13

?

преди 4 години

Най безполезните министри са изхарлзхарчилиичи пари за бензин и охрана за да инспектират.Да идат да инспектират в родилното добре ли израждат бебета или оркестъра добре ли свири.Май сме разбирачи по всичко. Колкото знаят за вик авариите толкова и за каране на Локомотив и свирене на Туба. Баш инспектори беполезни.

12

Анонимен

преди 4 години

Тези двамата да не стоят, ами да хващат лопатите и кирките!

11

Анонимен

преди 4 години

И като от местното ВиК събират фактурите не правят ли отчисления за ремонтни дейности, и не ги ли извършват планово, а не само като избие някой 50-годишен водопровод

10

Анонимен

преди 4 години

Направо трудов подвиг в мирно време. Давате ли си сметка как от нещо съвсем тривиално се прави бомбастична новина? Остава да дойде Тиквата и да отреже лентата, на мястото, на което са запушили течащата тръба, за да е пълна комедията

9

Само питам

преди 4 години

Останалите аварии кога?

8

Анонимен

преди 4 години

Браво за образцовия правопис!Първи случай на похвална грамотност в бг медия !!!

7

Лемур д

преди 4 години

отдавна не сте писали за тризначките англичанки, за тита, за гери никол, сузанита,........., сериозно сме притеснени!а за водата на Перник, дано се оправят нещата и да имат вода хората!

6

Анонимен

преди 4 години

*** двамата министри ли са отстранили аварията?Не разбрах!Ако е така бравос!Имам чувството че тези двамата живеят на семейни начала.

5

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Перник вече е бастион на ГЕРБ... - тази сутрин кметът говореше с голямо уважение за Борисов, а и перничани разбраха, че само той ще свърши работа, и че само на него могат да разчитат...

4

123456

преди 4 години

38 мил. за Водната криза в Перник1 Багер + 2 *** във водата и 5 човека с ръцете в джобовете.1,2 помпи + нови кубинки на министъра да не нацапа шпицарите.Така се решава водна криза наслагваласе 30 години .Жалко за ПерничаниДано се оправят нещата .

3

Анонимен

преди 4 години

Всеки път при такива случаи се чудя до къде е прага на търпението. Явно е че тия ги е страх та две не видят след като за всяка дупка търчат министри за да се уверят, че им се е разминало.

2

СФ

преди 4 години

***! Трябва да се стигне до криза, за да се задействат и ти с цена на разходи от всички ни.

1

Анонимен

преди 4 години

Вода от пещерите б!Герберазката простотия е безкрайна!Те си мислят ,че там водата се самопроизлежда по някакъв мистичен и необясним за тях начин...може би с магия и няма никога да свърши!Божее!