82

Курнелийо

преди 4 години

вземи пример от Зелените, за секунди могат организиран митинг/протест да направят, както с лифта за Банско, а ти нищо за 10 год.Или пример от майките на деца с увреждания или мед сестрите или от шофьорите на Тирове или селяните в защита на прасетата.За нищо не ставаш !

81

Курнелия

преди 4 години

защо не запретне роклята и да яхне ...... протеста в Перник.А не само да питат с Радев.Много мека тая опозиция бе, само приказки и така стоят във властта 10 год.

80

www

преди 4 години

Драги коментиращи, прав е бил идеолога на комунизма Маркс, че битието определя съзнанието. Бедните духом, са бедни и икономически, и така защитават Нинова, като се надяват все държавата да им даде хляба, че са некадърни да си го заработят. Това е от мен! Бъдете здрави!

79

Андрейчо

преди 4 години

А аз мисля,че много добра би била и като един съвършен *** в който и да е цирк - много ще й прилича! То в никой от нашите циркове няма да я взема тая,но в някой чужд със сигурност !

78

Курнелия - ликвидира

преди 4 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

77

Можеш ли да смяташ?

преди 4 години

До Бсп е в будна кома..БСП - пет евродупетатаГерб - пет евродупетатаСДС (патерицата на герб) - един евродупетатТа как, казваш, герб са разбили бсп?Аре марш обратно във втори клас!

76

Винкел

преди 4 години

До Импексова Пита...И защо? Тя да свърши работата, а после Пунта Мара да прибере парите, да обере лаврите и да се бие у гърдите? Аре моля...

75

Чичето

преди 4 години

До АнонименБъркаш. Не партията на Нинова, а партията на Борисов. Нинова не е и не е била член на БКП, докато Борисов все още е такъв.Ограмоти се малко бе, каиш!

74

Импексова Пита...

преди 4 години

И Нинова като Радев - все питат ! Ами направете нещо полезно за хората, стига само с празни приказки ! Един Съботник за хората от Перник организирайте .....

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21На Радев щерката е в Руската гимназия, а синът н едно набедено "елитно" училище, където се изявява като видно бабаитче.

72

Анонимен

преди 4 години

Дааа,Корни-туй,Корни-онуй,Техноимпекс,народния съд...хан Аспарух,но язовира е празен.Празен!И европейските отпадъци са у нас.Защо!Кой!

71

Анонимен

преди 4 години

Да ама никой не е чул, може да са питали веднъж преди кризата и 16 пъти след нея. БСП не е никаква опозиция, там са същите мафиоти като другите.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Тъкмо партията на Нинова обра пенсионния фонд още през 1946 г., а след това такъв никога не е съществувал реално - всичко опукваха ***. един ви е обрал, а вие си искате парите от друг - да бяхте погледнали комуноидите-олигарси, в тях са ви парите, не е нужно да искате обяснение от крушовската трътла.

69

Един от Северозапада

преди 4 години

Герберастчета, турете ръка на сърцето си, и признайте, поне пред себе си, че Нинова е права ???Знам, че партийната повеля е да плюете по всичко, казано от нея, Радев или някой който не е с вас, но, този път тя е безусловно права.

68

Тим

преди 4 години

И както винаги започваме с политическо.плюене. Аз не се интересувам от политическата принадлежност, а от действията им. Няма сини, червени , жълти , зелени - щом са нарушили закона на съд. Няма да има осъден, защото един друг се покриват. Затова ние трябва да сме единни и настоятелни до осъждане. Нинова, Апартаментгейт, къде отидоха 30 милиона, които Павлова преди две години каза, че са за язовир Студена и т.н.

67

Анонимен

преди 4 години

И НИЕ ПИТАМЕ ВСЕКИ ДЕН С КАКВИ ПАРИ ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИМПЕКС- АМА ОТГОВОР ДО СЕГА НЯМА. ВСЕКИ ДЕН ПИТАМЕ КАК ТАКА ВЕРНИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ДЕЦА СЕ СДОБИХА С МИЛИОНИ, СКОКНАХА ОТ ПАНЕЛКИ В ДВОРЦИ, САМОЛЕТИ И ЯХТИ, КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ОТ СОБСТВЕНИК НА РЪЧНО ПЛЕТЕНА ФАНЕЛКА НА КРЪГЛАТА МАСА СЕ ИЗВЪДИ ВИДЕН ХИДРОЛОГ И СОБСТВЕНИК НА ТЕЦ ВАРНА, ОТ ПРИДРУЖИТЕЛ НА ИМЕНИТАТА СИ СЪПРУГА ДО СОБСТВЕНИК НА 100 ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ- А СЕГА КАЖИ ДРУГАРКО НИНОВА КАК СЕ СЛУЧИ ЕЙ ТЕ ТАЯ КРАЖБА.

66

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

65

Анонимен

преди 4 години

Абе *** отивай си в Америка,марш от землянката не те искаме......само чакай обаждане от г-н ГЕШЕВ,бог забавя но не забравя!!!

64

до Курнелия е абсурд

преди 4 години

стига съчинения, къде чу тези дни Нинива да казва искам или ще ставам премиер. Казва ви че сте проспсли проблемите изпаднали в самодоволство. По точно вие като ви запари за владтта почвате да плашите народа с нея. Споко друг ще е, но няма да сте вие.

63

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...