60

Милиционер

преди 4 години

Госпожата е упоена,преди или след като е прекрачила в дома му?

59

Анонимен

преди 4 години

Браво на българския съд...А ако българин изнасили жена в някоя европейска държава ..ще го пуснат поне за 15 г.

58

Totenkopf

преди 4 години

Има няколко тънки момента в тази история, но най вероятно няма да могат да го осъдят, няма начин първо да докажат че той и е пробутал некви упойващи вещества, второ че секса не е бил доброволен, след като сама му е отишла на гости след запознанството му в бара.

57

До 58 Анонимен

преди 4 години

"На полето сто забрадки и един каскет. В кръчмата на кака Радка сто каскета и една забрадка." Радой РалинБългарките още от турското робство са ви били робини на вас каскетите.

56

Анонимен

преди 4 години

Все очаквам нивина за българска жена, ядрен физик, направила важно отритие... годините минават, тея новини все ги няма..

55

Анонимен

преди 4 години

Тя разказала, че се запознали в бар с мъжа и той предложил да я заведе на вечеря в дома му. .....да си говорят за литература ли? То е ясно защо.

54

minuvach

преди 4 години

Ама как, на мене националистите ми обясняват, че само бежанците и ромите правят такива неща?

53

Анонимен

преди 4 години

Тук трепат на воля! Полфрийманите трепат и насилват, а калпакчиите пускат!

52

До 53

преди 4 години

Този издирвания от Интерпол какво е правил в столичен бар и как необезпокояван е попаднал в България ?! Жената не е била издирвана. Може и да е била подпийнала, за да тръгне с този. А от нейната компания защо не са я спряли, като виждат, че мyлaтът се е зaлeпил за нея. 32 годишна, майка на три деца. Въпросният е започнал да трупа кpиминaлни дocиета още като ученик разбил главата на учителката си, защото не му писала най-високата оценка.

51

Анонимен

преди 4 години

До До 49 ИцоИ като е бая черен *** и непознат чужденец, какво точно е правила в дома му след 1 почерпка в бара? Отишла е да четат вестници?

50

До 49 Ицо

преди 4 години

Напротив, холандски мeлeз е. Бая черен, с мътни сини очи. Известен като валиумния изнасилвач, сипвал валиум в питиетата на жертвите. Търсен от Интерпол. Как е влязъл тогава в България ?!

49

13

преди 4 години

момичето много честно билонапира се хвърлила се е на човека а после олеле майко

48

Анонимен

преди 4 години

абе в пет сайта пише пет различни неща, всеки чул недочул. грозна картинка, откъдето и да се погледне. истинтата е, че свястна жена с морал няма да отиде да се продава с чужденец (и то западноверопеец), когото току що е видяла и да си зае*бе приятелите, с които е излязла. и както че западноверопейците далеч не са цвете за мирисане, както си мислят много нашенки, търсейки мекото на хляба. и сред тях има доста бо*клуци.

47

Ицо

преди 4 години

Споко той не е черен или имигрант, бежанец... няма новина..

46

Анонимен

преди 4 години

като прочетох заглавието, за момент изругах, защото си помислих, че някой от онези 'бежанци' е вилнял из софия. после разбрах, че поредната българка си е търсила поредното българско 'чудо за коледа' - да се уреди живота със западноевропеец, когото току-що е видяла. ама оня гадняр имал други планове. трагична бг картинка, докъде паднахе.

45

Анонимен

преди 4 години

Запознала се в бара и хоп в дома му ... мераци за богати чужденци ... и тук е дилемата, доколко изнасилването на кобра е изнасилване ... или просто се е оставила с идеята да заработи премия.

44

Анонимен

преди 4 години

Да не би БХК да са го номинирали за "Човек на годината"?

43

Анонимен

преди 4 години

Както винаги тук се пише половината истина. В другите caйтовe писаха, че тя е открита в банята на апартамента в хотела цялата в кръв, почти изкормена. Оперирана е по спешност и със сигурност ще остане инвалид за цял живот. Имало е кръв в коридора на хотела около вратата на апартамента на холандеца и той самият е бил в кръв и затова пoлициятa е влязла в апартамента му. Тя не е ходила да се оплаква в полицията. Това е опит за убийство със садистични методи.

42

бай Х

преди 4 години

Тая чий го дири у тях , след като са се запознали само преди час в долнопробен бар ??!!

41

Анонимен

преди 4 години

въпросната жена е отишла в апартамента на западноевропеец, за да правят секс. (как пък един път не се влюбиха тези нашенки в боливиец или беларусин, ами все в богати запандяци)? дали сексът е бил с нейното съгласие или после си е променила мнението, ще се доказва от разследване и съд. по принцип тези неща се доказват супер трудно - когато отидеш в нечий апартамент и преди това обясниш на приятели, че искаш да правиш секс с непознат, после върви обяснявай, че си се отказала, ама никой не видял.