7

Анонимен

преди 4 години

Тая и сестра и са татуирани

6

Дънково бельо?!

преди 4 години

Да, подходящо е за ефектни фотоси.Но практично е онова бельо, което е изработено от тънък, мек памучен плат или от коприна. Ежедневно копринено бельо могат да си позволят само най-богатите жени.Останалите, ако са умни, да носят памучно. Красиво памучно бельо има. Може да ползват и главозамайващо дантелено еротично бельо, но не за постоянно носене, а само за специални случаи, като израз на специално внимание към съпруг или гадже. Такова бельо се слага чак след вечерния душ и след малко се сваля

5

Симо квит сме!

преди 4 години

Сега ще ти обясня защо! Аз не съм булката с меча старче! Тя каза така: Не *** не сме квит. Ще бъдем квит ако убия теб, синовете ти, дъщеря ти, внуците ти и внучките ти! Страничните разклонения в Щатите и Канада. За всичкото зло дето си довлякъл и освободил тук Бейл, за всичките ЦСКА, Левски, СДС, БСП глупости. За цялото етническо напрежение, здравеопазване, образование за всички глупости на твоят род от Фердинанд до сега!Светът не може да ви диша! Perfect crime and a perfect answer!

4

Така едната работа я

преди 4 години

Свърших и нямам вече работа по въпроса със Симеон и неговата фамилия. Прекрасно! Още по-прекрасното е че ще бъде във времето на нашия живот. Нали трябва да изтърпя афтърмата от цялата работа, но няма проблем. Ама си искам чантите за новото оборудване, някой против освен Сакскобурга! Той ясно, че е против ама няма избор, че вече е мъртъв! Иначе това гадже си го бива!

3

House M.D.

преди 4 години

Печатна грешка, колега. Става дума за конични /конусовидни/ облекла.Апропо, коя е Бела Хадид, с какво е прочуто името й и къде го е прославила, че да Ни бъде натрапвано?

2

?

преди 4 години

Да питам:какво е иконични дънкови облекла?

1

Тишо

преди 4 години

На такива баба ми им казваше к......