28

Анонимен

преди 4 години

Той човека дарява пари и за намаляване на населението, чрез медицина и ваксини.Обикаля и прави лекции по темата.Ще помогне на бедните със сигурност, да напуснат земята по-бързо.

27

Един Freeman

преди 4 години

Бил, парите са си твои - прави с тях каквото искаш. Само не ми обяснявай, че е справедливо да се пишат закони, с които да бъркате в моя джоб за "всеобщото благо". Всеки данък е кражба - винаги е бил, винаги ще бъде. Всеки, който ми бърка в джоба без аз изрично да съм дал позволение, караде от мен. Ако за да бъда част от обществото е необходимо да плащам данъци, то за мен изборът е пределно лесен и аз не искам да бъда част от обществото.

26

Анонимен

преди 4 години

Прав е човека, западните богаташи са с друга култура, не са като наще, ако може да работиш без пари, да си комарджия, алкохолик и пушач, най-добре ще е, нищо че умираш на 40 от хубавия живот.

25

Анонимен

преди 4 години

А не може ли просто да намалите цените на продуктите си и да спрете да лансирате нови версии на Уиндоус изискващи повече ресурси. Тамън стабилизирате някоя версия и малко след това спирате подръжката.И на нас ни е писнало от комерсиално двуличие.

24

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

23

Анонимен

преди 4 години

А , господин Гейтс да не се притеснява за нас - ние тоз проблем с многото пари го нямаме !Най - много , някой да извади вила в Гърция или апартамент с асансьор в хола , ама това са дребни кахъри !

22

до 16

преди 4 години

До Анонимен 16,ами той не е българин,привилегията да получаваш заплата без да си ходил на работа съществува само в българия

21

Анонимен

преди 4 години

Kajvo stana s danazite na bojkov 4erepa plati li gi 205 miliona taka pischesche vesnizi pischat prokoraturata kak vo reschi ili konkorentite na 4erepa lajat sa 205 mili danazi neolateni daji i sa oschte tollova

20

Анонимен

преди 4 години

Живеем в и3р0ден свят. Някои имат толкова пари, че вече се чудят какво да правят. Интересно докато са ги натрупали не са осъзнали, че ги ограбват от други, но после го играят филантропи. Първо скубят хората, а после ги удря на псевдоморал, с което само спъват други като тях, но те самите остават все най-богати.А защо не намалят цените на продуктите на Майкрософт?Амазон като са толкова пробивни, защо не започнат да субсидират пощенските компании, или транспортните фирми които използват?

19

Анонимен

преди 4 години

У БГ е точно обратното,който има много пари не плаща данъци.Като пример лотарията и билетчетата.

18

Анонимен

преди 4 години

***, да си оправиш подзаглавието ли, к'во? Виж как подвеждаш хората...започнал годината с 50 милиарда, но не уточняваш че е започнал на миналото десетилетие първата година( 2010-та) с 50 милиарда.

17

АТАКИСТ

преди 4 години

до 16 И кое не разбра, бе брат? Започнал е последното десетилетие с 50 милиарда. А това е 2010-та година.Сега 2020 година има 113 милиарда.

16

Анонимен

преди 4 години

Нищо не ви разбрах от статията...последно 50 милиарда долара ли има или 113 милиарда долара?Най- ме накефи Гейтс обаче преди години, когато една журналистка го пита: Г-н Гейтс, вие имате милиарди, а идвате в с 7 часа в офиса си...един час преди вашите служители да започнат работния ден. Защо, като можете да си позволите да идвате по всяко време или даже да не идвате с дни?А той: Мадам, ако мислех като вас, нямаше да съм милиардер!

15

Анонимен

преди 4 години

А в ловеч програмистите програмират а1 супер ден четвърти живи и здрави

14

Анонимен

преди 4 години

Той е програмист и си е направил милионите с програмиране значи трябва да плаща повече данаци.програмистите като цяло трябва да плащат повече данаци защото само си седят пред компютрите и нямат много разходи и не работят нищо истинско ,а имат прекалено много пари ,а за народа няма.

13

House M.D.

преди 4 години

Очевидно господин Уйлям Хенри Гейтс - трети живее в бъдещето. Влязъл е в третото десетилетие, а то започва на 1.01.2021.

12

Анонимен

преди 4 години

Правителствата нае искат хира с толова много при, защото ако решат, може да станат много неблагоприятна сила...

11

Анонимен

преди 4 години

До 2 Специално, тези като Гейтс имат...

10

Анонимен

преди 4 години

До 7Такива като Бил Гейтс са 10 човека на планета. На човека не му трябва да прикрива никакви пари.

9

Мъдю

преди 4 години

Гледайте филма за Бил Гейтс по нетфликс, а не само да му броите парите