81

Легитимни мишени

преди 4 години

Убийство на официален високопоставен държавен служител навсякъде по света се счита за нарушаване на международното право. ООН мълчат като бити пеерасти и отказват да вземат отношение. Иран е член на ООН и САЩ по никакъв начин не бива да си позволявят да газят устава на ООН. Това сега създава прецедент Иран да обяви за легитимни мишени всички американски генерали действащи на терен в Афганистан,Ирак,Сирия.....

80

USA

преди 4 години

Абе Вие в БГ като сте големи мислители до къде я докарахте....Водна кризаТози отдавна е трябвало да бъде отсвирен.От много мислене и чакане ,имашеХитлер сега ***.

79

Анонимен

преди 4 години

При тях няма необмислени неща. Това да не ви е България. Ясно показаха до къде Иран може да ходи. До границата с Ирак. От там на татък това е територия на САЩ спечелена с война от Садам. Точка по въпроса. Големи приказки издънка брадата и сега го видяхме, колко струва 0.

78

Z

преди 4 години

Дупе да е яко сега на американофилите и американците - ще ги трепят, като зайци по света!

77

НАПРОТИВ

преди 4 години

ТОВА БЕШЕ ОБМИСЛЕНО И ИКЛЮЧИТЕЛНО НЕОБХОДИМО И РЕАЛНО МНОГО ЗАЪСНЕЛО.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕЦИЗНАТА АКЦИЯ.ДАНО ДА ПРОДЪЛЖИБРАВО ТРЪМП

76

Краварска същност

преди 4 години

Те са си агресори - терористи.Действията са по-показателни от хилядите думи по медиите.

75

Анонимен

преди 4 години

Значи този генерал може да убива мирни граждани в т.ч. американци , а него трябва да го жалят. Да ама не. Сега видяха, че никаде не могат да се скрият от възмездието на САЩ.

74

somebody

преди 4 години

Аз пък прочетох, че този проф. Захари Захариев е от ръководството на БСП от 1990, председател на фондация "Славяни", Водещо лице при аферата на БСП с иракския петрол по времето на Садам Хюсеин. Голяма фигура ! Ей!

73

Анонимен

преди 4 години

Не, просто чета! Според американския учен Джейкъб Луоенстерн от геоложката служба може да има изригване до 2100 година

72

Анонимен

преди 4 години

Няма как Йелостоун да не е страхотен парк при условие, че от долу на плитко тече топла и гореща вода! В нашата Хисаря също е прекрасна зеленина заради плитките топли води!

71

Анонимен

преди 4 години

Проблемите в Европа ще бъдат решени когато Германия бъде разпарчетосана на парчета и нейната територия бъде предадена на Полша и Франция.

70

Трудовакъ до № 62

преди 4 години

Правилно си се досетил за какво да се инвестира световното богатство. Но това няма да стане. Войната е най-печелившия бизнес в капиталистическата система на производство. Тя води не до скокообразен, а до взривообразен растеж за победителя. От САЩ започна Великата депресия (1929 г.), прераснала в световна криза. През 1944 г. в САЩ изчезна безработицата. Към 1950 година САЩ има небивал жизнен стандарт, подсилен впоследствие с Корейската война. Има една книжка "Воля за война" на Владо Зротев, чети!

69

Анонимен

преди 4 години

До вулканолога Прекалено много филми гледаш или пък прекалено научни са... Яко си се филмирал.

68

до 75

преди 4 години

Не съм бил там никога, просто чета доста и гледам научни филми!

67

Анонимен

преди 4 години

Незнам Йелоустоун ама да му мислят италианците с Везувии и какво ще стане при един евентуален ядрен удар.

66

Сата НАТО

преди 4 години

Баце, нашенския байхуй гран професьор хем твърди, че можело да има сериозни последствие и едва ли не Апокалипсис, хем повишението на петрола е само моментна реакция и ще се върне на старите нива до няколко дни. Слушай бисери и пълней...

65

Анонимен

преди 4 години

"Това е супер вулкан, там прошка няма"Както казах, бил съм три пъти там........а ти?

64

Анонимен

преди 4 години

Следващият удар ще е торпилирането на Северен поток 2.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Историята не ти е силната страна не е лошо да се върнеш в училище и да си доучиш.

62

до 67

преди 4 години

Земята там се надига всеки ден с по няколко санта, ще си платят всичко с лихвите! Това е супер вулкан, там прошка няма