11

ike

преди 4 години

То тази простотия с пуканките и колите я въведоха именно мултиплексите.

10

Анонимен

преди 4 години

Защо се пишат глупости? G8 синема си има клиентите на независмото кино. Филмотечното кино също. За някой прожекции няма билети! Слага си табела"културтрегер" и ние сме длъжни да хукнем да ми плащаме или спонсорираме?! Без раздвижи д-то или да има талант!

9

Зеленоок...

преди 4 години

Нека го направят музей на киното... Напълно съм съгласен за пияните културни хора - от 9-10ч са готови.... Хората които се занимават с "култура" трябва да създават, а не да искат и да живеят като бохеми....

8

Така го разбрах

преди 4 години

Соpocoиди реват за субсидии.

7

Waffen SS

преди 4 години

Кино "Влайкова",едно от кварталните кина,другото беше "Изток, а вече по-късно "Сердика",Дим.Благоев,Ц.Церковски,Левски.В "Влайкова" ходихме като малки с трамвая до стъклената спирка,а след прожекцията можеше и сладолед да хапнем.Тази статия ме върна като с машина на времето в детските години.Помня го още с дървените скърцащи столове,след това го ремонтираха,а на ъгъла до него имаше и закусвалня по,сега е превърната в някакви малки магазинчета.

6

the Ghost

преди 4 години

Само като прочетох "...фондация "Софийски дискусионен форум, другото се отказах да го чета.

5

Анонимен

преди 4 години

Голяма загуба е също така отиването в историята на грамофонните плочи, телефоните с шайба и парните локомотиви... Специално "Влайкова" им вади очите, защото е на много баровско място и им пречи да бутнат сградата и да изкарат някой милион от апартаменти. Затова е цялата кампания.

4

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е за чичото, ама това е положението - викат му прогрес. Заради прогреса аз примерно не съм стъпвал в кино или мултиплекс от десет години, не понасям някой да ми рупа пуканки и сърба кола докато гледам филм.

3

Анонимен

преди 4 години

На нас Мутрите не ни требе култура на нас културата е у буалките и апартментчета сас асИнсИорчета. При каскето от правец имаше култура оти немаше друго.

2

Хапчетата бързо

преди 4 години

Всяко нещо времето си и компютърните клубове изчезнаха и видеотеките и тн.

1

УАхахаха

преди 4 години

Кино "Влайкова" бързо да се преобразува на ретро кръчма с редовни участия на Радо Шишарката, Валдес, Анелия, Преслава, Кондю и Сашка Васева и ще се пука по шевовете! Култура на макс!!!!!