101

Kiorsufra

преди 4 години

Samniavam se 4e kravarite 6te polu4at vtori Vietnam.To otdavna se pe4e ama mai im e vreme da si go polu4at.T o v SiRia e samo preduprejdenie.

100

Хан Крум

преди 4 години

Вече има заместник на генерал Солеймани.....Поредната мишена за дроновете на Щатите, поредното погребение. тоя дето ще заеме мястото на Солеймани трябва да е много т.ъп или много пиян за да приеме постът на убитият терорист. това автоматично го превръща в поредният труп.

99

Става

преди 4 години

Дебела работа омраза към Нато и фащ от света.Тия които са им сърбали чорбата ще почнат......

98

Няма Прошка

преди 4 години

За Тия фащ и Нато сеят убийства и разруха хората не са глупави.

97

Скептик

преди 4 години

Удря Иран за да се стресне Европа. Изостря ситуацията. Като следствие ще се оформи световна коалиция против САЩ. Германия ще пришпори приключването на СП2. Англия и Канада ще са със САЩ. Те и без това са без влияние. Израел ще бъде разорен. България може да прати даже пушечно месо. За икономика няма да се говори в следващите години.

96

Додо

преди 4 години

Той вече я започна.

95

Анонимен

преди 4 години

На Кими лаптопа къде е произведен

94

Анонимен

преди 4 години

Рижавият разпилява америка, а рошавият Обединеното кралство.Разлика между двамата няма.И двамата се перчат като петел на ***, но и на двамата главите им скоро ще се търкалят в някоя тенджера.Няма по-лошо от това слепец да води слепци с очи.

93

ВиК

преди 4 години

За какво им е война на американците, имат си дронове. хахаха

92

Политкоректния колов

преди 4 години

Това убийство е дело на Дълбокото гърло на САЩ. Тръмпецот просто го прекараха да е на топа на устата. Сам си призна,че иска да предотврати война,нооо....някой го изпревари и го набута в политкоректния коловоз.

91

Анонимен

преди 4 години

рижавият си прави Пи ар от тези експерименти. Мъчи се да покаже на целия свят и по-специално на Русия, че не ги бръсне за даже за cливa. Иска да покаже на другите кой командва тик, но още не знае, че сече клона, на който седи и че Кръчмарят не е в белия дом, а в Кръмъл.

90

Анонимен

преди 4 години

чудя се, като как аджеба, ще постъпят западните лидери, ако някой арабски лидер реши, по логиката на тръмп, да ликвидира някой мастит западен баш главнокомандващ с цел да се избегне война в района, или смъртта на група араби???

89

Анонимен

преди 4 години

тръмпунгелът този път настъпа мотиката и ще яде сопа.

88

до тонката

преди 4 години

Наистина неам търпение вече Американците да запукат Иран с цялата си мощ.------------------А, за цената на нефта помисли ли!САЩ и Русия яко ще "намажат филията", а Китай, ЕС, Индия, Япония и Юж. Корея ще "д.т супата"!Богатите икономики ще "клекнат", а слабите...???Ами, ние кво прайм???С колко шЪ скочат цените у Бг???Тц..., не ща, много солен шЪ ни излезе този сеир!

87

Waffen SS

преди 4 години

"Ще започне ли война Тръмп в Близкия Изток?""Че тя кога е спирала.Водевила с различните "пролети" се изчерпа ,американската администрация трябва да прояви креативност ,я за някой нов сезон,я за някакъв регионален конфликт.Има място за творческа изява,само където .хората страдат и гинат,ама кой го го е грижа

86

Око за око...

преди 4 години

Тръмп ще ходи до живот с държавна охрана.

85

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

При тая новина *** увеличил двойно гардовете при ходене до тоалетната...

84

Анонимен

преди 4 години

"демократичните процеси в Ирак, Ливан и Иран"???

83

Анонимен

преди 4 години

Тонката :):):):):)

82

Интересът клати феса

преди 4 години

Когато в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул бе убит журналиста Джамал Кашоги (притежаващ и гражданство на САЩ) и турските спец-служби разкриха и извършителите, и поръчителите на това престъпление, та дори и зверския начин, по който то е било извършено, реакцията на САЩ нямаше нищо общо с това, което сега направиха срещу Иран.