61

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе било необмислен акт, ако и на най-високо ниво при краварите се взимат такива решение какво трябва да се очаква за напред необмислена трета световна ли???

60

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

С какво атентата а Сарафово е по-различен ! С това , че сега имаме поета отговорност от държавен лидер т.е. държавен тероризъм !

59

Анонимен

преди 4 години

"Само Йелостоун ще ги опра"Страхотен парк, 3 пъти бях там.

58

Анонимен

преди 4 години

Пардон, висш ирански военен ли казах? Не висш, а най-висшият.

57

Анонимен

преди 4 години

Постоянната липса на пари създава добър повод да има позиция,армия,съдилища,затвори и адвокати,защото парите за лихви не съществуват и един между нас трябва да фалира и да му се вземат парите за изплащане на лихвата на банката и така играта се осмисля в този си вид.Войните се водят за да се създаде икономическа криза и да се сложи ръка на една държава с дълга за нейното възстановяване. Защо вместо пари за войни не се инвестират за други неща и се спре използването им за контрол и манипулация?

56

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквате ли?

55

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Никаква мащабна реакция не може да има от иранците.Само скърцане със зъби и тропане с крачета.Поживм - увидим. Това скърцане със зъби и тропане с крачета ще си го запиша, да ти го напомня по-късно. Явно не знаеш какво е "спирала на насилието" и колко трудно се излиза от нея. А САЩ сега точно това започнаха :(

54

Анонимен

преди 4 години

Висш ирански военен се навира в Ирак, срещайки се с лидер на местна въоръжена групировка, в момент, когато проирански терористи атакуват американското посолство. Това ако не е наглост и самозабравяне...

53

Анонимен

преди 4 години

Тва не е германия австрия или някаква друга такава измислена държавица.Това е Сащ правят каквото си искат когато си искат и както си искат.А не някакви смешници Курц Лайден Меркел и тн. смешни ***.

52

Напомням

преди 4 години

"Краварят обмисля само пред дулото на калашника."Ва тенкооФ напомни ни, кога е било това.Корея, Виетнам, Афганистан, Сирия...

51

Анонимен

преди 4 години

"Краварят обмисля само пред дулото на калашника."Ва тенкооФ напомни ни, кога е било това.

50

Анонимен

преди 4 години

Какъв петрол и контрол бе, САЩ очистиха един самозабравил се мало умник, който е и слаб конспиратор, щом го измлатиха така чисто и ювелирно. САЩ не били пресметнали рисковете, а байхуй нашенския професьор много разбира нещата. Никаква мащабна реакция не може да има от иранците. Само скърцане със зъби и тропане с крачета.

49

Анонимен

преди 4 години

Сащ са толкова страхливи и технологично изостанали че не смеят да ударят Ким и "гладуващата" му армия в Северна Корея. Въпреки че той им плюе в лицето пред цял свят.

48

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

НЕОБМИСЛЕН не е точната дума !

47

Анонимен

преди 4 години

На тая кокошка никой ли не и е кавал, че е много дразнещо да прекъсваш събеседника, още повече с нейния невротичен тон...

46

Анонимен

преди 4 години

След този "успех" да предложат тромпета за нобелова награда за мир то горе, долу все на такива я дават.

45

Мери

преди 4 години

САЩ са толкова технологично напред , че за тях всеки удар е като компютърна игра от страната на винаги печелившия. А другите дори не могат да ги видят.

44

Обективно

преди 4 години

Сега Иран просто е длъжен да отговори реципрочно, а това никак няма да се отрази добре на световния мир, за съжаление.САЩ постъпиха много недомислено, това може да е началото на поредната пълномащабна война в Залива и подпалвачите несъмнено са САЩ :(

43

Анонимен

преди 4 години

Само да ти обясня, основната съставка на баланса, сиреч на мира и просперитета се нарича ЕС. Точно това което простолюдието, се опитва всячески да разруши.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми добре,бе,върнете света към баланс,както след ВСВ,като не ти е приятно.Да не мислиш,че и на българите им е приятно да ги вкарват насила в политическите игри на големите играчи?Ние нямаме никаква полза от това.