210

Анонимен

преди 4 години

Генерал-губернаторът Бойко Борисович ще рапортува на Гассударя! Абе тоя не го ли е срам!?.....

209

Анонимен

преди 4 години

Защо България е толкова назад? зареди комунистите когато падна берлинската стена германците опитаха да оправят източнота част но се отказаха защото нищо неможе да се направи за хора над 20 не дисциплирани за продуктивност и предизвикателства. read Top Dog трябва да се изчака за новото поколение

208

Анонимен

преди 4 години

Путин му издърпа ушите и работата тръгна,а?Калпазанина му с калпазанин -беше тръгнал пак да шикалкави.

207

Анонимен

преди 4 години

Снимки щял да прати.....................хаха......................голям смях!!

206

да

преди 4 години

Факт е, че се прави. Като не ви харесва Бойко, доведете си БСП.

205

Анонимен

преди 4 години

И даже снимките на потока ще се леко размазани от високата скорост, с която се строи, нали?

204

Анонимен

преди 4 години

Нещо се обърках, кое е Турски поток, кое е Балкански поток и кое газов хъб Балкан.

203

Зозо

преди 4 години

До Бърнабич е кадърнаАй сиктир! Сърбите били построили. Построили с огромен заем от Китай и стоителите китайска фирма. И си представям без правилата на ЕС колко пари са хапнали Бърнабич и около нея. И нашите *** се бяха наточили на ЮП, ама греда:)))))))))))))))))))

202

Бърнабич е кадърна

преди 4 години

Сърбите построиха своя участък от "Турски поток", защото министър-председателката Бърнабич показа и характер да отстоява сръбския интерес, и умения да създаде условия за успешна работа на строителите.

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Това е срамното господа,че 30 г.никой не разбира как БКП ви"извози"и ви праща вечно в "трета глуха" !"Е как, нали си ти умният да ни кажеш! Вече ще разбираме :)Наивникът си ти. Хората разбират доста повече от теб - и какво става, и как бай *** прави избори и демокрация

200

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Не е верно това,ако не им вярваха нямаше да управляват,а те все още управляват, което означава,че мнозинството от стадото е много про'сто"Много наивна вяра в демокрацията и честните избори.

199

Анонимен

преди 4 години

Баба му пускала вода да си църцорка,моля ви се.Какъв изказ!

198

брях

преди 4 години

Еййй, и фотограф стана, снимки ще праща!

197

и Тиквун

преди 4 години

скоро май ще се подхлъзне на некоя стълба

196

Анонимен

преди 4 години

Покойният Д.Талев / Бог да го прости /още навремето е предрекъл, че България ще е последната държава която ще развъжда комунисти и ето, че е бил прав ! Бойко не е комунист само за овцата от българската порода "тъ'поглава" която мизерства но не разбира това !

195

nekoj

преди 4 години

Калпава снимка! Ако се бе помолил на Путин - той можеше да му прати някоя доста по добра!

194

Анонимен

преди 4 години

"...Никой нормален човек отдавна вече не им вярва.Дори и по-простите.Дори и престъпниците,които ги подкрепят."-цитат от 189-ти коментар ! Не е верно това,ако не им вярваха нямаше да управляват,а те все още управляват, което означава,че мнозинството от стадото е много про'сто и не може да разбере,че тези от ГЕРБ са поредните долни червени предатели на България измамили овцете,че не са ко'муняги ! Това е срамното господа,че 30 г.никой не разбира как БКП ви"извози"и ви праща вечно в "трета глуха" !

193

хех

преди 4 години

къф демагог тоя Боко снимки на Путин щял да праща пък зарад него няма южен поток

192

Голям Шлем-офонов

преди 4 години

И що така поевтиня газа,въпреки трасето през морето и Турция,а преди по прекия път - най-скъп за нас,понеже сме най-скъпи на Русия?

191

Анонимен

преди 4 години

Баце, прати и на Нинова!И на Лукашенко, че Русия е спряла доставките на нефт,което става обикновено преди спирането и на газа!Червените нещастници от БСП хубаво да четат, как се живее в една бърлога с гладна мечка...