28

Shark

преди 4 години

Глупости, стига сте всявали паника, лошо лошо, колко да е лошо. Да падне 5-6 см сняг и толкоз. Ами януари е, не е август, нали. Или вие го чакате снега на друга дата или през друг сезон?

27

Анонимен

преди 4 години

Къде ги видяха гърците тия снеговалежи по границата не знам я паднат няколко см сняг я не, направо да им се чудиш на акъла, какви ги измислят.

26

Анонимен

преди 4 години

При ГЕРБ видяхме дъното (буквално).Сигурен съм, че в Евразия дори хората живеят по-добре.

25

ген. Радев

преди 4 години

Обявявам извънредно положение, всеки да се запаси с храна, вода и електричество и да се заключи в къщи до второ нареждане. Това не е учение, повтарям това не е учение! Почелавам късмет на всички

24

Анонимен

преди 4 години

Това е официалната версия за затвряне на границата - лошо време. Истинската причина е предстояща война с Иран и евентуални ядрени конфликти. Ние трябва да направим съсщото със съседите и да изпратим каквото е останало от армията по граничните пунктове и застави.

23

бай Стамат

преди 4 години

гърчолята са наплашени и не пускат *** да им задръстват пътищатапри нас един ТИР ще се обърне на Тракия и един на Хемус и всичко е задръстено

22

Анонимен

преди 4 години

И от понеделник на работа, без сняг нали

21

коментиращ

преди 4 години

абе айде бе, стига са плашили народа с такива гръмки новини! Еми зима е : 4.1.2020 е все пак.Нормално е да има сняг по това време, даже е сериозно закъснял според мен.

20

ПроСоТо

преди 4 години

не е най-доброто решение!..Много по-ефективно ще е,ако Тиква и Фъндъчка са командироват на границата да..."ловат снежинките във въздуха"..

19

Gogo

преди 4 години

Автомобили над 1,5 тона, то значи само голфове 3-ки могат да минават. Една добра джипка е около 2 тона, но явно е ненадеждна за замръзналите магистрали към Гърция. Смехххххх!!!

18

123

преди 4 години

На Александрина,която чете времето по тв България он еър няма ли кой да и каже най-после,че се казва един градус,а не един градуси Аман от неграмот.ни парашутисти!

17

Анонимен

преди 4 години

Дано да завали и у нас, да се напълнят язовирите при топенето напролет, че загиваме иначе...

16

Анонимен

преди 4 години

Ако не сте разбрали силен сняг ще вали в Атина и централна Гърция.Гърците затварят превантивно границите за големи камиони, за да не се задръстят пътищата им до изчистването им.Все пак в Гърция не вали сняг всяка зима.

15

Анонимен

преди 4 години

Тук пишат за обилен снеговалеж в прогнозата на синоптика няма такъв е и синоптиците ни като политиците ни.

14

Калитко

преди 4 години

Ей, голем смех. Все едно Финландия да затвори границата с Швеция заради лошото време. Ами то там винаги сняг. Ами пуснете 10 снегорина и готово.

13

Освен това нямаме

преди 4 години

причина да се държим нецивилизовано с новите ни "освободители", които имат усещането за недосегаемост! Сега справедливост аз искам, но я няма! Остава друго - отмъщение, то толкова много има. Като гора дето като почнеш да сечеш няма спиране! Колко щеше да е просто при Крум! Ръчичката, ***, краченцето ... проста работа и ставаш лошия пример за другите "умници" ...

12

Например друго:

преди 4 години

Това няма да ме накара да се чувствам по-добре, нито ще разкара Баал от нашите земи, нито ще поправи 132 години антиидеали за свобода, незавизимост и равенство с другите европейски народи, но поне ще си взема живота обратно ....

11

Имам и други :

преди 4 години

Например съсипахте ми живота, сега аз ще съсипя вашия!

10

Анонимен

преди 4 години

До 10Лоло е време е - 10 градус и 50 дата сняг... Хубаво време е всяко, при което мога д а изляза, без да съм облечен като ескимос...

9

Анонимен

преди 4 години

Ако няма сняг, е лошо време през януари.