53

бедния българин

преди 4 години

аз като отида до магазините всеки път виждам хора с пълни по 3,4 торби с ядене, не е само по празниците, големите вериги чакаш по 20 мин. на опашка, че дори някои са с по 2 колички...Магазина за месо се зарежда преди коледа и нова година по 2 пъти на ден. И това е в един от най - бедните градове в страната. всеки мрънка че работел за 600 лв, ама един път всяка седмица мята по 200 лв в големия магазин за пиене и ядене нали. :)

52

СМД

преди 4 години

Кое е поскъпнало бе ?Аз сега и преди пак 100 лв давам за покупки в Билла.Преди хранех две деца и жената, сега децата ги няма, а жената я убедих да спазва диетата на Узунов, да е по-секси и тя яде по-малко.Никога не съм гладувал, няма и такова намерение.Кво само някой реве за скъп бензин, скъпи домати.Преди разкарвах повече мацки с колата, сега само една.Та, така.

51

Анонимен

преди 4 години

Вместо да пищите и да се оплаквате, почвайте да копате домати и други зеленчуци. Имате прекрасна земя но ви мързи да работите и чакате всичко да ви се поднесе наготово и ако може без пари.

50

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФандъкова: наследих проблеми от десетилетия в София! Справка: последните 2 десетилетия ГЕРБ управлява София. Хохохо---Ами и преди ГЕРБ пак коалиционните им партньори от СДС управляваха София,все сините я управляват.За БСП гласуват предимно хората в страната и възрастните хора.

49

Анонимен

преди 4 години

Режима Борисов стриже народа докато мърда, а овцете си гледат тв и цъкат с език отпивайки от ракийката!

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Това, ако беше в Гърция дали щеше народа да ги търпи тези тиквари хрантутници. Ама ние нали сме си овце и ни стрижат, стрижат!То стригане да беше здраве му кажи!

47

Георги

преди 4 години

Камелия-Малтата ,щом го е написала значи е така!

46

Анонимен

преди 4 години

Тъй като всичко се увеличава и никой не купува от застаряващо население, питам се ще фалилират ли част от малките фирми през тази година и колко?

45

Бай Иван

преди 4 години

Имате демокрация и право на гей парад, няма да ревете ;) !!!

44

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че и лекарства вече не се заплащатат всички. Представяте ли си без регулация на пазарните цени, с поскъпване на тока и вода с по от 2-10%,поскъпване на най необходимите стоки с 8%,ако горивата се вдигнат заради цената на тока и водата с 2-3%.Според мен до края на тази година смъртността при възрастните ще с няколко процента по високо, а част от населениетое обеднее, защото не е реално вдигане на консумативите и лекарствата за сметка на доходите. Ако иде и суша не знам 3-4ЛВ за м вода

43

кво??

преди 4 години

Еми нормално да се вдигат. Нали според Тиква Ефенди и стандарта на живот се вдига...

42

!?!

преди 4 години

Кво ревете бе? Нали ви вдигнаха минималната заплата с 50 левa!Неблагодарен народ!

41

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да се напише няма смисъл. Няма такава държава. Да работиш и да не може да си позволиш да живееш като нормален европеец.

40

Анонимен

преди 4 години

Как оцелявате при тази скъпотия нямам идея. Особено пенсионерите с 150, 250 лв пенсии и работещите бедни семейства с 500, 600 лв заплати. Имам роднини в бг които ми казват че болшинството от народа буквално гладуват и студуват. Тъжна картинка но след като си траят никой няма да им обърне внимание. Тези които са на власт нито гладуват нито студуват. Както се казва Сит на Гладен вера нема. Жалко за хората които изградиха българия за да има какво да крадат Мутрите.

39

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА! Режима Борисов трябва да падне възможно най скоро и ще трябва години възстановяване.

38

жълта новина

преди 4 години

Великден е след ЧЕТИРИ месеца!

37

Бананичарката

преди 4 години

Бананите се предлагат по 2,20 лева за килограм; я пак журналистимазни това цените в София ли са два и двайсет за кило банани в столичен супермаркет , щото в провинцията са 3и 20 пак за същите вносни банани , къде отива един лев разлика брей мамаму фпч , ей доживяхме в провинцията е по скъпо от столицата на шопите ..............

36

Анонимен

преди 4 години

И 8 чуми да ги хванат

35

Анонимен

преди 4 години

Само в България по празниците и след това няма намаления?Няма регулация на цените и се продават стоки с 50% надценка. Преди нова година като отидох на голям супермаркет лъжилвата цена на рафта а на касата вече продукта е с50%надценка. Всички знаем кой супермаркет удря в цените, дано е само той.Върнете продукта ако са ви излагали в цената

34

fact

преди 4 години

абе, таз цел, инфлацион 2% не може ли да се постигне? Щот съткмистикес пак ще каже: инфлация под1%.....и то само защото ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЛИХВИ требва да се защитават на амбразурата.