10

Анонимен

преди 4 години

Тц тц, хазарите какъв басейн за построили във Варна. Сигурно е свързан с новата руска/хазарска военна и шпионска база Камчия. Варна е доста кашерен град. Заслужава такива басейни. Те се отрекоха да бъдат българи и вече сричат на руски, идиш и иврит, та един голям хазарски басейн ли няма да построят... Сериозни хора са те.

9

Анонимен

преди 4 години

Ама какви басейни си имаме, а?Бате Бойко да покани своя Большой Брадър Путин да му покаже, че нашите басейни са по-большие от руските! Даже Каспийско море е гьол в сравнение с българските басейни!Таз година катер, догодина самолетоносач ще плава в него!!!

8

Жалко за...

преди 4 години

..човека, но все пак басейнът наистина е впечатляващо голям, обхождат го с катер....нямам думи....

7

гражданин

преди 4 години

За това хората от провинцията ли са виновни?

6

Анонимен

преди 4 години

Комунистите и сините болшевики гласуват за Борисов и ГЕРБ. Сините болшевики се радват на национализацията на парите на олигарсите, на съдене на виновниците за Третата национална Преходна катастрофа и на новият Народен специализиран съд.

5

брей

преди 4 години

Голям басейн! Даже и катери в басейна.

4

Скептик

преди 4 години

Бог да прости човека. Басейнът е топъл. Работи ли сега? Сигурно е влязъл през нощта.

3

Анонимен

преди 4 години

Да не е паднал внезапно по хлъзгавите стълби?

2

Анализатор

преди 4 години

Поредният комунист,не издържал психически от успехите на Госпоин Борисов,получил биполярно психическо разстройство и се удавил от мъка.....

1

шматка

преди 4 години

ХехеКак ги пишете тези статии бе.Откриха!!! В най посещавания басейн на Варна.Откриха би подхождало на езеро море река.Много сте зле