16

Анонимен

преди 4 години

😭 плачеми се като гледам какво се случва с нашият свят !! Моля се на господ на има надежда за флората и фауната !

15

Анонимен

преди 4 години

***, засрамете се! Да загубиш дома си не е смешно, да гледаш горящи хора и животни също. Свидетел съм на това което стави и то никак не е забавно. ***!

14

Plamen

преди 4 години

480 млн животни ? Тия са тотално сбъркани

13

Анонимен

преди 4 години

Тука хората мизерстват, нямат елементарни неща като вода, при това работещи хора, а не някакви безработни или просяци.Затова и съчувствието към кенгурата го има, но мисля клони към нула.

12

Анонимен

преди 4 години

Единственно се притеснявам за Сиднито и местенцето му където проси, да не се засегнат. Някъде до операта просеше, ако не ме лъже паметта. То и оборота ще е намалял сега. Затова сигурно го няма по-форумите. Доходите намаляха, нета скъп.

11

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Така е. Ако беше бате Бойко там, с една пръдня щеше да ни изгаси пожарите по всички фронтове на стихията.

10

ined

преди 4 години

като си нямат премиер пожарникар, да хване шланга и да изгаси пожара, така ще е

9

Педро

преди 4 години

На фона на загиналите животни, човешките загуби са нищо. До като не ни дойде акъла, на нас хората, че трябва да се обединим за спасяване на земята, ще вършим глупости, които ще доведат до войни. Както има закони в дадена страна, така трябва и за целия свят.

8

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.

7

Анонимен

преди 4 години

Да горят. Боли ме сапът. Даже се кефя, като чета за умрели австралийци. Не може да натикаш аборигените в резервати и да им крадеш земята!

6

Анонимен

преди 4 години

Това е трагедията.... Не разни лигльовци в Перник, че нямали вода. Гледам разни умници написали и за САЩ и Иран нещо. Иран ще бъде смазан за 3 часа от Израел, а от САЩ- за час. Въпросът е, че неотложното се отлага, защото психопатите от Техеран имат химическо и ядрено оръжие, от което ще пострадат доста хора (Не от Израел или САЩ)...

5

Симоооо

преди 4 години

Руснаците се не лъжат толкова лесно като българите! Защото твоя номер ако мине и в Руската федерация при ония хора обречени сме на Облака Атлас!

4

Солено

преди 4 години

Солено им излиза на "умниците". С гадове като тия ми е чуден какъв е смисъла на човешкия живот! Но от друга страна какво пък толкова. Навсякъде има мат'риал за митингова демокрация, която всъщност не е никаква демокрация. Все едно да кажеш, че куклата на конци има свободата да решава нещо за живота си! Но не простотията и подигравката са изхода! Ще си търсите правата ? Кои точно - ония дето ги нямате ли?

3

д

преди 4 години

на никой не му пука за Австралия в момента. Всички погледи са към Иран и в момента в Иранската телевизия обявиха че Иран готви голямо отмъщение срещу САЩ. Отмъщението ще бъде равно на генерала който го убиха американците в Ирак. И също казаха че време е САЩ да бъде изтритан от Ирак

2

Анонимен

преди 4 години

480 милиона животни на територия по площ равна на Дания не ми се вярва ..Няма как да знаят ,те просто предполагат като всичко там е в пламъци няма как да разберат със сигурност

1

българин

преди 4 години

То за пожарите е ясно там! А ние? Ние ще изгорим и без пожари при управлението на д-р Борисов и групировката му! Събуждаш ли се вече българино? Много години проспа!