145

Що сега,

преди 4 години

Що точно този?! Що в Ирак? Що го правят?! Тръмп бил наредил?! Ами могат,правят го! Правят го щото се налага!! Били световен жандарм?! Ами те бяха и световен пожарникар и добре че е така,щото кой щеше да изгаси петролните кладенци на Кувейт,запалени от Садам Хусеин?! Войнставщия ислям,комунизма,анархизма,фашизма и всички подобни отвратителни религии трябва да се атакуват навреме и тотално,като се избиват техните най видни и най гадни вождове!!

144

защо

преди 4 години

Иран е държава - ци гански катун. Тръмп разбъзика катуна. А като е така, поне покажете убийството на Сюлеймани и трупа на Сюлеймани. Иначеи защо да ви вярвам?

143

Путин поискал

преди 4 години

защото Иран запонал да се пречка на руската окупация в Сирия. Генералът започнал даорганизира шиитски групи срещу руските бази в региона и Путин се обадил на Тръмп, имали някакви стари вземания/давания през Дойче Банк.Затова сега *** си мълчи.

142

Анонимен

преди 4 години

Какво значи "защо точно сега"? Ами като Иран и уважавания генерал свалиха дрона на САЩ, Тръмп спря отмъщението защото не бяха атакувани хора. Всички медии квичаха защо Тръмп не е атакувал обратно.Но сега когато атакуваха посолството на САЩ , дрона си го върна. Ама всички медии заквичаха пак, как е посмял да ликвидира достойния генерал. Ега ти медиите скапани.

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Отмъщават заради разгрома на брадатите демократи .На демократичните канибали ,дето ядяха сърцата на убитите .

140

Анонимен

преди 4 години

До Solar Power Плъзнал я ?Я виж,,влдичество и съжителство ,, исляма -мирна религия ,бай Кемал и леля Мюнире били ятаци на Левски ,Турски поток...цензурирани Ботев ,Вазов ,раковски .КОЙ ГО ПЛЪЗГА ??? КОЙ???

139

квото беше беше

преди 4 години

С това убийство Тръмп си спаси президентството!

138

Анонимен

преди 4 години

Но това ли беше най-мъдрото нещо, което президентът Тръмп можеше да направи?Това е риторичен въпрос...

137

Венци

преди 4 години

В Украйна били евреи а Путин и Олигарсите му какви са ???

136

чичо Пей

преди 4 години

До Поручик Балканец В допълнение към тъпия коментар: Западът е *** култура неподходяща да нашага народопсихология.Западът е узаконена *** неподходяща за нашата народопсихология.Ако на теб чак толкова ти харесва запада сваляй гащите и леко се понаведи, явно си с напреднал простатит.

135

do poruchika

преди 4 години

смени ИРАН с БУЛГАРИЩЯН в драсканиците си и виж на коя държава прилягат повече.

134

ДЖИХАД

преди 4 години

Следва терор и смъртта на невинни американски граждани. Има и от български произходГоляма беля си хваща Тръмп!Това не е като на война да помагаш и на едните и другите! Това е обикновен тероризъмПутин също ще спечели.

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 148Объркал си посоката "приятел".....терористите са там, зад голямата локва! С какъв кеф ще наблюдавам сгрумулясването им!!!!

132

Анонимен

преди 4 години

АМА ЗАЩО САЩ УБИ ТОЗИ АКТИВЕН РУСОФИЛСКИ ТЕРОРИСТ? ЛАВРОВ ИМ КАЗА ДА ГО ОСТАВЯТ ДА НАПРАВИ ИРАК РУСКИ ОТНОВО.

131

Solar Power

преди 4 години

До 141: И аз съм с теб, но явно има доста които искат пак да плъзне шериата насам. Малко ни бяха 500 години явно ..... Оставиш ли го онези да се множат и почват да пъплят насам....

130

Анонимен

преди 4 години

Щото Тръмп каза, че не иска война.Само ако нещо не му хареса, ще трепе провинилите се.

129

Анонимен

преди 4 години

Русия е заявила че има военен договор с Иран и при нужда ще изпълни свойте ангажименти по договора.------Ще им помага в тероризма ли?

128

V

преди 4 години

А на бас че щом американците напуснат Ирак той ще се разпадне ;) Сега иракското правителство ги търпи защото знае че това е изкуствено създадена след ПСВ държава която ще рухне ;) Американците са там като надзиратели на един голям пандиз .Ама насилственото съжителство не може да е вечно ;)

127

WTF

преди 4 години

Когато и да бяха го убили, пак щеше да е късно.

126

Добре си хортуват

преди 4 години

Най-голямото съсредоточение на евреи в Европа е в Западна Украйна - там и сега има цели общини и прилежащите им села само от такива хора. Въобще не е случайно,че президент на Украйна е евреин,както и целият им олигархичен елит. Най-учудващото и фрапиращо е,че днес в Украйна нацисти и евреи управляват в съюз. Докога това алогично творение ще съществува не се знае,но към настоящите момент е факт и като гладам добре си хортуват.