366

Димчо

преди 4 години

За протокола - трябва да скочат. Иначе, тайно, им е се тая.

365

Анонимен

преди 4 години

Очевидно не всичко е така, както изглежда. Но да се правиш на държавотворец за всички държави по света е извън всякакъв произход на право в международните отношения. Тази цинична себичност е атрибут на САЩ. Те посяха настоящия колапс в Близкия изток и продължават да убиват високопоставени личности от държавите в Персийския залив. Това е наистина непростимо и сочи на САЩ като СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ И УБИЕЦ НА ХОРА ПО СВЕТА, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЕХНИЯ ДИВ ИМПЕРИАЛИЗЪМ.

364

Анонимен

преди 4 години

Русия ясно показва, че е в Азия, политически,военно, търговски.

363

Янаки

преди 4 години

"САЩ не трябва да "злоупотребяват със сила", a вместо това да търсят решения чрез диалог" - на думи звучи много добре, но в действителност - чисти глупости! За някои хора - само трепане е начина! САЩ са прави да трепят тия брадати убийци.

362

Доволен

преди 4 години

Готви се як шут на янките! Ще ги изритат като мръсно коте от Близкия Изток. Да се готвят Балканите.

361

Анонимен

преди 4 години

Njakoi ot Anonimnite sa se pobarkali !!!! Edin pishe slednoto ,,Bulgaria e v EU i e stabilna i ...'' spored nego edva li daje ne tsafti - smeshnik.Това е една и съща вманиачена туркиня американофилка и русофобка. Лъже, че е историчка. Пише анонимна и под други никове. Напълно л у д а. Виждал съм, че манипулира и плюсчетата, та може и да е от редакцията, което би било пълна трагедия и срам за медията. Създава се впечатление, че тук пишат много хора, но всъщност пишат само няколко. Тази е мъка

360

Анонимен

преди 4 години

Крим е руски, завинаги, свикнаха ли лицемерите в САЩ, Англия и Франция и слугите им в България??

359

Анонимен

преди 4 години

Да скачат, на кой му пука?! :-) Един главорез по-малко, браво!

358

Анонимен

преди 4 години

Сега кой накрая е червения, който скача или кой не скача?

357

Анонимен

преди 4 години

До До 390Както отбелязахме, няма никакво значение от кой клон на Исляма е ИДИЛ. Ислямът във всяка форма в карйна сметка има същото отношение спрямо останалите религии.

356

Анонимен

преди 4 години

До До 389Всъщност, неграмотнико, когато ИДИЛ мачкаха иракчаните иракчаните се МОЛЕХА на американците да останат. Даже си спомням един скорошен епизод където американците се изтегляха и ги хулеха, че не остават. Между другото, тъй като си неграмотен, нека ти кажа, че няма таков нещо като "иракчаните". Те са племенни/родови групи, които Садам контролираше с диктатура. Няма такова нещо като единомислещи иракчани, тъй че, вземи се образовай малко, а посолства има навсякъде

355

МММ

преди 4 години

Жалкото е че САЩ се стремят да предизвикат нова световна война, за да си изкарат некой трл. долара от продахби на оръжия на НАТО, а европейските държави ще плащат за перченето на САЩ. А ние да не забравяме че сме в НАТО и ще трябва да се борим за интересите на САЩ.

354

Коджабашев

преди 4 години

"Стария бик от брадва не се плаши" След 60 тата си година и генерала се надцени- каца на летище с цивилен полет и обикаля с два джипа из Багдат с цялата си агентура заедно...Сателитите засичат и заключват целите в мрежа с два безпилотни летателни апарата.Двата "дрона" (единия не го ползват той е за резерва),две ракети по една за цел ,спуска е от 11 000 км в един комфортен офис-това е така наречената "трета световна" високите технологии срещу старата школа....Къде сме ние ...?

353

Анонимен

преди 4 години

До До 379СА подкрепя опозицията, защото опозицията е от същия клон на Исляма, и защото без такава подкрепа диктатора Асад ще ги смачка с помощ от Иран и руснаците, а СА няма да допусне такова нещо. Това не означава че СА е СЪЗДАЛА опозицията, дечко, опозицията си е заложена в религиозно-етническата структура на Сирия и факта че Асад (баща и син) са дощли на власт по този начин. Неграмотници на кило

352

Анонимен

преди 4 години

До До 380"Посолството го нападнаха местни иракчани". Значи, иракчаните се събудиха един хубав ден и решиха да нападнат посолството? Комедии без край. Интересно, защо не продължиха да го нападат когато свитнаха митичния генерал. Нали нямат нищо общо?

351

Анонимен

преди 4 години

До До 381Всъщност, огромното мнозинство отиде в Турция, Ирак и пр, и се местеха в завсимост от това къде ставаше напечено. СА е единствената голяма страна която не допусна големи групи по обясними причини. Отделен въпрос е, защо не тръгнаха към "обетованата земя" Русия, но това е друга мазол който няма сега да настъпвам.

350

Анонимен

преди 4 години

До До 365Да, ходил съм в Русия, а преди това и в СССР, само дето с "ходене" не се разбира има ли демокрация или няма. Що се отнася до избори, и в България имаше "избори" по времето на Комунизма, само дето имаше записано нещо в член първи на старата (комунистическа) Конституция, но, както обичам да казвам, вие много не обичате да четете. Ето ти алинея 3: БКП ръководи изграждането на развито социалистическо общество в НРБ в тясно сътрудничество с БЗНС. Иначе имаше избори, дечко.

349

Ни

преди 4 години

Нищо не е така както изглежда.

348

До до 342

преди 4 години

Да за същите Може да ги мачкаха но там това е нужно.Сега по добре ли е като същите тези "мачкани " ходят и правят атентати из Европа Да живеят освободителите АмериканциСамо да допълня че има фотографии от 70-80 как мюсюлманки ходят на море по бански, а сега как са?

347

Анонимен

преди 4 години

До До 342Искаш да кажеш Саддам, който воюваше с Иран, Саддам, който нападна Кувейт, или за някой друг Саддам говориш? Или за Асад, който от години мачка кюрди от всякакви етноси. Тия ли щяха да "възпират" Исляма?