtube/watch?v=WybL2aNWjdA

24

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванТам са си правили всякакви екперименти,вкарали са зайци за кеф,за да има какво да ловуват и по какво да стрелят и зайците стават толкова много и такава напаст,че заради тях други животни и дори хората пострадват,след това вкарват лисици,заради зайците,а там няма хищници и отново местните животни умират и други подобни експерименти и щуротии.Когато вършиш нещо без разум и без да мислиш за последствията,така се получава,затова прости и безотговорни хора не трябва да управляват.

23

Един от Северозапада

преди 4 години

Когато горя Сибир не ревахте и не събирахте дарения?

22

Геодезия-Картография

преди 4 години

"6000 квадратни километра земя площ, еквивалентна на територията на Белгия". Площта на Белгия е 30 000 кв.км. 6000- това е почти колкото Софийска облат, примерно. Не можете и да преписвате, калинки.

21

Анонимен

преди 4 години

Пожари-можари, при нас е по-зле. не мога да ги мисля. като дадат половината на нашите жертви по пътищата, започвам да им обръщам внимание.

20

Анонимен

преди 4 години

До КирилНяма го,цофисал е от задушливата миризма и е тупнал върху пясъка на плажа на място далеч от хора и спасители,нали се фалеше че ходел на недостъпни места и....сега мир на праха му

19

Бай Иван

преди 4 години

Гледах по телевизията как се борят с прасетата в Австралия ,беше преди две години .Собственикът на ранчото нае хеликоптер и хвърлиха Отрова в късчета месо ,после имаше много трупове и на прасетата и на други животинки .От тогава ми се промени мнението за хората там ,явни ингилизи двуличници .Тези пожари са благодарение на експлоатацията на природата и човешката лакомия да не забравяме ,че в този район умря и Големият бариерен риф .

18

Анонимен

преди 4 години

Гретке,къде си бе рожбе?Няма ли да спасиш гората там,че ми е жал за дърветата?

17

Анонимен

преди 4 години

До AnonimnaИ аз имам такъв далечен роднина от западна Европа,който е откраднал и са му предложили или затвор или в колонията.Наистина са пращали затворници(престъпници) в колониите.

16

Анонимен

преди 4 години

"Придружаван от силни ветрове и температури над 45 градуса огънят вече е опустошил над 6000 квадратни километра земя площ, еквивалентна на територията на Белгия. "И в статията пише глупости! Територията на Белгия не е 6000 кв.км., а 30 000кв.км.Няма как да е 6000кв.км., при полужение, че е около три пъти по-малка от България, а България е 110 000кв.км.

15

Sichtpunkt

преди 4 години

на санкции и са ненаказани и имат присъствие даже в Държави които не сме чували.Не се учудвам, защото на вас ви е позната Русия и Северна Корея. Другите са ви тъмна Индия. Добре, че е чичко Google!

14

Анонимен

преди 4 години

Този пожар само Бойко може да го изгаси.

13

Анонимен

преди 4 години

Къде е умника Тръмп сега да дане накой гениален съвет както при пожара на Нотердам?

12

Анонимен

преди 4 години

Миналата година запалиха Амазония, сега Австралия....И нашия ред идва.....Това са тези за които няма визи, не подлежат на санкции и са ненаказани и имат присъствие даже в Държави които не сме чували.

11

Анонимен

преди 4 години

А колко са големи пожарите в Австралия, усетиха дори в Нова Зеландия. Снегът на този глетчер на Южния остров стана жълт от пепел от пожарите. Разстоянието ОТ ВРЪХ КУК до ПОЖАРИТЕ е над 2000 километра, проблизително колкото от СОФИЯ до ЛОНДОННовините на Нова Чел недочел ама бърза да го стари.Връх Кук е най - високият в Нова Зеландия...?? До там са 2000км. Аман от вашите внушения!