106

Ива Д

преди 4 години

В Перник вода нема Мъка е големи....Вода нема и да има в язовир Студена

105

Филантроп

преди 4 години

Предлагам групово къпане с водно оръдие, левче на калпак. *** и гъба за сметка на клиента.

104

Анонимен

преди 4 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ХОРАТА ГЛАСУВАЛИ ЗА КМЕТ ОТ ГЕРБ МИНАЛИЯ МАНДАТ.

103

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАСАМ НЕ СИ ВЯРВАШ НА ПРИКАЗКИТЕ

102

вервайтеми

преди 4 години

двама албанци ловят риба на румънски язовир:- кога ли ще ги стигнем македонците ?изпод водата се подава сръбски водолаз:- тихо бе , ще събудите българите ..

101

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Гледах кмета на Перник тая сутрин... - че той бил по голям гербаджия и от Данчето Фандъкова... - такива любезности и похвали към Борисов... - не знам как ще се оправдава пред Нинова...

100

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Странна работа... - Премиерът да ходи да им проверява нивото на язовира - цял Перник начело с кмета спал ли е... - ами Премиерът има далеч по важни държавни дела, а перничани за риба не ходят ли - не виждат ли, че водата изчезва...

99

Един от Северозапада

преди 4 години

Враца и Монтана получават вода от пъти по-малък язовир, строен по социализма, но няма ВЕЦ там. Иначе-и там мина ха водни цикли, и е спорно, колкото са ефективни, но комисионните не миришат така, както мирише лятото на метри даже, от новите шахти.

98

Един от Северозапада

преди 4 години

Продължение на 101. Забравих да добавя-власт и на националните предатели, предаващи националните интереси на страната ни, за която са мрели дедите ни.Предаващи и продаващи всичко, на принципа "Полегнала е Тодора за всички, които я пожелаха и са платежоспособни , и могат да ги държат на власт, защото са удобни!".То не бяха целувки и прегръдки, снимки пред камини, четкане на его, то не бе чудо. а в къщи хората в 21 век са без вода, при положение, че имат язовир за питейна вода, близо до града.

97

Един от Северозапада

преди 4 години

"Магистрали и пътища се строят денонощтно, мостове се ремонтират, които не са пипани от 50 години, детски гпадини и училища се строят."---Задай си въпроса, къде отиват печалбите и комисионните от това строителство-в Държавния бюджет, или в частни джобове и офшорни сметки, и сам ще си отговориш, защо се строи, и защо някога се е строило масово, навсякъде, но не само магистрали и детски градини, по Европроекти, където само се "Усвоява" . Власт и строй на мошениците и демагозите е сега.

96

Анонимен

преди 4 години

До за 92НИЕ БЪЛГАРИТЕ няма да позволим на Бойко да опоска държавата и хората да страдат. Няма да му позволим да се подиграва с хората. Ясно ли ти е.--То си личи за кого гласуват повечето българи и за това Бойко е толкова години на власт и ще управлява поне още 2 мандата. Тия които са против него са разни роми турци и подобни фенове на БСП и ДПС.

95

Анонимен

преди 4 години

Ако днес не застана на страната на перничани утре ще остана без вода.

94

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА КОИ СТЕ ВИЕ ДЕТО ОСТАВИХТЕ ХОРАТА БЕЗ ВОДА? Я ИЗЛЕЗТЕ ДА ВИ ВИДИМ? ДА ИЗЛЕЗЕ БОРИСОВ ДА СЕ ИЗВИНИ. А ПОСЛЕ ЩЕ РЕШИМ ДАЛИ ГО ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ.

93

Анонимен

преди 4 години

До До 89Перничани искат да свалят Бойко Борисов от власт, вероятността да успеят вече зависи. По-вероятно няма да успеят.

92

за 92

преди 4 години

До АнонименНИЕ БЪЛГАРИТЕ няма да позволим на Бойко да опоска държавата и хората да страдат. Няма да му позволим да се подиграва с хората. Ясно ли ти е.

91

DMS ВодаЗаПерник

преди 4 години

Да пуснат телефон за помощи, може и пункт за капачки да отворят.

90

До 89

преди 4 години

Точно Перничани няма да тръгна да свалят Баце, нали те са си редовните контрапротестиращи, но едно е ясно държавните служители получаващи заплати за контрол, анализ, разрешителни за водните басейни явно не са вършили никаква работа последните 10-15 години.

89

Анонимен

преди 4 години

Магистрали и пътища се строят денонощтно, мостове се ремонтират, които не са пипани от 50 години, детски гпадини и училища се строят. Наред с всичко това се повишават заплатите, пенсиите и социалните придобивки. Кой народ при такова успешно правителство ще си сваля правителството , а червени ***.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонименняма да позволим Бойко да опоска държавата и хората да страдат---Кои сте тия ВИЕ дето няма да го позволите. БСП и другари ли? хахаххахаххаахах че кой ви брои вас за живи изобщо?

87

Анонимен

преди 4 години

ПЕРНИЧАНИ ИЗБРАХА КМЕТ ОТ ГЕРБ, 4 ГОДИНИ НЕ СА ПРОТЕСТИРАЛИ И ОСТАНАХА БЕЗ ВОДА.