114

Коко

преди 4 години

Лавров не ви ли прилича на рептил? Дърт, нагъл, издухан рептил.

113

Анонимен

преди 4 години

А възможно ли е бай Касим да е минал в нелегалност и САЩ да са гърмели по мюрета?

112

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли омръзна от празноприказките на този Лавров. Вижда се, че нищо не може да осъществят като САЩ. А това го сочи за ...АУТСАЙДЕР ПРЕД ПОМПЕО! Лавров и Русия нямат тежестта на САЩ и това го вижда всеки - едно е да се плямпа, а съвсем друго е казаното, че по делата им ще ги познаеш! С ТОВА САЩ СА НОМЕР ЕДНО В СВЕТА - действат и не им пука от ЛАВРОВ! Или не е така?

111

Анонимен

преди 4 години

Има вариант бай Касим да се е решил на тази рискована крачка (да стъпи на иракска земя), само за да се срещне с местите главатари и да ги възпре от по-нататъшна ескалация, защото тя вреди на Иран. Тук вече руснаците може да са го подарили на Тръмп, за да налеят масло в огъня. А пък за Тръмп това си е победа отвсякъде. А самият Иран е натикан в ъгъла - или трябва да се бие заради интереса на Просията, или да преглътне унижението и да загуби откъм имидж.

110

Сата НАТО

преди 4 години

Руснаците дават мило и драго да забъркат САЩ в някоя война, за да не се занимават с тях. Събитията пред американското посолство са тяхно дело, но както винаги, не успяха напълно. Поскъпили са се и нямаше достатъчно масовост, тълпата не можа да се настърви достатъчно. Иран не иска война със САЩ, това е абсолютно сигурно, те искат просто да си мишкуват регионално, а Просия изка да ги изтика напред и да ги сблъска с Чичо Сам.

109

баба мара

преди 4 години

сащ не знаят значението на межд право при тях важи правото на които стреляпръв искам санкции над сащ до дупка оон нато и ес как се ослушват самоне вземат отношение само гледат сеир значи трябва да се закрият

108

Точно казано!

преди 4 години

Лавров подчерта, че целенасочените действия САЩ - член на ООН, за елиминиране на длъжностни лица на друга страна от организацията, при това на територията на трета суверенна държава без нейното знание, е грубо нарушение на принципите на международното право, и подобни действия трябва да бъдат осъдени.

107

Анонимен

преди 4 години

Страшното е ,че американците имат бази тук и сме на прицел.

106

тя

преди 4 години

За американците не важат никак ви международни правила , те си правят каквото си искат по цял свят ! Няма ли кой да им натрие мутрите ?

105

gosho

преди 4 години

pompeo shte si go premesti ot leviat krachol v desniat Dnes vie bulgarska media li ste ili ruska s tezi chudovishtni anti USA statii vsichkite vi tapi pisania sa v proslava na russia a tova veche e zle mnogo zle

104

Анонимен

преди 4 години

Помпео нека гледа сега: какво се случва в Иран и Ирак, какво е отношението на народа към един убит водач. Нека гледа какво няма да бъде никога. Нека види какво е личност, какво е водач. Защото винаги ще си остане едно сдухано нищожество; мишка, която се върти около Тръмп и такива като него; угодничи и прави всичко да защити жалките си позиции.

103

Ани

преди 4 години

За какво международно право говори този?Генерала не е бил на официално посещение в качеството си на официален представител.Той е отивал да ръководи покушението срещу американското посолство. Той си е бил войник с по-висок ранг.

102

муспи

преди 4 години

- Всичко това ще доведе до импийчмънт на Бойко Борисоф, - каза султан Ердоган.

101

Миро:

преди 4 години

Питам,Ви:за кого се изказаха корейците с думите:"ИЗКУФЯЛ СТАРЕЦ"!За Лавров,Путин или за ТРЪМП!!!И ПРАВИЛНО И НА МЯСТО КАЗАНО!

100

Анонимен

преди 4 години

Значи когато руснаците бомбандират Сирия и убиват стотици невини жени и деца може а като американците убият 1 терорист не може...така ли ? Тоя убитият е поръчал атентата в Бургас.

99

Миро:

преди 4 години

Престанете с тези американски простотии по телевизията и по радиото!Без всякякъв моралем и ценностен смисъл са!Ще прогоноте народа извън България така!Американските простотии ни учат на грабежи,убиства,морални разложения в семейната среда и държавата,както е при тях!КАКВА ТО Е ТЯХНАТА ДЪРЖАВА,ТАКАВА Е И КУЛТУРАТА ИМ!!!

98

Анонимен

преди 4 години

Тъжния кон от р00сиа е безпомощен и освен да цвили жално друго не му остава.Колко яко, прекрасна гледка!!

97

Анонимен

преди 4 години

Добре и точно го е казал Лавров.

96

Анонимен

преди 4 години

До Запасняк"Тоя страда от амнезия - защо не размахва ръка когато неговите окупираха и присвоиха Крим и поведоха война в Украйна с цел откъсване на цели области?!"А ти страдаш от неспасяема гл у пост и невежество. Учителките ти в училище е трябвало да взимат двойна заплата. Но дори няма смисъл човек да се хаби да ти обяснява

95

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 4 години

ЩОМ ТОЯ ИРАНСКИ САТРАП Е БИЛ ПРИЯТЕЛ НА ПУТИН...ЕВАЛЛА НА ТРЪМПИ!СЛАВА НА АМЕРИКАААААААААААААА......!